Δημοσκόπηση για τον Δήμο Τρίπολης

Δημοσκόπηση για τον Δήμο Τρίπολης

Απρίλιος 18, 2019 - 20:45
47 σχόλια

Η παρούσα έκθεση είναι αποτέλεσμα της έρευνας γνώμης που πραγματοποιήθηκε από την δημοτική παράταξη «Τρίπολη αύριο» σε συνεργασία με την RASS Consultancy Services S.A.

Είδος έρευνας: Ποσοτική έρευνα τηλεφωνικών συνεντεύξεων.

Οι συνεντεύξεις διεξήχθησαν από τις 8 έως και τις 10 Απριλίου 2019. Η συλλογή των δεδομένων πραγματοποιήθηκε πρωινές και απογευματινές ώρες από το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας, με ηλεκτρονικά μέσα χρησιμοποιώντας το σύστημα CATI (Converso software).

Πληθυσμός έρευνας:  Όλοι οι ψηφοφόροι του Δήμου Τρίπολης.

Μέγεθος δείγματος και δειγματοληπτική τεχνική: n=602 ολοκληρωμένες συνεντεύξεις στο Δήμο Τρίπολης.

Επελέγη δείγμα με τη μέθοδο της απλής τυχαίας δειγματοληψίας.

Ως δειγματοληπτικό πλαίσιο χρησιμοποιήθηκαν τα τηλεφωνικά κέντρα του Ο.Τ.Ε.  στην περιοχή έρευνας.

Επίπεδο στατιστικής σημαντικότητας: 95% Διάστημα εμπιστοσύνης.

Δειγματοληπτικό σφάλμα: ± 4.0%

Ποιοτικός έλεγχος: 29 ερευνητές και 4 επόπτες εργάστηκαν για την ολοκλήρωση της έρευνας.

Η RASS είναι μέλος των Σ.Ε.Δ.Ε.Α., ESOΜAR και WAPOR. Το έργο θα υλοποιήθηκε σύμφωνα με τον Κώδικα Δεοντολογίας και Διασφάλισης Ποιότητας των Σ.Ε.Δ.Ε.Α. και ESOMAR.

Η ποιότητα των συνεντεύξεων ελέγχθηκε κατά τη διάρκειά τους με τη μέθοδο της συνακρόασης.

Αριθμός Μητρώου Φορέων και Επιχειρήσεων Δημοσκοπήσεων: 10

Επεξεργασία δεδομένων: Μετά τη συλλογή τους τα δεδομένα σταθμίστηκαν ως προς το φύλο, την ηλικία και την ψήφο στις βουλευτικές εκλογές. Για τις σταθμίσεις χρησιμοποιήθηκαν τα δεδομένα της απογραφής πληθυσμού του 2011 και των εκλογών του Σεπτεμβρίου 2015.

Μία πρώτη ανάγνωση μιλάει για τα τρία πιο σοβαρά προβλήματα του δήμου Τρίπολης, που είναι το οδικό δίκτυο, τα αδέσποτα και τα απορρίμματα.

Στην πρόθεση ψήφου δίνει προβάδισμα στον Κώστα Τζιούμη με 3,7% έναντι του Γιάννη Σμυρνιώτη. Στην παράσταση νίκης δίνει προβάδισμα στον Γιάννη Σμυρνιώτη έναντι του Κώστα Τζιούμη με 8,1%.

Τέλος, ο Κώστας Τζιούμης στα δίπολα της δεύτερης Κυριακής βγαίνει πρώτος, ενώ στο δίπολο Σμυρνιώτη-Παυλή κερδίζει ο Γιάννης Σμυρνιώτης.

Αναλυτικά η έρευνα στις κάρτες που ακολουθούν:

 

 

 


47 Σχόλια

Χαχαχαχα Η μόνη εταιρεία που θα δεχόταν να βγει τέτοια δημοσκόπηση http://www.rass.gr/surveys.htm

Ουτε στην δικια σου δημοσκοπηση δεν εισαι πρωτος Κωστα.

μια αλήθεια βγαίνει από τις δημοσκοπήσεις που έχουν κάνει και οι άλλοι. ότι ο παυλής είναι πάντου 4ος και πέφτει όλο και πιο κάτω όσο περνάει ο καιρός. Η μάχη είναι μεγάλη για την 2η κυριακή

Εαν στην δημοσκοπηση του Τζιουμη ο Σμυρνιωτης προηγειται με 8.1% οταν θα βγει μια κανονικη δημοσκοπηση με ποσο θα χασει?

