Δραγασάκης για Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Με διάλογο λύνονται τα θέματα Παιδείας (vid)

Δραγασάκης για Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Με διάλογο λύνονται τα θέματα Παιδείας (vid)

Απρίλιος 17, 2019 - 20:28
6 σχόλια

Κατά την επίσκεψή του στην Τρίπολη την Τετάρτη 17 Απριλίου, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης ύστερα από τη συνάντηση που είχε με τους παραγωγικούς φορείς και προτού προχωρήσει στην ομιλία του στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, ερωτηθείς από δημοσιογράφους σχετικά με το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, και τις διαμαρτυρίες των φοιτητών, των καθηγητών αλλά και του διοικητικού προσωπικού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, απάντησε ότι τα ζητήματα αυτά λύνονται μόνο με διάλογο.

Προβλήματα υπάρχουν, αλλά μέσω του διαλόγου θα λυθούν

Ακολούθως, ο κ. Δραγασάκης απαντώντας σχετική ερώτηση για την άνοδο της ακροδεξιάς στην Ευρώπη, είπε ότι «πρέπει να το αποτρέψουμε».

Σημειωτέον ότι οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου πραγματοποιούσαν την ίδια ώρα συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο του Αποστολοπούλειοου Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης. Οι αστυνομικές δυνάμεις δεν τους επέτρεψαν να προσεγγίσουν το εσωτερικό του κτιρίου και να έχουν συνάντηση με τον κ. Δραγασάκη.

Γαλανιάδη Εύα

Video: 

ArcadiaPortal.gr Στην Τρίπολη ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης


6 Σχόλια

Δούρειος ίππος για την έδρα το Πανεπιστημιακού Ερευνητικού Κέντρου που θα πάει στην Καλαμάτα και όχι στην έδρα του πανεπιστημίου είναι ο δημαρχος Παυλης. Ο τρόπος που διαχειρίζεται το πρόβλημα αυτό είναι προδοτικος.

Τις προθέσεις της κυβέρνησης να λυθεί το θέμα με το πανεπιστήμιο τις βλέπουμε αποτυπωμενες στο κείμενο του Γαβρογλου. Αγνοεί την Τρίπολη. Της ρίχνει μια κλωτσιά να καταρρεύσει αυτή η πολη πιο γρήγορα. Μια πόλη που δεν έχει τίποτα άλλο.

Ενώ η τρίπολη καταρρέει, ο Δραγασακης μας δουλεύει όπως ο Γαβρογλου. Όλα τα λεφτά σε Πάτρα και Καλαμάτα. Αγνοούν επιδεικτικα την έδρα του πανεπιστημίου και εξαερωνουν την Τρίπολη μέσω της υποβάθμισης των σχολών που επιχειρούν να κάνουν. Έχει τα καλλίτερα τμήματα του πανεπιστημίου και προσπαθούν να τα αντικαταστησρι με τμήματα θνησιγενή.

Αν ειχατε λεφτα εσεις που θα κανατε επενδυσεις ;Στην Τριπολη της Μιζεριας η στην Καλαματα της μονιμης λιακαδας ;Οσες φορες πηγα περισυ το καλοκαιρι ειδα ενα σωρο τριπολιτσιωτες.Ολοι αυτοι που μιλανε για καταρευση της Τριπολης να δουνε τι θα γινει μολις πουληθει η Δεη στην Μεγαλοπολη και θα χαθουνε τα μισθα απο την πολη.Δεν δικαιολογείται σε μια πρωτευουσα νομου με ολες τις δημοσιες υπηρεσιες και 2 ωρες απο την Αθηνα να περιμενουν ολοι να ζησουν απο το πανεπιστημιο .Κατι κανουμε λαθος

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.