Καταγγελία: Ποιος περισυλλέγει τα νεκρά αδέσποτα στην Τρίπολη;

Καταγγελία: Ποιος περισυλλέγει τα νεκρά αδέσποτα στην Τρίπολη;

Απρίλιος 12, 2019 - 20:30
5 σχόλια

Αναστάτωση έχει προκληθεί στην οδό Β. Οικονομίδου στην Τρίπολη.

Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής στο ArcadiaPortal.gr , στην οδό αυτή από το πρωί βρίσκεται νεκρό ένα κουτάβι και παρ' όλες τις προσπάθειες κατοίκων δεν έχει περισυλλεχθεί από κανέναν. Αναγνώστης αναφέρει ότι έχει προσπαθήσει να έρθει σε επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα για τα αδέσποτα, αλλά δεν έχει καταστεί εφικτό, αφού δεν σηκώνει κανένας το τηλέφωνο.

Όπως αναφέρει, το κουτάβι είναι το παιδί της μαύρης σκύλας που φέρεται να είναι η υπεύθυνη για τις πολλές επιθέσεις σε ανθρώπους στην περιοχή αυτή. Πρόκειται για ένα θηλυκό σκυλί, όπως καταγγέλλουν, που εδώ και δύο χρόνια δεν έχουν καταφέρει οι αρμόδιοι να πιάσουν για να τσιπαριστεί, που σημαίνει ότι κυκλοφορεί χωρίς να έχει εμβολιαστεί και στειρωθεί.

Ο αναγνώστης μας αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Σημερινή φωτογραφία από Οικονομίδου. Το μαύρο κουτάβι είναι πεθαμένο από το πρωί. Έπαιρνα τηλέφωνο στο αρμόδιο τμήμα που υποτίθεται είναι για τα αδέσποτα αλλά δεν το σήκωσε κανείς! Η μαύρη σκύλα επιτίθεται σε όσους περνούν! Μέχρι και ασθενοφόρο ήλθε σήμερα. Σας παρακαλώ αν μπορείτε δημοσιεύστε το μήπως κατά λάθος κάνουν κάτι από τον δήμο. 2 χρόνια τους παρακαλάμε να πιάσουν την μαύρη σκύλα και η δικαιολογία είναι πως δεν μπορεί να την πιάσει ο μπόγιας. Αν δεν μπορεί να βρουν άλλον! Ευχαριστώ πολύ.»

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ. ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ. ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΡΑΜΕΛΑ. ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΦΑΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ. ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ; ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ ΕΝΑ ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ. ΤΟΣΑ ΕΡΓΑ, ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

Γιατί δεν φωνάζετε τον Σκυλοφιλικο; Αυτοί προσφέρουν εθελοντική ποιοτική εργασία.

Τηλέφωνο απευθείας στον φιλοζωικό, αυτοί -λένε ότι δήθεν- είναι υπεύθυνοι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.