Άλλα ντι άλλο τα νούμερα.. ο κόσμος πιστεύει ότι θα βγει ο Σμυρνιώτης αλλά στην πρόθεση ψήφου θα βγει ο Τζιούμης;;; Και τόσο χαμηλά ο Κατσαφάνας; Κάτι δεν πάει καλά!

Γατάκια όταν ακούγεται σε όλη την Τρίπολη... ΠΑΥΛΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΤΩΡΑ θα τρέχετε να κρυφτείτε

21:57 Στην κοσμάρα σου εσύ. Σου τραβάνε κάτι ξεγυρισμένες ροχάλες στα μούτρα κι εσύ βιάζεσαι να πας στο σπίτι γιατί νομίζεις ότι ψιχαλίζει. Καλύτερα πάρε ομπρέλα πάντως στις εκλογές, γιατί μαζί με τις ροχάλες, θα πέσουν και γιαουρτάκια. Και θά'ναι και ληγμένα...

21:11 Ο Τζιούμης είναι από τώρα δήμαρχος και η Τρίπολη θα αλλάξει σελίδα. Εκείνο που δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ, είναι η αγραμματοσύνη σου, τούβλο. Σκράπα. Ξύλο απελέκητο. Ούστ, ούγκανε που έχεις και το θράσος να γράφεις σχόλια. Μας στράβωσες στουρνάρι. Ταγάρι

Κορίτσια βγάλτε τη δίκη σας δημοσκόπηση δημοσίως κι αφήστε τα ανώνυμα σχόλια. Αν τολμάτε

Ξυπνάτε κόσμε..... Πως φαίνεται ότι κάποιοι έχουν μάθει να «πειράζουν»κατά το δοκουν τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων.... Σας φαίνεται περίεργο που δημοσιεύτηκαν όλα τα αποτελέσματα; Μάθετε να τις διαβάζετε κιόλας αφού μπαίνετε στον κόπο! Μιλάτε για νίκη του Γιάννη με 23% αναποφάσιστους;;;;; Τα πανηγύρια θα σας φάνε! Για εκεί μόνο είστε!

Τρελό γέλιο με το βόθρο μπλογκ του υποψηφίου του Σμυρνιωτη. Έγινε και ειδικός στις δημοσκοπήσεις ο γουρονοπουλάς. Πρώτη φορά βλέπεις ρε αστοιχείωτε να προηγείται άλλος στην παράσταση νίκης κι άλλος στην πρόθεση ψήφου; Αλλά ο πανικός σου δεν κρύβεται. Μπανάναααα όπως έλεγες και εσυ για τον Σμυρνιωτη

Την ουρά στα σκέλια και τρέξτε καλύτερα! Μιλάτε λες και δεν είδαμε τα χάλια του Γιαννακου. Μας παριστάνει την παρθένα; Γιαννάκη φταις που βγήκε ο Παυλης και το πληρώνουμε όλοι. Πάρε τη *** και στο καλό!

Ο Κώστας Τζιουμης θα ειναι ο επόμενος δήμαρχος Τρίπολης! Και Μακαρι ο άνθρωπος γιατι δεν εχει καμμία σχέση σε ποιότητα με τους προηγούμενους!

Με 23% αναποφάσιστους οτιδήποτε μπορεί να συμβεί στις εκλογές μην βιάζεστε φίλοι μου.

Στα ορια του στατιστικου λαθους η δημοσκοπηση το μονο ξεκαθαρο η παρασταση νικης που προηγειται ο Σμυρνιωτης με 8,1 μοναδες

Η παραταξη Τζιουμη πανηγυριζει γιατι χανει μονο με 8 μοναδες απο τον Σμυρνιωτη ? η γιατι θα ειναι δευτερος ο Τζιουμης.

ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ;;;;; Ο ΒΟΣΝΟΣ ΠΕΡΝΕΙ ΜΟΝΟ 2% ΑΠΟ ΤΑ 3% ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΕΡΝΕ;;;; ΝΤΡΟΠΗ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΦΑΝΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ;;;;

ΤΟΝ ΤΣΙΑΜΟΥΛΑΚΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟΝ ΒΡΗΣΚΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 10% ΘΑ ΠΑΡΕΙ 4 ΕΔΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

Ο Φάνης ο Παπάς μετά την ανακοίνωση του γκάλοπ πήγε σε γνωστό ράφτη και παρήγγειλε υπουργικό κουστούμι.

