Εγκαίνια εκλογικού κέντρου Νίκου Τσιαμούλου (pics,vid)

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου Νίκου Τσιαμούλου (pics,vid)

Απρίλιος 20, 2019 - 22:13
37 σχόλια

Νίκος Τσιαμούλος: Με σχέδιο, θέληση, όραμα και θετική ενέργεια για να πάμε μπροστά το Δήμο

Παρουσία αρκετού κόσμου, πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο του Λαζάρου, τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης του Νίκου Τσιαμούλου «Τρίπολη - Αλλάζουμε τα δεδομένα» στην Πλατεία Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη.

Το «παρών» έδωσαν πολίτες, παλαιά και νέα στελέχη της παράταξης και πολιτικά πρόσωπα.

Στην ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Νίκος Τσιαμούλος αφού ευχαρίστησε τον κόσμο που τον τίμησε με την παρουσία του, αναφέρθηκε στον συμβολισμό της ημέρας την οποία και επέλεξε για να εγκαινιάσει το εκλογικό του κέντρο, σημειώνοντας ότι στόχος είναι να «Αναστηθεί» ο δήμος και να αλλάξουν τα δεδομένα.

Είμαι περήφανος για την ομάδα που έχω δίπλα μου. Αυτό που ζούμε για χρόνια, ζούμε τη δυσάρεστη πραγματικότητα. Αδιαφάνεια κακοδιαχείριση απουσία οράματος και κατεύθυνσης. Ζούμε μια πρωτοφανή ανικανότητα επίλυσης προβλημάτων. Και σας ρωτώ: αυτός ο δήμος μας αξίζει; οχι! Μπορούμε καλύτερα. Εμείς κρατάμε στα χέρια στο μυαλό και στην καρδιά μας την ελπίδα

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο κ. Τσιαμούλος από την εξέδρα, τόσο στον νυν δήμαρχο , όσο και στον υποψήφιο δήμαρχο κ. Τζιούμη.

Ξεχνάμε την πλήρη στήριξη και ταύτιση; όχι κύριε, έκανες πολιτική συναλλαγή. Αυτό λέγεται πολιτικός τυχοδιωκτισμός. Και λες ότι θα φέρεις το καινούργιο; Παρουσιάζεις δημοσκοπήσεις που δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια. Πόσοι είναι υπόδικοι στον συνδυασμό σου; Όλους αυτούς να τους απομακρύνεις

Χρειαζόμαστε πραγματική αλλαγή, είπε, προσθέτοντας ότι ο δήμος Τρίπολης πρέπει από τον δήμο για τους λίγους να γίνει ο δήμος για τους πολλούς.

Τα βήματα που πρέπει να γίνουν για την επίτευξη των στόχων του, όπως ανέφερε μεταξύ άλλων είναι το νοικοκύρεμα του δήμου.

Εκεί θα αξιοποιήσω τη μεγάλη μου εμπειρία από την ελεύθερη αγορά. Είμαστε η μόνη παράταξη ανεξάρτητη που έκανε δημόσιο απολογισμό της δράσης της. Αν δεν υπάρχει όραμα τίποτα δεν μπορεί να γίνει. Η επιδίωξη του καλύτερου είναι ο στόχος. Νοικοκύρεμα, διοίκηση, όραμα και αποτέλεσμα. Πάμε γερά, πάμε δυνατά!

Έφη Καστραντά

 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Εγκαίνια εκλογικού κέντρου Νίκου Τσιαμούλου


37 Σχόλια

Γιατί δεν παρουσιάζεις τις δικές σου δημοσκοπησεις Νικολάκη ; Γιατί είσαι τέταρτος ; Τώρα για τα υπόλοιπα είσαι γνωστός στην πόλη αγόρι μου

Τσαμουλο δεν πρόκειται να πιάσεις διψήφιο νούμερο!! Το απέδειξαν και απόψε οι δημότες!!!

Νικο καλα που ειχες κετερινγκ και τους μαζεψες. Δεν ξερω αν σε ακουσαν και τι ελεγες πεσανε μεσα ομως απο οτι βλεπω σαν στραβοι.

Που να μη είχε και κακοκαιρία δηλαδή... να δω τι θα λέγατε παπαγαλάκια. Μπράβο Νίκο εμπρός για την έκπληξη

Δηλαδη αν ειχε και καλο καιρο θα περναγε τα 2000 ατομα οταν με βροχη ειχε 1200.Μιλαμε για τεραστιο ρευμα.ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ

ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ,ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΜΕ ΒΡΟΧΗ.ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Νικολακη για το Σμυρνιωτη δεν είπες τίποτα. Τα εχεις βρει με τους δεξιούς έτσι; Καλά θα βάλεις μυαλό μεθαύριο στην κάλπη.

