Μητσοτάκης: Λάθος του παρελθόντος το δώρο Χριστουγέννων για τους πολίτες (vid)

Μητσοτάκης: Λάθος του παρελθόντος το δώρο Χριστουγέννων για τους πολίτες (vid)

Απρίλιος 20, 2019 - 18:31
19 σχόλια

Ακόμη μία αποκάλυψη για το πρόγραμμα και το κοινωνικό πρόσωπο της ΝΔ υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη έδωσε ο Πρόεδρος της αξιωματικής, μιλώντας εκτός Ελλάδος. Ο κ. Μητσοτάκης σε ομιλία του στην Κύπρο κατηγόρησε την κυβέρνηση χαρακτηρίζοντας «λάθος» από το παρελθόν το δώρο Χριστουγέννων.

«Η κυβέρνηση αυτή δεν έμαθε τίποτα από τα λάθη του παρελθόντος. Και με πάσα ειλικρίνεια, δεν θέλω μια κοινωνία η οποία στηρίζεται στα δώρα των Χριστουγέννων. Οι νέοι Έλληνες δε θα έπρεπε να περιμένουν το δώρο των Χριστουγέννων στο τέλος της χρονιάς» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της ΝΔ.

Πρόσθεσε δε ότι με το δώρο Χριστουγέννων «επί της ουσίας μετατραπούν τους πολίτες σε ομήρους ενός πελατειακού συστήματος. Αντί για παροχές, θέλω να εστιάσουμε στη δημιουργία ευκαιριών».

«Επομένως, εάν χρειάζεται να κάνουμε κάποια εξισορρόπηση στην κοινωνική μας πολιτική, θα πρέπει να επικεντρωθούμε στην στήριξη των μακροχρόνια ανέργων με ευκαιρίες αντί για ένα δώρο, το οποίο δε μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι θα είναι διαθέσιμο για πάντα».

Πηγή: aftodioikisi.gr, βίντεο avgi.gr

Video: 

Κ. Μητσοτάκης: Να μην περιμένουν Δώρο Χριστουγέννων οι νέοι


19 Σχόλια

Πορταλάδες έχετε μύγα και μυγιάζεστε. Ο άνθρωπος λέςι λοτι όποιος έμαθε στα δώρα αναπτύσσει το σύνδρομο του ζητιάνου, αυτό που πουλάει ο ΣΥΡΙΖΑ με τα επιδόματα και τα κοινωνικά μερίσματα σε επαγγελματίες μισθοψηφοφόρους

Δε μπορεί το παιδί. Κωνσταντίνος κουρασμένος, Βούδας της Ραφήνας Καραμανλής, έριξε την Ελλάδα στα βράχια, ΓΑΠ έφερε το ΔΝΤ, βάλτε μυαλό επιτέλους ,ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΑ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΞΑΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ...

Λάθος το δώρο χριστουγέννων στους πολίτες. Σωστό οι μίζες στους πολιτικούς. Όσο μιλάει εκτίθεται.

@Α ρε τρόικα κλπ. Μόνο ένας μα*** σαν το Μητσοτάκη θα μπορούσε να αναλύσει τις μακ** που λέει. Συγχαρητήρια μακ***. Και εις ανώτερα..

Το αυτονόητο που λέει ο Μητσοτάκης για κάποιους τεμπέληδες-άεργους είναι ηλεκτροσόκ. Για αυτό ψήφισαν και τον Αλέκση. Αυτός τους ταιριάζει. Η κοινωνία χρειάζεται δουλειές με υψηλούς μισθούς και αντίστοιχη ποιότητα ζωής. Δεν χρειαζόμαστε αμόρφωτους να μοιράζουν επιδόματα φτώχειας και ολιγόμηνες συμβάσεις με τον εκβιασμό της ανανέωσης. Υπάρχει Ελλάδα που είναι περήφανη και δεν ανέχεται ούτε την τεμπελιά, ούτε την αμορφωσιά. Υπάρχουν Έλληνες που θέλουν υψηλή ποιότητα ζωής και όχι επιδόματα όποτε του καπνίσει του αμόρφωτου πασά.

Ακριβώς για να μη δω τον Κούλη πρωθυπουργό και να μη βλέπω τον Αντωνάκη που γυαλίζει το μάτι του και τον Μπένι, ακριβώς γι' αυτό: ΣΥΡΙΖΑ ΔΑΓΚΩΤΌ. Όσο για το μέλος της συμμορίας των πέντε, έχει δίκιο, το δώρο των χριστουγέννων το καθιέρωσε το τσογλανάκι, για το σαρακοφαγωμένο μυαλό του η ιστορία του τόπου αρχίζει από το 2015.

