Έλενα Αλεξάνδρου - Αθανασοπούλου: Δώστε δύναμη στη φωνή της νέας γενιάς!

Έλενα Αλεξάνδρου - Αθανασοπούλου: Δώστε δύναμη στη φωνή της νέας γενιάς!

Απρίλιος 09, 2019 - 10:00
3 σχόλια

Υποψήφια με τη «Νέα Τρίπολη» του Γιάννη Σμυρνιώτη

Η Έλενα Αλεξάνδρου – Αθανασοπούλου γεννήθηκε τον Μαΐο του 1979 και μεγάλωσε στον Βόλο. Από το 2010 ζει και δραστηριοποιείται στην Τρίπολη. Είναι παντρεμένη με τον Φυσικοθεραπευτή Βασίλη Δημ. Αθανασόπουλο που κατάγεται από τη Νεστάνη και έχουν δυο γιούς, τον Δημήτρη 8 ετών και τον Αλέξανδρο 6 ετών.

Σπούδασε Στατιστική και Ασφαλιστική Επιστήμη στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Συνέχισε τις σπουδές της σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στον τομέα της Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας Logistics, όπου αποφοίτησε με άριστα. Γνωρίζει αγγλικά, γερμανικά και υπολογιστές.

Εργάστηκε επί μια δεκαετία στον ιδιωτικό τομέα στην Αθήνα. Διετέλεσε στέλεχος της Poten & Partners Πολυεθνικής Εταιρείας Πετρελαιοειδών. Με σημαντική προϋπηρεσία στον ιδιωτικό τομέα δημιούργησε την δική της επιχείρηση (ηλεκτρονικό κατάστημα) με την επωνυμία Royal Baby, με έδρα την Τρίπολη και κύρια δραστηριότητα την πώληση παιδικών ειδών μέσω διαδικτύου. Στις αρχές του 2017, μετά από διαγωνισμό του Α.Σ.Ε.Π., προσελήφθη στο Δήμο Γορτυνίας όπου και εργάζεται ως Οικονομολόγος και κατέχει θέση προισταμένης στο τμήμα Προυπολογισμού, Λογιστηρίου και Προμηθειών.

Εργάστηκε στην διοργάνωση των Ολυμπιακών αγώνων το 2004 ενώ σήμερα συμμετέχει στο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Νηπιαγωγείου Τρίπολης.

Κύρια στοιχεία που την χαρακτηρίζουν ως άνθρωπο αλλά και ως επαγγελματία είναι: ευσυνειδησία, προθυμία, συνέπεια, αξιοπιστία, παραγωγικότητα και πνεύμα ομαδικότητας.

Το μήνυμα της Έλενας είναι:

Δεν κατάγομαι από Τρίπολη αλλά επέλεξα συνειδητά να ζήσω εδώ και αγαπώ τον τόπο όπου διαμένω.
Αποφάσισα να ασχοληθώ ενεργά µε τα κοινά διότι πιστεύω πως πολλά µπορούν να γίνουν διαφορετικά απ´ότι έχουµε συνηθίσει:
Να µιλήσουµε τη γλώσσα της αλήθειας µε τη φωνή της νέας γενιάς και να µη διστάσουµε να υλοποιήσουµε τις καινοτοµίες που έχει ανάγκη ο ∆ήµος µας.
Θέλω να είµαι η φωνή των νέων ανθρώπων στο ∆ηµοτικό Συµβούλιο και όλων των πολιτών που ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο, σε µια ΝΕΑ Τρίπολη.
Δώστε δύναμη στη φωνή της νέας γενιάς. Ευχαριστώ από καρδιάς!!


3 Σχόλια

πολλα μπραβο που μια οχι ντοπια κοπελα αποφάσισε να προσπαθησει ασχοληθεί με τη πολη μας. Αντιθετα οι ντόπιες που εχουν μεγαλωσει εδω συνεχιζουν να ασχολούνται μονο με τις ελληνικες βραδιες στα μαγαζια της πετρινου.

!!!!!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.