Μόνο ο Τζιουμης είχε τα αρ.....α να βγάλει δημόσια μια δημοσκόπηση οι υπόλοιποι που είσαστε? θα σας γλεντησει καλα τον μαη και τον Ιούνιο ο γιατρός ουρακοταγκοι !!!!

Τζιούμης, Παυλής και Τσιαμούλος θα έχουν πάνω απο 25 έδρες μπορούν να κυβερνήσουν μια χαρά για τέσσερα χρόνια. Ο Σμυρνιώτης θα ειναι αξιωματική αντιπολίτευση.

Ρε άσχετοι 52% με 38% στο δεύτερο γύρο είναι στο όριο του στατιστικού λάθους; Με 10% αναποφάσιστους ; Είναι μη αναστρέψιμο. Άντε γεια γατάκια

Ο βόσνος έχει μαζέψει τέτοια ομάδα που θα πάθετε πλάκα όσο και να θέλετε να τον μειώσετε στα ποσοστά σας...

"Φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα, χωρίς εμένα." Καληνύχτα μας...

ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ Η RASS ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ,ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΧΑΡΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ; ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΡΕ; ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ;

Anonymous 09:40 Πρόσεξε μην τις πιστέψεις κι εσύ ο ίδιος στο τέλος τις μακακίες που γράφεις γιατί στις εκλογές ούτε τη δική σας ψήφο δεν θα πάρετε. Εσύ και η δημοσιογραφάρα η υποψήφιά σας, που κάνει και πλακίτσα ότι προσεχώς στο ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ (τρελό γέλιο) δημοσκόπηση που δείχνει πρώτο το Βόσνο. Το έχετε κάψει τελείως. Τη δημοσκόπηση δεν την έκανε ένα σάιτ του συρμού αλλά έγκυρη δημοσκοπική εταιρεία, βρε καμμένοι!

Ο Παυλής ότι και να κάνει ο Τζούμης θα είναι δεύτερος, έτσι και την προηγούμενη φορά τον έβγαζε ο Κωστάκης τρίτο και στο τέλος του την έφερε και όχι μόνο του την έφερε αλλά τον κατάφερε να τον ψηφίσει κιόλας . Μητσάρα προχώρα μην κωλώνεις το ξέρεις το άθλημα εσύ...

Νίκος 10:45 Έχεις δίκιο. ΠΑΥΛΗ ΠΡΟΧΩΡΑ, ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΩΡΑ!

Όταν πέρασε ο Τσιαμούλος τον Τζιούμη πλήρωσε να βγει πρώτος χωρίς παράσταση νίκης το είδαμε και αυτό ..Ότι ο Τσιαμούλος είναι 2ος πίσω από τον Σμυρνίωτη τον πειράζει....Στον δεύτερο γύρο ο Τσιαμούλοσ θα κερδίσει και τον Σμυρνιώτη το ξέρουμε αυτό ότι ο Σμυρνιώτης δεν θα κερδίσει

Πρώτη φορά βλέπω τέτοιο πράγμα στην Τρίπολη. Δημοσκόπηση κατά παραγγελία συνδυασμού να δημοσιοποιείται με δελτίο τύπου. Πάλι καλά που δεν διοργάνωσαν γλέντι στην πλατεία Αγίου Βασιλείου για να πανηγυρίσουν την εικονική "νίκη". Δεν πάμε καλά. Τέτοια πρεμούρα για να βγει δήμαρχος ο καρδιολόγος; Συνιστώ σε όλους όσους συμμετέχουν στις δημοτικές εκλογές αυτοσυγκράτηση. Ο κίνδυνος της γελοιοποίησης είναι πολύ κοντά.

Τζιούμη όλη Τρίπολη κλαεί απο τα γέλια πληρώνεις και δεν βγαίνεις ούτε στην δική σου δημοσκόπηση πρώτος ...

Θετική γνώμη ο Τζιουμης απο τον κόσμο ...μάλλον θα ρώτησαν ή κουφούς ή από άλλη πόλη δέν εξηγείται αλλιώς ...

Θ θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κώστα Τζιουμη και στη παράταξη του που μας στήριξε το 2014 και είμαστε η Δημοτική αρχή που κυβερνάει ..!! Οριακά για 130 ψήφους νικήσαμε και είδαμε τον Δήμο μας καλύτερο χωρίς προβλήματα και συγκρούσεις

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.