«Βόμβα μεγατόνων» η ένταξη Πιτσάκη στο ψηφοδέλτιο Τατούλη στην Κορινθία

«Βόμβα μεγατόνων» η ένταξη Πιτσάκη στο ψηφοδέλτιο Τατούλη στην Κορινθία

Απρίλιος 16, 2019 - 11:54
10 σχόλια

Ως «βόμβα μεγατόνων» περιγράφεται από τους καλά γνωρίζοντες τα πράγματα η ένταξη του προέδρου του Επιμελητηρίου Κορινθίας Παναγιώτη Πιτσάκη στο δυναμικό της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» με επικεφαλής τον Πέτρο Τατούλη.

Και όχι άδικα. Διότι ο κ. Πιτσάκης εκτός από εξαιρετικά επιτυχημένος πρόεδρος, που χαίρει αμέριστης εκτίμησης στην κορινθιακή κοινωνία, είναι ενταγμένος στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος συνδέεται με βαθιά φιλία με προβεβλημένα στελέχη του κόμματος.

Αποδεικνύεται, έτσι, ότι υπάρχουν γέφυρες ανάμεσα στην παράταξη Τατούλη και στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, παρά τα όσα λέγονται και γράφονται.

Από την άλλη πλευρά, εξαιρετικά σημαντική είναι και η ένταξη στη «Νέα Πελοπόννησο» του Αντώνη Λυμπέρη, ο οποίος προέρχεται από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας. Ο κ. Λυμπέρης, ένας δραστήριος επιχειρηματίας στην Αργολίδα, είναι εξαιρετικά αγαπητός στον τόπο του. Πρόεδρος του Παναργειακού σήμερα, έχει εργαστεί σκληρά για την αναβάθμιση του αθλητισμού στην Αργολίδα. Είχε χρηματίσει πρόεδρος και του Ερμή Κιβερίου, ευρισκόμενος πάντοτε δίπλα στο αργολικό ποδόσφαιρο σε κάθε δύσκολη στιγμή.

Αξιόλογες προσωπικότητες, με πολιτικό λόγο και με προσφορά στις τοπικές κοινωνίες και οι δύο αυτοί άνδρες εμπλουτίζουν το δυνατό ψηφοδέλτιο της παράταξης Τατούλη.


10 Σχόλια

δώσε....

Όσες φιλότιμες προσπάθειες και να καταβάλει το site, το Τατουλέικο είναι και θα είναι εκτός Νέας Δημοκρατίας. Ανεπιθύμητοι από τους αγνούς και άδολους Νεοδημοκράτες. Ας δοκιμάσουν την τύχη τους, σε άλλους συνδυασμούς ...

και ποιοι ειναι οι αδολοι νεοδημοκρατες; ο βλασσης και η παρεα του; ή οι καθε λογης τυχοδιωκτες που μυριστηκαν εξουσια.

οι τατουλαιοι και οι παρεεςτους εχουν δουλεψει για τη ΝΔ σε δυσκολες εποχες . εσεις *** που εισα στε τοτε;

Βόμβα μεγατόνων επειδή είναι πρόεδρος επιμελητηρίου -Μπουντρούκας της Κορινθίας- ή επειδή την όπλισε ο και πυροτεχνουργός Τατούλης κατά πολλούς νάρκη για τη ΝΔ;

ΑΛΗΘΕΙΑ 1: Το Τατουλέικο είναι ανεπιθύμητο στη ΝΔ ΑΛΗΘΕΙΑ 2: Η ΝΔ είναι ανεπιθύμητη στον κόσμο (ο Κυριάκος δεν τραβάει) ΑΛΗΘΕΙΑ 3: o ΣΥΡΙΖΑ είναι τελειωμένος λόγω κυρίως του Μακεδονικού Πιστεύω ότι πάμε για συγκυβερνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ (μονοδρομος)

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.