Δημοτικό Σχολείο Τροπαίων: 1ο Βραβείο σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό για το ασφαλές διαδίκτυο

Δημοτικό Σχολείο Τροπαίων: 1ο Βραβείο σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό για το ασφαλές διαδίκτυο

Μάρτιος 31, 2019 - 14:30
2 σχόλια

Το Δημοτικό Σχολείο Τροπαίων Αρκαδίας κατέκτησε το 1ο Βραβείο Δημοτικών Σχολείων συμμετέχοντας στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό για τον Εορτασμό της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου 2019 (Safe Internet Day – SID 2019) του ΥΠΠΕΘ και του INSAFE/INHOPE που χαράσσει την Ευρωπαϊκή Στρατηγική για ένα ασφαλές και ποιοτικό Διαδίκτυο, ανάμεσα σε 350 πρωτότυπες και εύστοχες μαθητικές δημιουργίες!

Η τελετή βράβευσης διεξήχθη στην Αίθουσα Ζακλίν ντε Ρομιγύ (Jacqueline de Romilly) του ΥΠΠΕΘ την Τρίτη 05-02-2019! Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες της Σχολικής Μονάδας, στην Διευθύντρια του Σχολείου κ. Γραμματία Παπαδημητρίου (ΠΕ 70) και στον εκπ/κό κ. Ανδρέα Βαρελά (ΠΕ 86) για την ξεχωριστή τους επιτυχία!

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Θερμά συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς και μπράβο στά παιδιά. (Μην περιμένετε από τους πολιτικούς του τόπου να ασχοληθούν μαζί σας .Εχουν το μυαλό τους στις εκλογές τώρα. Ιδιαίτερα όσοι δεν έχουν φύγει από τα χωριά τους, δεν θα ξέρουν ίσως περί τίνος πρόκειται )...

Δεύτερο βραβείο για μαθητές της Γορτυνίας. Ναι υπάρχει ελπίδα. Συγχαρητήρια σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.