Νίκας: Ο Τυρός, το Λεωνίδιο, η Αρκαδία και η Πελοπόννησος αξίζουν καλύτερα

Νίκας: Ο Τυρός, το Λεωνίδιο, η Αρκαδία και η Πελοπόννησος αξίζουν καλύτερα

Απρίλιος 21, 2019 - 17:10
12 σχόλια

Συνεχίζει την περιοδεία σε κάθε περιοχή της Πελοποννήσου ο υπ. Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του σε Τυρό και Λεωνίδιο Αρκαδίας, στις 19/4 ο Παναγιώτης Νίκας είχε πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις με τους κατοίκους αυτών των περιοχών αλλά και με μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου στο Λεωνίδιο.

Οι περιοχές αυτές είναι ξεχασμένες από την Περιφέρεια, όπως και η υπόλοιπη Αρκαδία. Χρήματα για σημαντικά και μεγάλα έργα υπάρχουν, αλλά δεν αξιοποιούνται ορθολογικά, γίνονται χαρτοπόλεμος σε εταιρίες φίλων και συγγενών του Περιφερειάρχη. 

Ανάπτυξη θα υπάρξει μόνο με σοβαρό σχεδιασμό, πλάνο και όραμα για την Αρκαδία. Μόνο έτσι θα υπάρξει λύση στο πρόβλημα των απαράδεκτων δρόμων, των απορριμμάτων και της απουσίας πρόνοιας.

Ο Τυρός, το Λεωνίδιο, η Αρκαδία και η Πελοπόννησος αξίζουν καλύτερα και είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε σκληρά για να το πετύχουμε. 

--

Παναγιώτης Ε. Νίκας
Δήμαρχος Καλαμάτας
υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου


12 Σχόλια

...Ξεχασμένες αυτές οι περιοχές δεν θα το λέγε κάποιος....που ξέρει η που διαβάζει

ΤΟ ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΔΕΝ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΙΚΑ ! ΟΙ ΛΕΝΙΔΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΕΡΓΑ , ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ . ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΕΙΣΤΕ Α Ν Ε Π Ι Θ Υ Μ Η Τ Ο Σ Κ. ΝΙΚΑ .

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου κύριε Νίκα στην Τρίπολη υποβαθμίζεται. Τι θα κάνετε για,αυτό; Θα χρηματοδοτείται την Πάτρα;

Όχι θα στέλνουμε τους αποφοίτους της Τρίπολης αυτομάτως στο Alaska university εξάλλου ίδιο καιρό έχετε

.Υπαρχουν συμφέροντα επειχηρηματικων κύκλων στον τομέα του τουρισμού για ανάπτυξη της Μεσσηνίας .Ο απερχόμενος Κυνουρίατης περιφερειάρχης ενδιαφέρονταν μόνο για το σκουπίδοεργοστασιο αντί να βρει επενδυτές για τα όμορφα μέρη της παραθαλάσσιας Αρκαδίας , και δεν έκανε τίποτα απολύτως ούτε και για την Γορτυνία ούτε και για την Μεγαλοπολη για αυτό και τα ποσοστά του σε αυτές τις 2 περιοχές θα είναι τα χαμηλότερα της Αρκαδίας

18:53 να γράφεις μόνο για τον εαυτό σου ,και στην νότια Κυνουρία θα τρίβεις τα μάτια σου το βράδυ των εκλογών

@02.29 καλά δεν βλέπεις γύρω σου; χάνοντας την Περιφέρεια Πελοποννήσου η ΝΔ θα χάσει και τις επερχόμενες εκλογές για να κυβέρνηση. Τα μυρμήγκια, όταν βγάζουν φτερά χάνονται .

7:44 Μολις παρει ο Οδυσσεας τους ψηφοφορους του τηλεφωνο να ψηφισουν Μπουτρουκα ,και ο Βλασης τους δικους του για να ψηφισουν Νικα ,θα δεις που θα παει η Τατουλοπαρεα.

Κύριε Καλαμάτας χάνει συνολικά το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Ή νομίζετε ότι επειδή βάφτισαν το ΤΕΙ Πελοποννήσου ΑΕΙ θα αποκτήσει ξαφνικά προσωπικό και θα κάνει έρευνα;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.