«Παλικάρι» κόντρα σε όλους και όλα... ΟΦΗ - Αστέρας 1-1

«Παλικάρι» κόντρα σε όλους και όλα... ΟΦΗ - Αστέρας 1-1

Απρίλιος 21, 2019 - 21:00
5 σχόλια

Ένας ψυχωμένος Αστέρας Τρίπολης κόντρα σε όλους και σε όλα, κόντρα στον ανεκδιήγητο διαιτητή Σκουλά στάθηκε όρθιος στο "Γεντί Κουλέ" φεύγωντας με τον υπερπολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας μετά το 1-1 με τον ΟΦΗ.

Πλέον η αρκαδική ομάδα παρέμεινε στην 12η θέση και κρατάει την τύχη στα δικά της και μόνο χέρια αφού με νίκη την τελευταία αγωνιστική στην Τρίπολη επί του αδιάφορου βαθμολογικά Πανιωνίου θα φθάσει στον στόχο της παραμονής.

Απίστευτα πράγματα από τον διαιτητή Σκουλά με ένα ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του ΟΦΗ, με ένα οφθαλμοφανέστατο που δεν καταλόγισε στον Αστέρα και γενικότερα με μια άθλια διαιτησία σπρώχνοντας όσο μπορούσε τον ΟΦΗ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Αστέρα Τρίπολης να μπαίνει καλά και με πάθος στον αγωνιστικό χώρο έχοντας την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 10' με την κεφαλιά του Άνχελ στο δοκάρι μετά το φάουλ του Τσιλιανίδη. Στο 17' ήρθε το αστείο πέναλτι του Σκουλά εις βάρος της αρκαδικής ομάδας για τράβηγμα του Βλάχου στον Σάσι με τον Βαζ να αναλαμβάνει την εκτέλεση κάνοντας το 1-0. Τρία λεπτά αργότερα ο Γιακουμάκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Αθανασιάδη με τους κιτρινομπλέ να φθάνουν μια ανάσα από το γκολ στο 27' μετά από σέντρα του Κώτσιρα και πλασέ από κοντά του Φερνάντες που πέρασε ελάχιστα άουτ με το 1-0 να είναι το σκορ που πήγαν στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και πάλι με μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την αρκαδική ομάδα με τον Τριανταφυλλόπουλο στο 54' για να ακολουθήσουν στο 56 ξανά οι δικαιολογημένες φωνές από τον Αστέρα Τρίπολης με τον Σκουλά να κλείνει προκλητικά τα μάτια σε καταφανέστατο χέρι του Γιαννούλη μέσα στην περιοχή του ΟΦΗ. Οι κιτρινομπλέ όμως δεν μάσησαν ούτε σε αυτό και στο 60΄ μετά από σέντρα από τα αριστερά του Άνχελ ο Τσιλιανίδης με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-1. Από κει και πέρα ο Αστέρας Τρίπολης έχοντας ως πρώτο μέλημα του τα ανασταλτικά του καθήκοντα κλείνοντας τους χώρους με τον ΟΦΗ να πιέζει αλλά τα σουτ του Γιακουμάκη, του Μπράουν και του Ναμπί να μην βρίσκουν στόχο.  Ο Αστέρας Τρίπολης μάλιστα στο 91' έφθασε και πάλι κοντά στο γκολ με τον Αραβίδη χάνοντας πολύ μεγάλη ευκαιρία με το τελικό 1-1 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

ΟΦΗ (Χάιμε Βέρα): Σωτήριου, Μπράουν, Ποτουρίδης (51' Κυριακίδης), Γιαννούλης, Κοροβέσης, Νάστος, Μεγιάδο, Σασί, Σόουζα Φερέιρα (70' Ναμπί), Βαζ, Γιακουμάκης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Αθανασιάδης, Βλάχος, Τριανταφυλλόπουλος, Άνχελ, Τασουλής (75΄Αραβίδης), Βαλιέντε, Μουνάφο, Μπελόκ, Τσιλιανίδης (94' Δουβίκας), Φερνάντες (82' Ρόλε), Κώτσιρας. 

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Κάθε φορά θα εμφανίζεται και ένας φαιδρός Σκουλάς και θα παίζει βρώμικα παιχνίδια σε βάρος της ομάδας μας ''κατ' εντολή'' ! Αυτά δεν τα βλέπει η ΚΕΔ;;; Η μήπως αυτές οι αλητείες είναι στο πλαίσιο της εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου ;;

Μόνοι μας και όλοι σας ρε κ@ρι#ληδες ! Δεν θα πεθάνουμε κουφ@λες νεκροθάφτες της διαιτησίας .....

Αντί να κρυφτείτε πανηγυριζετε.Ο αστερας δεν έχει κοσμο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.