«Τρίπολη Αύριο»: Νέοι υποψήφιοι με τον Κώστα Τζιούμη

«Τρίπολη Αύριο»: Νέοι υποψήφιοι με τον Κώστα Τζιούμη

Απρίλιος 19, 2019 - 12:10
28 σχόλια

Κατεβαίνουμε στον εκλογικό στίβο,ζητάμε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας,οι οποίοι γνωρίζουν άριστα και την θλιβερή κατάσταση του Δήμου μας-της Τρίπολης και των χωριών-και το ποιοι ευθύνονται γι'αυτήν...θέτουμε υποψηφιότητα με τον συνδυασμό "Τρίπολη αύριο "με ηγέτη τον Κώστα Τζιούμη ο οποίος Δεν έχει προσωπικά συμφέροντα,Δεν έχει σκοπούς ιδιοτελείς και σκοτεινούς,Δεν "χρωστάει"σε κανέναν,"χρωστάει"στον τόπο μας και στα παιδιά μας που δικαιούνται ένα καλύτερο μέλλον,ένα καλύτερο περιβάλλον...

Γνωρίζουμε και γνωρίζετε καλά τους τελευταίους ηγέτες του Δήμου,που...τολμούν και πάλι να ζητήσουν την ψήφο σας,την ανικανότητα,την οπισθοδρόμηση,την ουσιαστική διάλυση Δομών(ΚΕΔΗΤ-Βοήθεια στο σπίτι-Κοινωνικό Παντοπωλείο κ.λ.π.),την αδιαφάνεια και τις οικονομικές σπατάλες ή ατασθαλίες,τις υποσχέσεις και τα κούφια λόγια,την "οικογενειακή" διαχείριση δημοτικών υποθέσεων...καιρός και ανάγκη να απαλλαγούμε από όλα αυτά,από τα δοκιμασμένα και αποτυχημένα...Ώρα για αλλαγή σελίδας,για ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ,για την "Τρίπολη αύριο"...

Με επικεφαλής τον Κώστα Τζιούμη,συμπολίτη έντιμο και σοβαρό,επιστήμονα αυτοδημιούργητο και ακέραιο,αυτοδιοικητικό έμπειρο και ικανό,ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ και ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ότι θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας και των προσδοκιών σας,ότι πρώτη προτεραιότητα είναι η καλύτερη καθημερινότητα των συμπολιτών μας.
Εμείς μπορούμε!

Είμαι ο Γεώργιος Λαγός,γεννήθηκα το 1959 στην Τρίπολη, πατέρας μου ήταν ο Λαγός Αθανάσιος αυτοκινητιστής (ΤΑΧΙ) και μητέρα μου η Δήμητρα από το Λευκοχώρι Γορτυνίας.
Είμαι παντρεμένος με την Παπαγιάννη – Λαγού Αρετή (υπάλληλο ΙΚΑ) και έχομε δύο παιδιά, τον Σάκη Λαγό (Απόφοιτος Πολυτεχνείου- Επιχειρηματίας) και την Δήμητρα Λαγού (Απόφοιτη ΑΕΙ Διοίκησης Επιχειρήσεων). Σπούδασα Φυσιοθεραπεία στη Θεσσαλονίκη και το 1984 διορίστηκα στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης όπου υπηρετώ έως σήμερα ως  Φυσικοθεραπευτής. Κατέχω με την κόρη του ιδιωτικό εργαστήριο Φυσικοθεραπείας που έχει εξυπηρετηθεί όλη η Τρίπολη.
Έχω διατελέσει:
1. Αντιδήμαρχος Τρίπολης
2. Δημαρχεύων
3. Πρόεδρος ΚΑΠΗ
4. Πρόεδρος ΔΑΚ
5. Πρόεδρος Αθλητικού Οργανισμού
6. Πρόεδρος Σκοπευτηρίου
7. Δημοτικός σύμβουλος 12 χρόνια
8. Πρόεδρος της ιστορικής ομάδας του Παναρκαδικού.