@Δαγκωτός - Εννοείται ότι θα ψηφίσεις σύριζα και Αλέκση. Από το να βρεις μια δουλειά με καλό μισθό σε υγιή επιχείρηση προτιμάς να παίρνεις το επίδομα φτώχειας που θα σου τάζει ο κάθε αμόρφωτος. Για αυτό η Ελλάδα κατάντησε στα σημερινά χάλια. Γιατί από εκείνη την Ελλάδα που προόδευσε μετά τον εμφύλιο με πολύ εργασία, κόπο και μόχθο, κατάντησε χώρα που το να είσαι άεργος, κατ' επιλογή αμόρφωτος και τεμπέλης, είναι προσόν. Ψήφισε τον "διάτρητο" και τον κάθε αμόρφωτο που σου τάζουν τεμπελιά και επιδόματα φτώχειας. Ψήφισε την παρακμή και το ξεπούλημα. Αυτό σου αξίζει.

Φυσικά όποιος είδε το βίντεο και ξέρει καλύτερα αγγλικά από αυτά του Αλέκση, ο Μητσοτάκης μιλάει για άλλο πράγμα και όχι για το δώρο των Χριστουγέννων ως 13 μισθό. Αλλά όταν αναπαράγεται μια είδηση από την Αυγή και το Αυτοδιοίκηση τι περιμένεις; Προπαγάνδα του Σύριζα. Fake news. Για τα επιδόματα που μοιράζει ο Σύριζα στο τέλος κάθε χρόνου και ευκαιριακά και τα οποία δεν είναι σε μόνιμη βάση μιλάει καθώς και για άλλα πράγματα. Αλλά είπαμε. Αμορφωσιά και προπαγάνδα. Αυτά έπιασαν το 2015. 4 χρόνια όμως ο Έλληνας πολίτης τον πλήρωσε πολύ ακριβά τον "διάτρητο". Θα το καταλάβει και στην κάλπη.

Οι Συριζαίικοι σαβούρα ερεθίστηκε... το ποιός πληρώνει τα κερατιάτικα δεν μας λέτε.. Και σαβούρα και άσχετοι..

Κάνεις λάθη Παύλο, εσύ δεν έλεγες ότι η Δεξιά του Κούλη είναι απαλλαγμένη από το λαικισμό της παλιάς; Τώρα μας λες ότι η Ελλάδα προόδευσε με πολύ κόπο και μόχθο (και εργασία) μετά τον εμφύλιο. Γιατί δεν κάνεις ότι κάνουν οι άλλοι της συμμορίας των πέντε, ο ψυχωτικός του πληκτρολογίου δεν σου έμαθε πώς να συμπεριφέρεσαι;

Ναι ρε Παύλο το δώρο Χριστουγεννων φταίει όχι τα απίστευτα ποσά σε δάνεια που παίρναμε χωρίς σχέδιο αποπληρωμής. Όχι τα διάφορα εξοπλιστικά με τις τεράστιες μίζες κλπ. Χάνεις το δάσος για τα δέντρα.

Τα social media, ειδικά αυτό εδώ, δεν είναι χώρος για διάλογο. Η "συμμορία των πέντε" δε θέλει να συζητήσει, δεν έχουν και τίποτα να πουν, και το ρίχνουν στο κατενάτσιο. Όσες φορές έχει γίνει κάποια προσπάθεια για συζήτηση με επιχειρήματα, πετάνε ένα υβριστικό, συκοφαντικό σχόλιο και η σοβαρή σκέψη παύει, κυρίως με ευθύνη των διαχειριστών που το επιτρέπουν. Στόχος και των μεν και των δε είναι να εμποδίσουν τη σκέψη (το 'λεγε και η Γώγου).

@13:50 γιατρέ μου το κατενάτσιο το επιστρατεύουν όσοι κινδυνεύουν να φάνε πολλά. Οσοι δεν καταδέχονται να συζητήσουν μαζί σου (αλήθεια η συλλογικότητα STOIXOS χάθηκε) είναι γιατί σέβονται το επίπεδό τους.

Α αρχηγέ μας κ.κ. Κούλη και θέλεις να κυβερνήσεις....... κάνοντας συνεχώς <<πατάτες>>...... η σιωπή μερικές φορές είναι χρυσός!

Ο Μεσσήνιος τέως αρχηγός σας μας έλεγε σαν πρωθυπουργός, <<στα τέσσερα>>, το συνηθίσατε στη ΝΔ και το εφαρμόζετε συνεχώς;;;; Μαυρογιαλούρο βλέπωωω , κρίμα πάλι αντιπολίτευση !

Πραγματικό λάθος του παρελθόντος είναι η παρουσία του Κούλη που στοιχειώνει τη ζωή μας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.