"ΌΡΑΜΑ": μια λέξη που χρησιμοποιούν όλοι οι υποψήφιοι πολιτικοί, Δήμαρχοι, Νομάρχες παλαιότερα, Περιφερειάρχες κλπ. Όραμα είναι κάτι το φανταστικό, το άυλο. Δεν πιάνεται, μόνο χρησιμοποιείται για μας τα κουτορνίθια τους ψηφοφόρους. Δεν αδικώ τον κύριο Τσιαμούλο αλλά και αυτός σαν Όραμα βρισκόταν 5 χρόνια στο Δημοτικό Συμβούλιο. Αντιπολίτευση του Παυλή χωρίς προτάσεις! Καμία πρωτοβουλία δεν έχει πάρει. Τώρα 2 μήνες πριν τις εκλογές τα θυμούνται όλα!!!! ΑΙΣΧΟΣ (Και δεν ψηφίζω στην Αρκαδία! αυτό για να μη μου βάλουν κάποιοι ταμπέλα υποστηρικτή του ΠΑΥΛΗ)!!!

Νίκο προχώρα, άσε τα παπαγαλάκια να λένε ότι θέλουν, η συγκέντρωσή σου ήταν πάρα πολύ καλή. Επιτέλους να βγει και κάνα ντόπιο.

Ρε ΥΠΟΨΗΦΙΕ Ν.Τ αφού οι δημοσκοπήσεις που βγαίνουν είναι μαϊμού, γιατί δεν βγάζετε τότε και τις δικές σας που δεν είναι μαϊμού, για να μάθουμε την αλήθεια και να μη ζούμε στο σκοτάδι; Αλήθεια τώρα, υπάρχει έστω ένας σοβαρός άνθρωπος που να πιστεύει ότι ο Τσιαμούλος θα εκλεγεί δήμαρχος ή ότι έστω θα περάσει στο 2ο γύρο; Τί σας δίνει ρε και πίνετε κι έχετε κάψει τον εγκέφαλό σας; ***

Νίκο ο κόσμος απέδειξε ότι μπορείς να είσαι αντάξιος των προσδοκιών τους !!Ειδαμε επώνυμους και με μεγάλη δύναμη άτομα που σου δείχνουν εμπιστοσύνη !!Και με βροχή και πάλι ήρθαν να σε ακούσουν ..Προχωρά μικρέ

Ο Τσιαμούλος τελικά δείχνει να το θέλει πιο πολύ από όλους και προσπαθεί !!Σε όλα σωστός και πρώτος και όχι της τελευταίας στιγμής !!Ακουσα και το λόγο του τα έχωσε σε όλους και άσε να λένε οι Γιαννάκηδες ότι δν τους ακούμπησε !!Τα είπε ξεκάθαρα για την για όσους έχουν διοικήσει το τόπο μας

Καλά ο Κωστάκης μπαίνει και καλά να γράψει κάτι αρνητικό !!Καλα ούτε μια Κυριακή δεν χαλαρώνει ούτε εκκλησία ούτε τίποτα !!Βρε Κώστα ηρέμησε να γράφεις όλο εσυ αλλά και καλά ότι είναι απλοί πολίτες που τα γράφουν ..Χαχαχα

21:33 Ποιος Κωστάκης και Γιωργάκης βρε βλακόμουτρο; Δεν χρειάζεται να γράψει σχόλιο κανένας Κωστάκης για αυτό που έρχεται και δεν είναι άλλο από τη νίκη στις εκλογές. Δεν βλέπουμε νομίζεις τί βρώμικος πόλεμος γίνεται από το σάπιο σύστημά σας και τί χτυπήματα κάτω από τη ζώνη επιχειρούνται προκειμένου να βάλλον το Τζιούμη; Δεν πρόκειται όμως να περάσει κανενός το χατίρι και πολύ περισσότερο κανενός βρωμιάρη γουρουνοπουλά αρουραίου, που έχει βρει καταφύγιο στο Σμυρνιωτέικο και στο Τασαμουλέικο, ως δήθεν σωτήρας και Μεσσίας. Ο Τζιούμης θα είναι ο επόμενος δήμαρχος. ΤΕΛΟΣ. Ύπνο τώρα...

Ολοι εσεις που λετε οτι ο Τσιαμουλος ειναι 4ος και 5ος στις δημοσκοπησεις... και οτι δεν εχει πιστους και αξιους οπαδους... να σας δω τι θα λετε την Κυριακη των εκλογων! Ποναει η αληθεια ρεεεε.... Προχωρα Νικολα... οταν βλεπεις οτι τους ποναει ξερεις οτι εχεις παρει το σωστο δρομο!! Ειμαστε μαζι σου..

ΝΙΚΟΛΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ... ΤΟΥς ΕΚΑΝΕΣ ΣΚΟΝΗ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ! ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ... ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ!

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΆ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. Κ ΤΣΑΜΟΥΛΟ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΙΑ.