 

Είμαι η Βασιλική Γεώργου του Γεωργίου και της Δήμητρας. Γεννήθηκα στην Τρίπολη Αρκαδίας το 1979. Το 1996 αποφοίτησα από το Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο Τρίπολης, με ειδικότητα Βρεφοκόμος και Παιδοκόμος.
Παράλληλα με την εκπαίδευσή μου στα συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, το ενδιαφέρον μου κέντρισε ο τομέας της Ψυχολογίας και παρακολούθησα κύκλο σεμιναρίων στον Εκπαιδευτικό Όμιλο Ευδόκιμος. Αντικείμενο των σεμιναρίων ήταν η Παιδαγωγική και Παιδοψυχολογία.
Επί σειρά ετών εργάστηκα στον ιδιωτικό τομέα στην πόλη μας. Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με τις αγροτικές καλλιέργειες.
Είμαι παντρεμένη με τον Ηλία Καλογερόπουλο, ο οποίος διατηρεί φανοποιείο- βαφείο αυτοκινήτων και επιπλέον ασχολείται με τις ασφάλειες αυτοκινήτων.

 

Είμαι ο Ηλίας Χαλκιάς,

Γεννήθηκα το 1948 στη Νέα Χώρα του  Καστρίου  Κυνουρίας  από πολυμελή αγροτική  οικογένεια.  Αποφοίτησα από το Γυμνάσιο Καστρίου και σπούδασα Κλασική Φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Υπηρέτησα  ως καθηγητής Φιλολογίας και  Δ/ντής Λυκείων  (ΕΠΛ>4ο ΓΕΛ και 1ο ΓΕΛ) στη   Β/θμια  Εκπαίδευση  Αρκαδίας.  Συμμετείχα στο συνδικαλιστικό κίνημα και χρημάτισα Γραμματέας και  Ταμίας  του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Αρκαδίας και   αιρετός εκπρόσωπος  στο ΠΥΣΔΕ  Αρκαδίας. Αποφοίτησα από   τη Σχολή Επιμόρφωσης Λειτουργών Μέσης Εκπ/σης  (ΣΕΛΜΕ) Αρκαδίας και υπήρξα  για πολλά χρόνια  ενεργό μέλος και Πρόεδρος  του Συνδέσμου Φιλολόγων Αρκαδίας. 

Εντάχθηκα  πολιτικά στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα (ΠΑΣΟΚ)  και χρημάτισα  Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής  ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας. Υπήρξα  υποψήφιος Νομαρχιακός Σύμβουλος Αρκαδίας στις εκλογές του 1992 και 2002. Εκλέχτηκα Δημοτικός Σύμβουλος Τρίπολης  το  2006 και υπήρξα Πρόεδρος του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου  και  Αντιδήμαρχος  του Δήμου Τρίπολης.

Είμαι   μέλος της Πανελλήνιας  Ένωσης Φιλολόγων (ΠΕΦ), του Φιλοτεχνικού  Ομίλου Τρίπολης και  της Βυζαντινής Χορωδίας του Ι. Ν. Αγίου Τρύφωνος  Τρίπολης.

Είμαι παντρεμένος  με την Ασπασία Παρασκευουλάκου, εκπαιδευτικό,  και έχουμε δύο παιδιά, τον Παναγιώτη Χαλκιά, στέλεχος ιδιωτικών επιχειρήσεων  και τον Αθανάσιο Χαλκιά, Δικηγόρο Τρίπολης.

Συμμετέχω  και πάλι στο συνδυασμό «Τρίπολη Αύριο» για τις  εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 με  υποψήφιο Δήμαρχο Τρίπολης  τον Κώστα Τζιούμη, γιατί η μακροχρόνια συνεργασία μαζί του έχει αποσπάσει την αμέριστη εμπιστοσύνη μου στις δοκιμασμένες   ικανότητες που επέδειξε  κατά την πολυετή θητεία του στην Αυτοδιοίκηση, στην εντιμότητα κατά την άσκηση των θεσμικών του ρόλων  και στις αγαθές προθέσεις και το όραμα που τον διαπνέουν  για το μέλλον της πόλης και ολόκληρου του Δήμου Τρίπολης. Παράλληλα με κινητοποιεί αισιόδοξα η συστράτευση στην προσπάθεια αυτή αρκετών έμπειρων στελεχών  και  πολλών νέων και ικανών συμπολιτών, που διαπερνούν τις  υπάρχουσες πολιτικές και κομματικές  γραμμές  και  προοιωνίζονται μια αναγεννητική προοπτική για το μέλλον του τόπου μας.

