Έκπληξη στο ψηφοδέλτιο ΝΔ και social πιέσεις

Έκπληξη στο ψηφοδέλτιο ΝΔ και social πιέσεις

Μάρτιος 30, 2019 - 10:15
6 σχόλια

Καλό χειμώνα φίλοι μου! Παγωνιά έχει πέσει στην Λαγοπάτη και ας άνθησαν τα ζουμπούλια. Έχουν βγει τα τουφέκια, μπας και περάσει κανείς υποψήφιος. Λίγο τα χιόνια στα βουνά, λίγο τα λάθη της θητείας, δεν υπάρχει προσφορά.

Αλλά μην ανησυχείτε, η άνοιξη θα επιστρέψει, τα χιόνια θα λιώσουν, το είπαν και οι ανώνυμες δημοσκοπήσεις.

Η ανησυχία δεν είναι μόνο στον δήμο, αλλά έχει περάσει και στην περιφέρεια. Πολύ άγχος φίλοι μου για  τα ψηφοδέλτια του Πετράν και του Παναγιώτη.

Σπάτουλα σου λέει πάει η γλώσσα μερικών. Πολύ γλείψιμο στον υποψήφιο Μαρίνο, να δω τι θα κάνουν αν αλλάξει η κυβέρνηση.

Ουδέν κρυπτόν υπό του δημοσιογράφου, να το ξέρετε, οι ερωτήσεις γίνονται και όποιος έχει τα κότσια απαντά και ας προσπαθούν μερικοί να φτιάξουν ίντριγκες. Ο καθένας κάνει η δουλειά του. Άλλος σκέπασμα, άλλος ξεσκέπασμα και άλλος χαντάκωμα.

Και ο Τάκης ασχολείται με τους νεκροθάφτες που βγήκαν από τα μπαούλα και θέλουν στα σταματήσουν τις τσάπες και να πάνε όπως είπε τον δήμο πίσω στα παλιά.

Λοιπόν ήθελε μεταγραφή από το τοπικό στο κεντρικό, δεν γινόταν όμως και άρχισε την social επίθεση. Πόση πίεση να αντέξει πια αυτός ο αρχηγός;  

Μία η εξέδρα, τρεις οι γαμπροί της ευτυχίας, άραγε φίλοι μου, το πρωτόκολλο τι θέλει; Αλλά η μοκέτα, βλέπεις, έχει τη χάρη της, άραγε γιατί δεν σηκώθηκαν και άλλοι, υπήρχε χώρος και για άλλους υποψηφίους.

Κουίζ: Γιατρός της Τρίπολης, με θέση και αξίωμα, υποψήφιος με τη ΝΔ στην Αρκαδία. Ποιος είναι;


6 Σχόλια

Μακάρι να κατέβει ο Μπεντεβής. Είναι πολύ αξιόλογος πολίτης και θα βοηθήσει την κοινωνία και τη ΝΔ η υποψηφιότητα του. Ακόμα περισσότερο που έχουν ακουστεί κάποια άλλα ονόματα που μόνο ως ανέκδοτο μπορούν να σταθούν.

μακαρι να λειτουργησει ενωτικα για το κομμα ο μπεντεβης γιατι οπως το πανε οι παραγοντες παλι θα τα χασουμε ολα και αντιο αυτοδυναμια

Παύλο η ΝΔ ψάχνεται για ονόματα που έχουν δημοφιλία και μπορούν να φέρουν σταυρούς γιατί κάτι αξιόλογους πολίτες που ζητάς εσύ ο Πέτρος τους καθαρίζει σαν αυγό τα τελευταία χρόνια .

Στην πολιτική ευδοκιμεί συγκεκριμένος τύπος ανθρώπου, κυνικός, εγωπαθής, αλαζόνας, που βλέπει το πολιτικό παιχνίδι μεγάλη ευκαιρία για μπίζνες (οι οποίες μπίζνες ανεβάζουν το ΑΕΠ και αφήνουν λίγα ψίχουλα για τους λιγούρηδες ώστε να μας θεωρούν σωτήρες). Άνθρωποι με αυτοεκτίμηση δεν ασχολούνται με την πολιτική.

@19:14 - Σε γενικές γραμμές συμφωνώ. Επίσης σποραδικά ασχολούνται κάποιοι πετυχημένοι ελεύθεροι επαγγελματίες είτε επειδή έχουν το μικρόβιο της πολιτικής είτε γιατί έχουν βαρεθεί με την δουλειά τους και έχουν χορτάσει από επιτυχία και χρήματα. Βέβαια το ότι είναι πετυχημένοι στην δουλειά τους δεν σημαίνει ότι θα πετύχουν και σαν πολιτικοί. Χρειάζεται να υπάρχει συνάφεια του επαγγέλματος του με την άσκηση του αξιώματος που θέλουν να αναλάβουν. Σε κάποιες σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να έχει ταλέντο. Αλλά αυτά είναι λαχεία και δεν λέει να παίζουμε με την τύχη μας, όντας χρεοκοπημένοι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.