Α. Λυκουρέντζος για Novartis: Επιβεβαιώνεται η χυδαία συκοφαντία

Α. Λυκουρέντζος για Novartis: Επιβεβαιώνεται η χυδαία συκοφαντία

Απρίλιος 08, 2019 - 22:45
4 σχόλια

Λυπάμαι για εκείνους,οι οποίοι σκόπιμα και μεθοδευμένα επεδίωξαν την ενοχοποίησή μου

Η ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ ΣΠΙΛΩΣΗ ΚΑΙ Η ΧΥΔΑΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ. Ευθύς εξ αρχής,δήλωσα με καθαρή και ήρεμη την συνείδησή μου την απόλυτη αθωότητά μου,στην υπόθεση της δικογραφίας Novartis.

Σήμερα επιβεβαιώνεται με τον πλέον κατηγορηματικό και επίσημο τρόπο από την Ελληνική Δικαιοσύνη ότι επρόκειτο για κακόβουλη σπίλωση και χυδαία συκοφαντία. Ευχαριστώ όλους εκείνους,οι οποίοι ουδέποτε αμφέβαλαν για την ακεραιότητά μου και με στήριξαν με την εμπιστοσύνη τους και την συμπαράστασή τους. Λυπάμαι για εκείνους,οι οποίοι σκόπιμα και μεθοδευμένα επεδίωξαν την ενοχοποίησή μου για να υπηρετήσουν προσωπικές σκοπιμότητες και κομματικά συμφέροντα.

Με περισσότερη δύναμη και αποφασιστικότητα συμπράττω στην Πρώτη Γραμμή του αγώνα της Νέας Δημοκρατίας για μια Ελλάδα ισότιμη και ισοδύναμη μεταξύ των εταίρων της στον πυρήνα της Ευρωπαικής Ένωσης.

 

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ,Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΧΑΡΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ Η ΚΑΚΙΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.