Τζιούμης σε Τσιαμούλο: Άλλοι, πιθανόν, έκαναν τότε και τώρα υπόγειες συμφωνίες

Τζιούμης σε Τσιαμούλο: Άλλοι, πιθανόν, έκαναν τότε και τώρα υπόγειες συμφωνίες

Απρίλιος 21, 2019 - 13:56
29 σχόλια

Στη χθεσινή του ομιλία ο κ Τσιαμούλος αναφέρθηκε εκτεταμένα σε εμένα,καταλαβαίνουμε βέβαια όλοι το λόγο,(να σου θυμίσω κ. Τσιαμούλο ότι υποψήφιος σε αυτές τις εκλογές είναι και ο κ. Σμυρνιώτης, γιατί μάλλον το ξέχασες και δεν αναφέρθηκες καθόλου χθες στην ομιλία σου), και στη θέση της παράταξής μας στις εκλογές του 2014.

Θα αναφερθώ άλλη μία φορά στην τότε απόφασή μας.
Εμείς, όπως άλλωστε και εσύ κ. Τσιαμούλο, με τον αρχηγό σου και συνεργάτη σου τότε ,τον κ Παυλή, για τέσσερα χρόνια,(2010-2014),κάναμε κριτική στον κ. Σμυρνιώτη, γιατί ήταν ανεπαρκής ως δήμαρχος .

Αυτό ακριβώς είπαμε και την Κυριακή το βράδυ μετά τις εκλογές.
Συνεπείς και σταθεροί σε αυτά που λέγαμε τέσσερα χρόνια είπαμε ότι δεν ψηφίζουμε Σμυρνιώτη γιατί δεν ήταν καλός δήμαρχος.

Καθαρά, με ανοικτά χαρτιά πάνω στο τραπέζι, χωρίς υπόγειες συμφωνίες.

Άλλοι, πιθανόν, έκαναν τότε και τώρα υπόγειες συμφωνίες.

Μας κατηγόρησες επίσης ότι κάνουμε ψεύτικες δημοσκοπήσεις.
Επισημαίνω ότι παντού και πάντοτε, αυτοί που δεν τους αρέσουν τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων λένε ότι είναι πλαστές.

Εμείς λοιπόν, κ Τσιαμούλο, κάναμε μία δημοσκόπηση, με μία από τις πιο γνωστές κι έγκυρες εταιρείες δημοσκοπήσεων της χώρας μας, την εταιρεία RASS, και δημόσια ανακοινώσαμε τα αποτελέσματά της, με την υπογραφή της εταιρείας.
Δεν βγήκαμε να κάνουμε διαρροές, ότι μας δείχνει έτσι ή αλλιώς η δημοσκόπηση.

Έχουν γίνει τελευταία κι άλλες δημοσκοπήσεις στο δήμο μας.

Ποιος τις έκανε, γιατί δεν ανακοινώνει τα αποτελέσματά τους, γιατί αφήνουν να κυκλοφορούν φήμες,εικασίες ;

Μήπως ξέρεις κάτι ;

Τώρα εσύ βέβαια, ισχυρίζεσαι ότι η εταιρεία RASS υπέγραψε ψεύτικα αποτελέσματα, δηλαδή διακινδύνευσε την αξιοπιστία της, για να μας κάνει το χατίρι.

Αυτό ας το κρίνουν οι πολίτες.

Εγώ αγαπητοί συμπολίτες και σε αυτές τις εκλογές θα πορευθώ με ανοικτά χαρτιά, με κόσμιο ύφος, με επιχειρήματα, με θέσεις, με απόψεις,

Δεν θα χρησιμοποιήσω ύβρεις, συκοφαντικές διαρροές, χτυπήματα κάτω από την μέση, υπόγειες διαδρομές , ανώνυμα σχόλια,τακτικές πεζοδρομίου κλπ.

Όχι γιατί έχω κάτι να φοβηθώ ´αλλά γιατί αυτό μου επιβάλλει η προσωπική μου διαδρομή, το ήθος μου ,ο πολιτικός μου πολιτισμός.

Αυτό είναι το νέο, το καινούργιο, αυτό απαιτούν οι πολίτες και αυτό θα επιβάλλουν με την ψήφο τους.
Δεν ανέχονται πλέον ξεπερασμένες τακτικές του παρελθόντος.


29 Σχόλια

Κωστα ο Τσιαμουλος εκατσε σπιτι του την δευτερη Κυριακη του 14 εσυ πηγες στην ομιλια Παυλη μαζι με τον Κουρο τον Λαγο κλπ.Τωρα δεν θες να ακους οτι εχεις ευθυνη για την σημερινη κατασταση στην πολη,αλλα εχεις ισως και μεγαλυτερη και απο τον Παυλη.

Μην ασχολείσαι ρε Κώστα με τον τσιαμούλο αυοτς τα έχει βρει με τον σμυρνιωτη. Θα τον τιμωρήσουμε στις 26 Μαΐου

Κύριε Νικολακη το μπόι σου δεν ταιριάζει με την πολιτική σου στάση! Μικρότητες! Ξεχνασ Που ήσουν και τι έλεγες! Αν θελουμε να πάμε με τον Σμυρνιωτη θα πάμε μόνοι μας. Δε θα πάμε δια της πλαγιάς. Κατάλαβες; Το προγραμμα σου ποτε θα μας το αναπτύξεις; Έχεις να πεις κάτι; Σπίτι σου!

