Όρθιος για την παραμονή... ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας 0-0

Όρθιος για την παραμονή... ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας 0-0

Απρίλιος 14, 2019 - 20:58
13 σχόλια

Ο ψυχωμένος Αστέρας Τρίπολης έφυγε όρθιος από τους "Ζωσιμάδες" με τον βαθμό της ισοπαλίας μετά το 0-0 στα Γιάννινα και εξακολουθεί να έχει τον πρώτο λόγο και να κρατά την τύχη στα δικά του και μόνο χέρια.

Παιχνίδι σκοπιμότητας, γεμάτο δυνατές μονομαχίες και πάθος και από τις δύο ομάδες με ήρωες τους δύο τερματοφύλακες Μιχαήλ και Αθανασιάδη και αρνητικούς πρωταγωνιστές τον διαιτητή Παπαδόπουλο και τους βοηθούς του.

Σε ένα τέτοιο αγώνα με αυτή την τεράστια βαθμολογική σημασία ο πρώτος βοηθός Δημτριάδης ακύρωσε λανθασμένα γκολ για οφσάιντ του ΠΑΣ Γιάννινα στο 46' και δύο λεπτά αργότερα ανέλαβε ο ρέφερι Παπαδόπουλος δράση ακυρώνοντας με ανύπαρκτο επιθετικό φάουλ γκολ του Αστέρα Τρίπολης.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με υποτονικά και με τις δύο ομάδες να μην θέλουν να δώσουν χώρο η μία στην άλλη με τις δυνατές μονομαχίες να έχουν τον πρώτο λόγω στην μεσαία γραμμή. Η πρώτη πολύ καλή στιγμή του αγώνα ήρθε στο 22' με το πλασέ του Τσιλιανίδη να το διώχνει με τα πόδια ο Μιχαήλ με τον Τσιλαινίδη να απειλεί και πάλι στο 32' με σουτ έξω από την περιοχή που πέρασε έξω σε ένα πρώτο μέρος χωρίς κάτι άλλο από πλευράς ευκαιριών

Εκ διαμέτρου αντίθετο όμως ήταν το δεύτερο ημίχρονο κάτι που φάνηκε από τα πρώτα του λεπτά με τον ΠΑΣ στο 46 να πετυχαίνει γκολ αλλά λανθασμένα να μην μετράει για οφσαιντ και δύο λεπτά πιο μετά να βρίσκει ο Αστέρας Τρίπολης δίχτυα αλλά και πάλι λανθασμένα να μην μετράει για επιθετικό φάουλ. Οι Γιαννιώτες στο διάστημα 55-59 είχαν τρεις τελικές με τον Αθανασιάδη να σταματά δύο φορές εντυπωσιακά τον Μάνο και τον Σκόνδρα με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα άουτ. Στην συνέχεια έπεσε για λίγο ο ρυθμός με τη αρκαδική ομάδα στο 78' να χάνει τεράστια ευκαιρία με τον Ιγκλέσιας μετά από ωραία προσπάθεια του Τασουλή και τους γηπεδούχους να απαντούν στο 78' μετά από λάθος του Πασαλίδη, σουτ του Μάνου και εξαιρετική επέμβαση του Αθανασιάδη. Από εκεί και πέρα δεν άλλαξε κάτι με το 0-0 να παραμένει μέχρι και το φινάλε της αναμέτρησης και τους κιτρινομπλέ να φεύγουν με τον πολύτιμο βαθμό από τους Ζωσιμάδες.

ΠΑΣ Γιάννινα: Μιχαήλ Ν., Μιχαήλ Α., Σκόνδρας, Κάργας, Κάστρο (78’ Λεο), Σεργκελασβίλι, Νικολιάς (61’ Παμλίδης), Πάντελιτς, Κρίζμαν (74’ Αθανασιάδης), Μάνος, Μπουκουβάλας.

Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Μαρτίνεζ, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Μπελόκ (68’ Τασουλής), Μανιάς (30’ Αραβίδης), Τσιλιανίδης (88’ Βλάχος)

Ειδήσεις: 

13 Σχόλια

Να διάβαζες και το άρθρο ρε κατακαϋμένε ανώνυμε γαύρε των 21:32, πρωταθλητή της σφαλιάρας σε όλα τα σπορ... Αλλά μη ζητάμε και πολλά. Το IQ σου είναι γνωστό πλέον...

Αν ο ΟΦΗ κερδίσει τον Αστέρα με σκόρ καλλίτερο από αυτό που έχασε εδώ , υπερτερεί του Αστέρα ακόμα και με ισοπαλία στο αδιάφορο Περιστέρι την τελευταία αγωνιστική, γιατί θα έχουν ισοβαθμία 32 πόντων. Αν χάσει στο Περιστέρι παραμένει ο Αστέρας στην κατηγορία . Αρα δεν έχει τον πρώτο λόγο ο Αστέρας, εκτός αν φέρει Χ στο Ηράκλειο , οπότε παραμένει στην κατηγορία με την προυπόθεση βέβαια ότι θα κερδίσει τον αδιάφορο Ατρόμητο.

Πρέπει πάση θυσία Χ στο Ηράκλειο, ή να παίξει στα ίσια ο Ατρόμητος την τελευταία αγωνιστική με τον ΟΦΗ και να μην κάτσει να φάει 3 όπως οι καραγκιόζηδες βαζέλες ...... Μετά λέμε για λαμόγια του ποδοσφαίρου .... ρε ούστ πουλημένοι .....

Γιατί δεν μιλάς ρε γαυρε για την αδικία που έχουμε υποστεί εμείς φέτος...από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ μέχρι αυτόν με την Λαμία!!!

Τεράστιο λάθος της διοίκησης, γιατί πίστεψαν ότι σώζεται εύκολα η χρονιά και δεν πήραν κανένα παίχτη. Την μεταγραφή Αραβίδη δεν την λογαριάζω καθόλου. Καλύτερα να έπαιζε ο Δουβίκας. Απορώ γιατί δεν τον βάζει. Στο 90' βγάζει μπαλιά ο Κώτσιρας για να βγει με τον τερματοφύλακα ο Αραβίδης και αυτός δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του. Ο Ισπανός (Μαρτίνεζ) που λέμε ότι είναι αριστερό μπακ είναι μαύρη τρύπα. Καλύτερα να παίζει το τέρμα ο Παπαδόπουλος αριστερό μπακ. Καλύτερος θα είναι. Η παραμονή θα είχε λήξει σήμερα, αλλά ο Παναθηναϊκός είχε άλλη άποψη. Παιχνίδι ντροπή για την ιστορία του.

το παγωτο θα ειναι κασατο την επομενη αγωνιστικη,και λογω καιρου δε θα χωνευεται και ευκολα ,τουλαχιστον θα εχει ελπιδες η ομαδα να παρει πρωταθλημα την επομενη χρονια,κατι ειναι και αυτο

Παραγκολογε γιαχαρανταν από Ριζούπολη σε χαιρετώ μεγάλε πόσο θα περιμένεις να γίνει αυτό που ονειρεύεσαι θα πεθάνεις με το παράπονο καημένε για λύπηση είσαι . Μόνο αν βαρεθεί θα γίνει αυτό που περιμένεις για χρόνια .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.