Θεοδωρακόπουλος σε Νίκα: Οι εκλογές αφορούν την διοίκηση της Πελοποννήσου!

Θεοδωρακόπουλος σε Νίκα: Οι εκλογές αφορούν την διοίκηση της Πελοποννήσου!

Απρίλιος 18, 2019 - 13:54
13 σχόλια

Σχόλιο του Γιώργου Θεοδωρακόπουλου για όσα ανέφερε ο κ. Ηλιόπουλος Ιωάννης Αντιδήμαρχος Οιχαλίας, Υποστράτηγος Ελληνικής Αστυνομίας ε.α και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» του Παναγιώτη Νίκα (Θέλουμε τον Αρκάδα για περιφερειάρχη; ).

Ο κ. Θεοδωρακόπουλος έγραψε:

"Αξιότιμε κύριε Παναγιώτη Ε. Νίκα,

Αν θα μπορούσα να σας δώσω μια συμβουλή ως νεότερος σας (που θεωρώ οτι δεν χρειάζεται) θα σας πρότεινα τον κ. Ηλιόπουλο να τον αφαιρέσετε απο το Περιφερειακό ψηφοδέλτιο και να τον προτρέψετε να κατέβει στην Δημοτική Κοινότητα Καλαμάτας.

Έτσι θα μάθει να αγαπάει περισσότερο την πόλη του και θα συνειδητοποιήσει οτι χωρίς τους Αρκάδες, τους Κορίνθιους, τους Λάκωνες και τους Αργολιδείς... η Καλαμάτα θα μαραζώσει στην μοναξιά της!

Αν θεωρεί ότι οι εκλογές αυτές είναι "καθοριστικές για την Μεσσηνία" ας τον ενημερώσει κάποιος οτι με τον Καλλικράτη απο το 2010 καταργήθηκαν οι Νομαρχίες! Οι εκλογές αφορούν την διοίκηση της Πελοποννήσου!"


13 Σχόλια

ΦΙΛΟΣΟΦΕ, ΜΕΓΑΛΕ,ΑΤΕΛΟΙΩΤΟ ΑΓΟΡΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ!!!¡!! ΤΕΛΕΊΩΤΟ ΑΓΟΡΙ,ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ;

Δεν άκουσα. Πώς είπατε; Ορίστε; Συγγνώμη, κύριε, ποιος είστε;

αρχιζω και τον πηγαινω αυτο το τυπο. έφυγε από την παράταξη των ανικανων και τα χώνει και με τρόπο για το ατόπημα του μπατσου στο νικα.

Μπράβο Γιώργο. Πότε είπαμε κατάλαβες ότι είναι σκάρτος ο Παυλής και ανεξαρτητοποιήθηκες; Στα 5 χρόνια θητείας της τρύπιας δημοτικής αρχής σας; Α, μάλιστα. Όχι στον ένα. Ούτε στο δεύτερο. Αλλά ούτε και στον τρίτο. Ή στον τέταρτο βρε αδερφέ! Αλλά στον ΠΕΜΠΤΟ χρόνο. Αργείς λίγο να σκεφτείς ή μου φαίνεται; Ρε ουστ, που μου θέλεις και αξιώματα! Τράβα βρες στους υπονόμους που κατοικοεδρεύει, το κολητάρι σου τον ψήστη!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.