Πιστεύω ακράδαντα ότι η  θεσμική εμπειρία των στελεχών  μας  στη Διοίκηση  του Δήμου Τρίπολης, η ενίσχυση της παράταξης   με νέο ανθρώπινο δυναμικό   και το ολοκληρωμένο πρόγραμμα που έχει καταρτίσει ο συνδυασμός μας  θα αποσπάσουν την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, ώστε να  ανοίξουμε  ένα νέο κεφάλαιο για το μέλλον του Δήμου Τρίπολης  και να δημιουργήσουμε μια λειτουργική δημοτική αρχή, η οποία θα εξασφαλίσει  μια σύγχρονη, ποιοτική  και ελκυστική ζωή στην Τρίπολη και σε ολόκληρη την περιφέρεια του Δήμου, που να ανταποκρίνεται στην  ιστορική  της ταυτότητα και  στο πολιτιστικό απόθεμα που τη συνοδεύει.

 

 

Είμαι ο Σπύρος Κόκκορης, γεννήθηκα στις Αραχαμίτες Αρκαδίας το 1961. Είμαι πτυχιούχος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Τρίπολης και του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Υπηρετώ στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης, έχοντας πλέον των 35 ετών προσφορά στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Έχω διατελέσει δημοτικός σύμβουλος και Αντιπρόεδρος τέως Δήμου Βαλτετσίου,καθώς επίσης Πρόεδρος ΚΑΠΗ και Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών τέως Δήμου Βαλτετσίου.
Είμαι παντρεμένος με τη δασκάλα Μπρέντα Αλίκη και έχουμε δυο παιδιά Πολιτικούς Μηχανικούς Ε.Μ.Π.  

Κώστας Τζιούμης


28 Σχόλια

Βρε ΚΩΣΤΑ ο ΛΑΓΟΣ είναι το καινούργιο και το άφθαρτο !!!!!!!! Να προσέχει το κομένο δάχτυλο τώρα στον αγώνα !!!!!!!!

ΜΕ ΛΑΓΟ-ΧΑΛΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΟΡΗ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΝΕΟ? ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ

@13:45 Τόσους νέους ανθρώπους έχει ανακοινώσει ρε ταγάρι, στο Χαλκιά και το Λαγό έμεινες εσύ; Δεν ντρέπεστε λιγάκι; Όλοι οι συνδυασμοί εξάλλου έχουν ανακοινώσει ή θα ανακοινώσουν και παλιά στελέχη, τί θα πει αυτό; Αν ανακοίνωνε μόνο νέους θα γκρινιάζατε. Αν ανακοίνωνε μόνο παλιούς, το ίδιο. Ό,τι και να κάνετε πάντως, ο Τζιούμης θα είναι ο επόμενος δήμαρχος και αρχίστε να πίνετε ξιδάκι από τώρα. Αρχίστε να το συνηθίζετε...

- ΑΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ Ο ΛΑΓΟΣ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟΤΟ ΤΟΥ, Ο ΑΡΧΙΓΟΣ ΣΑΣ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΑ ΤΗΣ ΒΙΛΑΣ ΤΟΥΡΚΟΒΑΣΙΛΗ. - ΟΛΟΙ ΚΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΟΜΕΝΟ. ΕΓΩ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΔΑΚΤΥΛΟ

40 νέα πρόσωπα έχει παρουσιάσει έως τώρα ο Τζιούμης και εσείς αναφέρετε 3-4. Οκ σας καταλάβαμε. Θα στείλουμε Κοσκινά Ζαμπαθά Σαβάκη, Εικοσιδέκα για ανανέωση

