Πετροπόλεμος, δακρυγόνα και τραυματίες μετά το τέλος του αγώνα στον Ασπρόπυργο (pics,vid)

Πετροπόλεμος, δακρυγόνα και τραυματίες μετά το τέλος του αγώνα στον Ασπρόπυργο (pics,vid)

Μάρτιος 31, 2019 - 19:07
2 σχόλια

Σοβαρά επεισόδια μεταξύ των οπαδών της Καλαμάτας και του Ασπρόπυργου έχουν ξεσπάσει αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου του Ασπροπύργου. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν προχωρήσει σε εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων αυτή την ώρα. Επεισόδια σημειώθηκαν τόσο πριν την αναμέτρηση όσο και στη διάρκεια του ημιχρόνου, μικρότερης κλίμακας, ενώ υπάρχουν έντονα παράπονα από τους οπαδούς της Καλαμάτας προς τις αστυνομικές δυνάμεις καθώς από την ώρα που εισήλθαν στο γήπεδο δεχόντουσαν πέτρες από οπαδούς των γηπεδούχων χωρίς να επεμβαίνει η αστυνομία! 

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν και τραυματισμένοι οπαδοί αυτή την ώρα στο γήπεδο...

Από: tharrosnews.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

Ασπρόπυργος Καλαμάτα επεισόδια


2 Σχόλια

Δεν ειναι οι γυφτοι ,ειναι οτι παρα πολλοι οργανωνενοι οπαδοι της Καλαματας ειναι οργανωμενοι χρυσαυγιτες και οπου πηγαινουν τους την πεφτουν οι Αναρχικοι.Την Αλλη φορα τους την ειχανε πεσει στα Βραχνεικα ,ειχαν μαζευτει ολοι οι Αναρχικοι της Πατρας και τους περιμεναν.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.