Παγκόσμια Ημέρα Δισκοπωλείων στην Τρίπολη αφιερωμένη στο βινύλιο (pics,vid)

Παγκόσμια Ημέρα Δισκοπωλείων στην Τρίπολη αφιερωμένη στο βινύλιο (pics,vid)

Απρίλιος 13, 2019 - 11:36
2 σχόλια

Το πρωί του Σαββάτου 13 Απριλίου για όγδοη συνεχόμενη χρονιά το Δισκοπωλείο "Music Senter" στην Τρίπολη συμμετέχει στην μεγάλη γιορτή της μουσικής και του βινυλίου, στην Παγκόσμια Ημέρα Δισκοπωλείων.

Το  "Music Senter" για μια ακόμα χρονιά γιορτάζει ''RECORD STORE DAY 2019" με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο και με ένα πάρτι γεμάτο εκπλήξεις και μουσική από ένα 5άωρο Vynil DJ Set, προσφέροντας ταυτόχρονα έκπτωση 20% σε όλα τα είδη του καταστήματός.

Η μουσική μαγεία του βινυλίου συναρπάζει ακόμα παραμένοντας διαχρονικά ένα από τα κορυφαία μουσικά φορμάτ στο είδος με το "Music Senter" να πλημμυρίζει από τους ήχους  μέσα από σπάνιες μουσικές εκδόσεις δίσκων με την δική τους μοναδικότητα μέσα στον χρόνο.

Η μυσταγωγία της ακρόασης του βινυλίου, όταν η βελόνα του πικάπ μπαίνει στα αυλάκια του και ο ζεστός ήχος του αναβλύζει από τα ηχεία «τράβηξε» πολλούς περαστικούς να μπουν στο κατάστημα και να απολαύσουν την μαγεία μιας ποιοτικότερης μουσικής.

Η Record Store Day είναι ένας θεσμός πλέον, που σκοπό έχει τη διάδοση της μουσικής, τη διατήρηση  της δυνατότητας της προσωπικής επιλογής, αλλά και επικοινωνίας μέσα στον χώρο του παραδοσιακού δισκοπωλείου, παρά την οικονομική και κοινωνική κρίση που διανύουμε.

Για την Παγκόσμια Ημέρα Δισκοπωλείων στην κάμερα του ArcadiaPortal.gr μίλησε ο ιδιοκτήτης του δισκοπωλείου "Music Senter" κ. Κωτσιόπουλος χαρακτηρίζοντας "ιεροτελεστία" το βινύλιο τονίζοντας παράλληλα την άμεση και ανταποδοτική σχέση του βινυλίου με τον ακροατή.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Το music senter γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Δισκοπωλείων


2 Σχόλια

Μπορει η μουσικη στην Τριπολη να αγγιζει πατο αλλα ο Σταυρος και το δισκοπωλειο του ειναι φαινομενο και το καμαρι της πολης, γι αυτο και αντεξε στο χρονο και συνεχιζει ακαθεκτο! Και του χρονου!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.