Αυτο το παλικαρι ο Λαγος δεν ηταν στο ΠΑΡΚ ΣΑΛΕ που εκοψε το χερι του οταν τσακωθηκε με τον Κοτσιανη για την θεση του αντιδημαρχου?Παρουσια και του Κωστα Τζιουμη.Μετα απο 20 χρονια ο Τζιουμης μαζι με Λαγο Χαλκια και Κουρο θελει να μας παρουσιαστει για καινουργιος

Ο ΛΑΓΟΣ ΜΑΣ ΣΥΣΠΕΊΡΩΝΕΙ,ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΜΑΣ ΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΈΛΕΤΕ ΒΡΕ ΚΟΥΤΑΒΙΑ,ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ

ΓΙΩΡΓΟ ΛΑΓΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΚΑΛΎΤΕΡΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ,ΕΧΕΙΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙΣ ΣΕ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΥΣ. Αν ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΆ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΔ ΘΑ ΣΕ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ

ΛΑΓΕ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΤΟΥ ΙΚΑ,ΤΟΝ ΚΑΛΛΊΤΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.

ΚΩΣΤΑ ΤΖΙΟΥΜΗ ΓΙΩΡΓΟ ΛΑΓΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Το λαγό ρε Κώστα Ειμαστε καλά τον είχαμε στον σβέρκο μας τόσα χρόνια τον ξέρουμε πολυ καλά Η Ζαμπαθά ειναι χίλιες φορές καλύτερη

ΧΑΛΚΙΑ ΛΑΓΕ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΆΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΣΑΣ ΚΑΛΟΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ.ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ

το καινούριο ήρθε με 40 νέα πρόσωπα ! Όσον αφορά τα συγκεκριμένα άτομα είναι αξιόλογα και έχουν εμπειρία (το ποιο σημαντικό)

ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΛΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΜΕ ΧΑΛΙΑ.ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ.ΔΗΛΑΔΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΚΟΤΣΙΑΝΗΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥΣ.ΑΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ Η ΕΣΤΩ ΤΑΛΟΥΜΗΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΚΩΣΤΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΔΕΣΜΙΟΣ ΟΠΩς ΠΑΝΤΑ.

Τι γράφεις όλο με κεφάλαια και παριστάνεις ότι εκπροσωπεις όλες τις κοινωνικές ομάδες.νομιζεις δε φαινεσαι

Κουρος Λαγος Χαλκιας Φανης Παπας Τυροβολας δημος Παρας.... το καινούργιο έρχεται με ημερομηνία λήξεις 26 του ΜΑΗ!!! Στις 31 του ΜΑΗ θα είστε όλοι στην συγκέντρωση Του παυλη!! Θα τα πούμε τότε εκεί!!!

Γιατί αυτή η αρνητικότητα ; Ανθρώπους έμπειρους, ικανούς και με διάθεσή για προσφορά στα κοινά χρειάζεται η πόλη. Ειδικά ο κ. Ηλίας είναι ιδανικός για αυτό. Μακάρι να τον τιμήσουν με την ψήφο τους οι δημότες. Ανθρώπους που να έχουν ικανότητες, χρόνο κα τρόπο χρειάζεται ο Δήμος.

Ψηφίζουμε μόνο όποιους έχουν μεράκι και το κυριότερο χρόνο για να ασχοληθούν με τον Δήμο. Ας μην μας πιάσουν πάλι κορόιδα. Μεγάλη προσοχή, αν θέλουμε να γίνουν κάποια πράγματα στην πολη και τα χωριά μας.

@02:40 Υπάρχουν κι άλλα γράμματα στο ελληνικό αλαφάβητο εκτός από το "Ο" ρε ταγάρι. Θα μου πεις τώρα πού να το ξέρεις μέσα στη στρούγκα που είσαι κλεισμένος, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Σε καταλαβαίνω. Ρίξε τώρα ένα βέλασμα και για μας..

χα,ΧΑ,χα ΣΑΣ τσούζει κουτάβια ΑΝΕΡΓΑ,ριχτες,ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ,χρεωμενα ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ πόλοι. ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ Η ΚΛΕΙΝΕΤΕ τα μάτια σας

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.