«Όχι στην υποβάθμιση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου» από τον Γιάννη Μπουντρούκα

«Όχι στην υποβάθμιση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου» από τον Γιάννη Μπουντρούκα

Απρίλιος 18, 2019 - 08:54
3 σχόλια

Το πολυνομοσχέδιο που κατέθεσε σήμερα στη Βουλή η κυβέρνηση και αφορά τα δυο ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου βρίσκει αντίθετη την «Πελοποννησιακή Συμμαχία» και τον επικεφαλής της Γιάννη Μπουντρούκα όπως βρίσκει αντίθετο και τον πελοποννησιακό λαό.

Η μεταφορά του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών στην Πάτρα δε θα περάσει. Στο πανεπιστήμιο Πελοποννήσου δε θα ενταχθεί ό,τι δεν επιθυμεί να εντάξει στη δύναμή του το Πανεπιστήμιο Πατρών. Απαιτούμε την άμεση ίδρυση πολυτεχνικής σχολής με έδρα την Τρίπολη και σε αυτή να ενταχθεί και το υπάρχον Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών.

Απαιτούμε την ίδρυση Κτηνιατρικής Σχολής και τη δημιουργία Ερευνητικού Κέντρου. Καλούμε την κυβέρνηση να σταματήσει την υποβάθμιση των δυο ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων μας και της υπενθυμίζουμε ότι τα ιδρύματα αυτά είναι κατάκτηση του πελοποννησιακού λαού ο οποίος και θα στείλει την απάντησή του στην κυβέρνηση στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Καλούμε τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Πελοποννήσου κ. Δέδε να καταδικάσει το νομοσχέδιο και να σταθεί στο πλευρό του πελοποννησιακού λαού. Να αφήσει τους κομματικούς τίτλους και να αντισταθεί κι αυτός όπως κάνουμε εμείς στους ωμούς εκβιασμούς του κ. Γαβρόγλου.

Τέλος, καλούμε τον απερχόμενο περιφερειάρχη κ. Τατούλη που κρατάει χαμηλούς τόνους να αναλογιστεί τις ευθύνες του. Επί των ημερών του το πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και το ΑΤΕΙ Πελοποννήσου υποβαθμίζονται και αυτό θα καταγραφεί στα πεπραγμένα του που σε λίγες μέρες θα καταψηφίσει στην κάλπη ο πελοποννησιακός λαός.
 

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑΣ


3 Σχόλια

2.8%

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.