Παρουσίαση υποψηφίων από τον Νίκο Τσιαμούλο - Συνθέτοντας, διαμορφώνουμε το αύριο! (pics)

Παρουσίαση υποψηφίων από τον Νίκο Τσιαμούλο - Συνθέτοντας, διαμορφώνουμε το αύριο! (pics)

Απρίλιος 12, 2019 - 09:57
11 σχόλια

H πορεία ενός τόπου εξαρτάται από τις αποφάσεις και τις επιλογές των ανθρώπων του. Είμαστε εμείς οι ίδιοι που κρατούμε στα χέρια, στο μυαλό και στην καρδιά μας, τη θέληση να προχωρήσουμε και να αλλάξουμε αυτά που μας κρατούν πίσω. Να δώσουμε δύναμη στην ελπίδα, στην αναγέννηση και στη δημιουργία.

Ο ανεξάρτητος συνδυασμός “Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα”, με επικεφαλής τον Νίκο Τσιαμούλο, συστρατεύει και φέρνει κοντά του συμπολίτες μας που θα δώσουν δυναμικά και με πάθος, από την πρώτη γραμμή, τη μάχη για έναν καλύτερο Δήμο. Νέοι σε ηλικία και νέοι σε ιδέες κάθε ηλικίας, ενώνουμε τις δυνάμεις μας, για να έχουμε τις πόλεις και τα χωριά που μας αξίζουν.

Ονομάζομαι Νίκου Παρασκευάς του Ιωάννη και είμαι Παθολόγος – Λοιμωξιολόγος στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης. Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Τρίπολης με την ανεξάρτητη παράταξη «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα» και θέτω εκ νέου την υποψηφιότητα μου για δεύτερη φορά.

 Το διακύβευμα αυτών των Δημοτικών εκλογών είναι η εκλογή στο Δημοτικό Συμβούλιο των άριστων και πιο αξιόλογων προσώπων από κάθε παράταξη. Η συνεργασία είναι μονόδρομος. Ο Δήμος πρέπει να διαβεί από δύσβατα μονοπάτια για να φτάσει εκεί που επιθυμούν οι Δημότες της Τρίπολης και τούτο θα επιτευχθεί συνεργικά από όλες τις παρατάξεις  χωρίς αποκλεισμούς . Ας διαψεύσουμε όλοι μαζί, τους συνωμοσιολόγους – μάντεις – κάλχες  που προβλέπουν καταστροφή. Το μόνο που χρειάζεται είναι θέληση και τόλμη ώστε να επιλεγούν αυτοί που πραγματικά είναι έτοιμοι και άξιοι να συνεργαστούν.

 Ο Νίκος Τσιαμούλος είναι ένας άνθρωπος που διέπεται από Πολιτικό θάρρος, με προγραμματισμό, αυτοδιοικητικός, πάντα προσηλωμένος στις πολιτικές γραμμές που έχει χαράξει εδώ και χρόνια. Είναι ο άνθρωπος που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα.

 

 

 Ονομάζομαι Μπίρταχα Ευθυμία (Έφη), του Δημητρίου και της Ευγενίας, γεννήθηκα το 1979, κατάγομαι από την κοινότητα Δάφνη-Κουτρουμπούχι της Δημοτικής Ενότητας Βαλτετσίου και κατοικώ στην Τρίπολη. Είμαι παντρεμένη με τον Δημήτρη Αρβανίτη, έχω δύο παιδιά και είμαι μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου. Αποφοίτησα από το Τμήμα Οικονομίας και Διοίκησης του Τεχνικού Λυκείου Τρίπολης και εργάζομαι ως Ιδιωτική Υπάλληλος.

 Αποφάσισα να θέσω για πρώτη φορά υποψηφιότητα στο πλευρό με του Νίκου Τσιαμούλου, γιατί πιστεύω ότι αξίζει να δώσουμε την ευκαιρία σε έναν νέο άνθρωπο, με αρχές και ιδανικά να μας αποδείξει ότι μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στον τόπο μας. Ο τόπος μας πρέπει να αναδειχθεί στις πρώτες θέσεις της Ελλάδας και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με καινοτόμες πρακτικές και φρέσκιες ιδέες που θα συνοδεύονται με όραμα. Πρέπει να εμπιστευτούμε τις γνώσεις του Νίκου για την Αυτοδιοίκηση, την εμπειρία του, το σχέδιό του και με τις δικές μας προτάσεις, να φτιάξουμε ένα Δήμο προσιτό σε όλους.

 Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε έναν καλύτερο Δήμο, το οφείλουμε στα παιδιά μας.

 

 

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Καμπέρης του Πετράκη, γεννήθηκα το 1992 στην Τρίπολη όπου και κατοικώ. Έχω αποφοιτήσει από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας με ειδικότητα στη Φιλολογία και Νομική στο University of Bedfordshire στο Λονδίνο. Ασκώ την πρακτική μου άσκηση στο κομμάτι της Νομικής σε δικηγορικό γραφείο, ενώ παράλληλα εργάζομαι σε χώρους εστίασης.