Κωστάκη, το 2014, όπως παραδέχεσαι, έλεγες πως ο Σμυρνιώτης είναι ανεπαρκής, και ψήφισες Παυλή, που ήταν άφθαρτος και αδοκίμαστος και αντιπροσώπευε το ΝΕΟ. Και είδες τι πάθαμε. Δοκιμάσαμε το ΝΕΟ του Παυλή, και η πόλη καταστράφηκε. Τα ίδια ακριβώς λες και τώρα, μόνο που τώρα το ΝΕΟ και αδοκίμαστο είσαι εσύ... Και μας καλείς να ξανακάνουμε το ίδιο πείραμα, το ίδιο λάθος: να δοκιμάσουμε και εσένα, ως ΝΕΟ. Όχι Κώστα, η Τρίπολη δεν σηκώνει άλλες «δοκιμές» σωτήρων. Αυτή τη φορά πάμε στα σίγουρα και δοκιμασμένα. Η θητεία Σμυρνιώτη, ακόμη και με τα λάθη που έγιναν, ήταν η καλύτερη που είχε ποτέ η πόλη

Ψάξτε τι έκανε και ο κουμπάρος του συμπέθερου του κουνιάδου του γείτονα του Κώστα να του το χρεώσετε. Για τον ΙΔΙΟ έχετε να πείτε κάτι; Ξεχνάτε εύκολα τις πομπές των αλλων( Γιαννάκη, Παυλή, νικολακη) η σας τσούζει τόσο πολύ; Δεν είναι όλοι βουτηγμένοι στα σκατα ΚΥΡΙΟΙ!

@19:56 ναι, εγώ έχω να πω κάτι για τον ΙΔΙΟ τον Κώστα: καλός επιστήμονας, καλός οικογενειάρχης, καλός άνθρωπος, αλλά, ΚΑΚΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ. Πότε ασχολήθηκε ο Τζούμης με κάτι άλλο πέρα από τον εαυτό του; Πότε ασχολήθηκε με τα κοινά; Ποτέ. Κι έχω και κάτι ακόμη να πω: είναι η ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ του **. Αυτό φτάνει...

Συνεχίστε να κάνετε σπέκουλα και διαρροές για τον Τζιούμη. Καλό του κάνετε, γιατί γνωριζόμαστε όλοι γύρω γύρω.

ΤΟ ΤΣΑΜΟΥΛΕΙΚΟ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΠΑΝΙΚΟΣ,ΝΙΚΟΛΑ ΜΠΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ

ΝΙΚΟΛΑ ΕΙΣΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ. ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ ΕΙΣΑΙ

Ρε 18.10... ποιος εχει 25% ??? Γελανε και οι πετρεςςςς... Να παμε ολοι να πληρωσουμε να απο μια δημοσκοπηση να μας βγαζει πρωτους και μετα να πανυγηριζουμε ολοι μαζι στην πλατεια... χαχαχαχααχαχ Νικολακη προχωρα, παιζεις δικαια και τους ποναει.

Η αλήθεια ειναι οτι δεν περιμενα τετοιο ρευμα χθες το βραδυ. Με εχει εκπληξει αυτο το παιδι. Αραγε θα ειναι αυτος που θα μας βγαλει απο το αδιεξοδο? Ειμαι πολυ περιεργη και ταυτοχρωνα πολυ αισιοδοξη.

Επειδή ο Τζιούμης δεν είναι ο τέλειος αυτοδιοικητικός όπως ο Σμυρνιώτης (λέμε τώρα) αλλά είναι γιατρός που ξέρει τα στοιχειώδη για να βρει σφυγμό ένα πτώμα που θα αφήσει πίσω της η παρούσα πασοκική βάρδια, θα ξεκινήσουμε μ'αυτόν την ανάνηψη. Οταν βγούμε απο την εντατική μπορούμε να φύγουμε και απο τους πασόκους.

Ο Τσιαμούλος έχει κάνει πρόσφατα δημοσκόπηση και παλαιότερα είχε κάνει κι άλλη, τις οποίες πλήρωσε.Γιατι δεν της δημοσίευε ρε παιδια; Απλά πράγματα

Με όλες αυτές τις κόντρες βλέπω Σμυρνιώτη Δήμαρχο και Νικολάκη αντιδήμαρχο (μάλον άτομο από τον συνδιασμό του Νικολάκη).

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΡΕ ΤΖΙΟΥΜΗ. ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης!! χαχαχαχ Μ αυτα που κανει ο Κωστάκης θα το φαει το κεφάλι του και μετα θα αναρωτιεται τι εφταιξε.

Ο Νικος ειπε ξεκαθαρα καντε οτι θελετε την Δευτερη Κυριακη αλλοι ηταν στις εξεδρες!!!

Κωστάκη σου έχουν φύγει οι μισοι απο το 2014 ο Νικολάκης πήρε και Φαχούρη οι άλλοι μισοί πήγαν Σμυρνιώτη ...εσύ μόνο τον ** κράτησες ...!!

Κώστα δεν έχεις κάνει συμφωνία και τότε ο Κούρος γιατί ήταν με τον Παπαζαχαρία μαζί στην εξέδρα ??Γιατί βοήθησες τον Παυλίδη ??Τουλάχιστον πες την αλήθεια μια φορά ..Αλλιώς θα είχε βγει ο Σμυρνιώτης ...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.