Η Γιάννα Δρακάκη-Μαθιού υποψήφια με την Νέα Πελοπόννησο στη Μεσσηνία

Η Γιάννα Δρακάκη-Μαθιού υποψήφια με την Νέα Πελοπόννησο στη Μεσσηνία

Απρίλιος 17, 2019 - 17:14
2 σχόλια

Την υποψηφιότητα της Γιάννας Δρακάκη- Μαθιού ανακοίνωσε ο επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου», Πέτρος Τατούλης για την Μεσσηνία.

Η κ. Δρακάκη- Μαθιού είναι οπτικός, επιχειρηματίας , τέως δημοτική σύμβουλος Δήμου Πύλου- Νέστορος. Ο Πέτρος Τατούλης δήλωσε: «Καλωσορίζουμε στην Νέα Πελοπόννησο μια δραστήρια δυναμική επιχειρηματία, μια γυναίκα με κοινωνικούς αγώνες που βλέπει στην πολιτική την δυνατότητα να εκφράσει την συνεισφορά της στα κοινά, την Γιάννα Δρακάκη- Μαθιού».

Από την πλευρά της η κ. Δρακάκη- Μαθιού δήλωσε: «Ανήκω στους ανθρώπους που πιστεύουν ακράδαντα ότι η δημιουργία είναι αδιαίρετο στοιχείο της ζωής ενός ανθρώπου. Η ζωή μου είναι συνυφασμένη με την Μεσσηνία και το μέλλον της. Παρακολουθώ την πολιτική πορεία, την σκληρή δουλειά και την αποτελεσματικότητα του Πέτρου Τατούλη και εντάσσομαι με πολλή μεγάλη χαρά στην Νέα Πελοπόννησο. Ενώνω και τις δικές μου δυνάμεις για να μπορέσουμε όλοι μαζί να ανεβάσουμε την Μεσσηνία και την Πελοπόννησο ακόμη υψηλότερα».

Δελτίο Τύπου


2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.