 Θέτω για δεύτερη φορά υποψηφιότητα στηρίζοντας τον Νίκο Τσιαμούλο  και την Δημοτική Παράταξη «Τρίπολη -Αλλάζουμε τα δεδομένα» όπου με ήθος και ιδανικά παλεύει για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας . Αυτό που μας ενώνει είναι να δημιουργηθεί προοπτική και μέλλον για τον τόπο μας και για να πραγματοποιηθεί, χρειάζεται σχέδιο και όραμα που έχει ο Νίκος Τσιαμούλος. Οφείλουμε όλοι μαζί να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια του Νίκου και το οφείλουμε σε όλους μας.

 

 

 Ονομάζομαι  Σταματοπούλου Ανδριανή του Σπύρου και της Μαρίας και έχω γεννηθεί το 1987. Κατοικώ στο Μερκοβούνι με τον σύζυγό μου Σταυρόπουλο Γεώργιο και είμαι ιδιοκτήτρια του Ζαχαροπλαστείου – Μεμέλι Δίπλες.

 
 Θέτω για πρώτη φορά υποψηφιότητα με την ανεξάρτητη παράταξη «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα», γιατί πιστεύω ότι πρέπει να δώσουμε την ευκαιρία σε έναν νέο και δυναμικό άνθρωπο να προσπαθήσει να αλλάξει τα δεδομένα στον τόπο μας. Τον Νίκο τον γνωρίζω πολλά χρόνια, τον εκτιμώ, τον εμπιστεύομαι και επειδή παρακολουθώ τον τρόπο που διαχειρίζεται τα θέματα του Δήμου μας τόσα χρόνια ως Αντιπολίτευση, αποφάσισα να σταθώ στο πλευρό του και να τον βοηθήσω. Είναι ο μόνος που μπορεί να καταφέρει να νοικοκυρέψει τον Δήμο που μεγαλώσαμε και θα μεγαλώσουν και τα παιδιά μας.  Αξίζει να προσπαθήσουμε για το καλύτερο που δικαιούμαστε και έχουμε τόσα χρόνια στερηθεί!

 

 

Ονομάζομαι Μίλης Γρηγόρης του Κωνσταντίνου, γεννήθηκα και κατοικώ στην Τρίπολη. Είμαι παντρεμένος με την Αθανασία Φιλοπούλου και έχουμε μία κόρη. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και ιδιοκτήτης της επιχείρησης “MILIS RESTORATION”.
 
 Είμαι μέλος στο Δ.Σ του Παρατηρητηρίου Διεθνών Οργανισμών και Παγκοσμιοποίησης, υπεύθυνος για την περιφερειακή ανάπτυξη του οργανισμού και μέλος του Συνδέσμου Μπάιρον για τον Φιλελληνισμό και τον Πολιτισμό. Ήμουν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές το 2014, με την παράταξη "Μαντινειακη Συμπολιτεία". Αποφάσισα να συμμετέχω ξανά  στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές τον Μάιο 2019, αυτή τη φορά με έναν νέο δραστήριο άνθρωπο, που έχει όραμα για το Δήμο Τρίπολης. Τον Νίκο Τσιαμούλο, που όλοι γνωρίζουμε την αυτοδιοικητική του διαδρομή, τους κοινωνικούς αγώνες του αλλά και την επιχειρηματική του δράση. Είμαι πεπεισμένος ότι μαζί του θα “Αλλάξουμε τα Δεδομένα” της μετριότητας, της απραξίας, της διαφθοράς και της αδιαφάνειας που επικρατούν σήμερα στον Δήμο μας. Όλοι εμείς που τον εμπιστευόμαστε, ενωμένοι θα ανεβάσουμε τον πήχη των προσδοκιών των συμπολιτών μας, πολύ ψηλά όπως τους αξίζει. Το οφείλουμε στο Δήμο της Τρίπολης και τους ανθρώπους του.

 


11 Σχόλια

Μπράβο Νικόλα. Άλλη μια δυνατή και αξιόλογη ομάδα! Πάμε δυνατά!! Φίλε πας για σάρωμα να το ξέρεις.

ΓΡΗΓΟΡΗ Ο ΤΑΣΟΣ Ο ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑΣ Ο ΣΥΡΙΖΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΠΑΥΛΗ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ?? ΠΗΡΕΣ ΑΔΕΙΑ Ή ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΈΝΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΤΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ??

Γρηγόρη συγχαρητήρια για την επιλογή σου.Μόνο εκεί χώραγες, στους καθαρούς και νέους.Καλή επιτυχία φίλε.

Νίκο συνέχισε έτσι αθόρυβα και τίμια όπως πας και στο τέλος θα δικαιωθείς. Έχεις δυνατό συνδυασμό φίλε και θα πας πολύ καλά!!

Νικόλα με τέτοια που κάνεις οι άλλοι θα τρελαθούν έβαλες τα τώρα δυνατά χαρτιά μετά τι θα βάλεις ???

Προχώρα σταθερά και αθόρυβα εκει που πρέπει ,και όταν πρεπει να κάνεις το θόρυβο που πρέπει άστους άλλους να έχουν διλήμματα

Καλη επιτυχια στα παιδια. Ρεε μπουμπη δεν βαριεσαι να καθεσαι και να γραφεις μονος σου τα σχολια για τον εαυτο σου? Θα παρεις στον λαιμο σου τοσο κοσμο. Ασ ελπισουμε οτι βαζεις για τελευταια φορα. Αν μαζευτον ολοι οι υποψηφιοι απο οταν αρχισες τα ονειρα γεμιζουν καραβι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.