Καλημέρα ...με αυτά που διαβάζω γελάω ..Κωστάκη ξέχασες το 2014 με ποιον πηγές μαζί ...και λές τώρα για Σμυρνιώτη ?? Κωστάκη ξεχνάς ποιους έχεις βάλει κορμό ...αυτοί θα πάνε μπροστά τον τόπο ?Με τον ** τι έγινε και δεν μιλάς ??Άνοιξαν οι **ς θεσ κανέναν υποψήφιο να συμπληρώσεις ??

ΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΙΑ ΝΑ ΕΠΑΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ. ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Κ ΑΥΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΟΣ, Ο ΓΚΡΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!

Νικόλα συνέχισε έτσι μην ακούς κανέναν. Ο κόσμος το πέρασε το μήνυμα κι ας μην αρέσει σε κάποιους. Το απέδειξε με την εμφάνισή του άλλωστε παρ΄όλες τις άστατες καιρικές συνθήκες, ήταν εκεί για εσένα. Έδειξε την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό σου. Ο προθάλαμος γι΄ αυτό που θα ακολουθήσει στις κάλπες εν ολίγοις. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία στον αγώνα σου φίλε. Είμαστε δίπλα σου.

Ειλικρινά με αυτα που λέει ο Κωστάκης μέχρι και Κατσαφάνα ψηφίζω να βλέπω και τσάμπα μπαλίτσα στο γήπεδο

Το πιο ωραίο που είδα στις φωτογραφίες είναι οτι δυο Δημοτικοί Σύμβουλοι του Τζιουμη ήταν στα εγκαίνια του Τσιαμούλου ...Και ρωτώ ήρθαν να δουν τι παίζει και να ** ...με ** έχουμε να κάνουμε ??

Φίλε είμαι περήφανος για εσένα σου μιλάω ειλικρινά. Ο κόσμος απέδειξε ότι είναι στο πλευρό σου. Η απάντησή τους σε αυτούς που δεν θέλουν να αποδεχθούν την αλήθεια. Την αξίζεις αυτή την στήριξη και το έδειξε ο κόσμος με την προτίμησή του. Άστους να σιγοβράζουν.., η αλήθεια πονάει και την αλήθεια την έδειξε ο κόσμος. Αυτός και μόνο αυτός έχει τον τελευταίο λόγο. Αυτό ήταν ένα μικρό δείγμα γι΄αυτό που θα ακολουθήσει σε λίγες ημέρες. Καλή δύναμη στον τίμιο αγώνα σου. Είμαστε δίπλα σου.

Παιδιά ο Τσιαμούλος δεν έχει ανάγκη από στημένες δημοσκοπήσεις για να δείξει την αξία του ούτε να προχωρήσει σε υπόγειες συμπεριφορές όπως έκαναν άλλοι. Κοιτάζει και με μιλά στον κόσμο με καθαρότητα και ντομπροσύνη. Αυτό είναι και το ατου του και ο κόσμος το λαμβάνει αυτό το αναγνωρίζει. Την έδειξε την προτίμησή του και αυτή είναι η αλήθεια. Η αλήθεια πάντα πηγαίνει μπροστά. Καλά θα κάνετε να το συνειδητοποιήσετε μερικοί πριν να είναι αργά..όχι τίποτα άλλο για να μην προσγειωθείτε απότομα!!!!

Κωστάκη έμαθα ούτε ψηφοδέλτιο δεν συμπληρώνεις τι έγινε ?Ζητας παλιούς δημοτικούς συμβουλους του Παυλή ?Άλλη συμφωνία αυτη ??

Τι έγινε Κωστάκη..σε συμβουλεύει ο Παυλής? Δεν χρειάζεται να προσπαθείς να μας πείσεις σας έχουμε καταλάβει. Έχουν μείνει λίγοι ακόμα δικοί του που μπορείς να προσθέσεις στο ψηφοδέλτιο για να συμπληρώσεις.Βγήκες να ζητήσεις συγνώμη και τώρα άλλαξε ο Μανωλιος και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς? Και περιμένεις με τις ασταθείς και υπόγειες συμπεριφορές ο κόσμος να σε πάρει στα σοβαρά και να βγεις και 1ος? Ακούς τι λες? γιατί αν θες και τα λες έχουμε πρόβλημα κάτι δεν πάει καλά.

Νικόλα συνέχισε έτσι δυναμικά και ας τους να σιγοβράζουν.. άσε τους να λένε και να κάνουν ότι θέλουν. Εκείνοι χάνουν! Ο κόσμος τους πήρε χαμπάρι!!!!

Ρε τον μπαγάσα με βροχή και μάζεψε κόσμο ...Βλέπω να τρώει ο Τζιούμης block από τον κόσμο και είναι και στο παλιό block

Στον Τσιαμουλο έβρεχε στον Κωστακη θα πέσει ξηρασία ...πάλι στα πηγάδια θα πάμε ...εμπρός πίσω Τριπολη του Χθες με συνεργασία του ΜΟΡΙΑ .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.