Η Χριστίνα Κοπίτα υποψήφια με τον Γιάννη Σμυρνιώτη

Η Χριστίνα Κοπίτα υποψήφια με τον Γιάννη Σμυρνιώτη

Μάρτιος 25, 2019 - 20:43
8 σχόλια

Στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου του 2019 θα είναι μαζί μας, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Τρίπολης, η Χριστίνα Γ. Κοπίτα.

Η Χριστίνα γεννήθηκε το 1998 και κατάγεται από τη Βλαχοκερασιά.

Αποφοίτησε από το 3ο Λύκειο Τρίπολης το 2016 και εισήχθη στο Τμήμα Μηχανικών Τοπογραφίας και Γεωπληροφορικής, της Σχολής Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής στο οποίο και φοιτά στο τρίτο έτος.

Γνωρίζει σε υψηλό επίπεδο αγγλικά και γερμανικά καθώς και χρήση υπολογιστών ενώ έχει κάνει και σπουδές μουσικής.

Κατά τη διάρκεια της μαθητικής αλλά και της φοιτητικής ζωής της έχει απασχοληθεί ως υπάλληλος τόσο σε ξενοδοχείο και καφέ-εστιατόριο στη Βλαχοκερασιά όσο και σε φαρμακείο των Αθηνών προκειμένου και να ενισχύσει τα εισοδήματά της χωρίς να επιβαρύνει την οικογένειά της αλλά και να αποκτήσει χρήσιμες εμπειρίες για το μέλλον.

Γνωρίζοντας τόσο την καθημερινότητα μιας μικρής κοινότητας, τα προβλήματα και τις δυνατότητές της και ταυτόχρονα, ζώντας και εργαζόμενη σε μια μεγάλη πόλη, βλέπει καθημερινά και αξιολογεί πράγματα και ιδέες που θα μπορούσαν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων του Δήμου Τρίπολης σε όλες της τις εκφάνσεις.
Αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισε να είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό μας προσδοκώντας να τροφοδοτήσει την παράταξή μας με τη δυναμική αλλά και την οπτική της νέας γενιάς.

Χριστίνα, σε ευχαριστούμε για την απόφασή σου να συμβάλεις με τη συμμετοχή σου στον αγώνα για πάμε το Δήμο Τρίπολης ΞΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία!!!

Δελτίο Τύπου


8 Σχόλια

ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΜΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΑΡΑΝΔΟΥΣ ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟ ΠΑΙΔΙ

τούμπανο

Γιάννη σε παραδέχομαι κουκλα...αλλα για δημοτικη σύμβουλος δεν κάνει..Γιάννη βάζεις τα ίδια ατομα με το 2014 φοβούμενος οτι θα χάσεις ή θα μειωθεί το ποσοστό σου..** φτάνει..!!

Γράψτε μ.....ες και το βράδυ των εκλογών που η νεολαία θα έχει εκφραστεί στηρίζοντας τα νέα παιδιά να δω που θα κρυβόσαστε.

Nέα παιδιά χρειάζονται για να πάει ο Δήμος μπροστά, να πιάσει το σφυγμό των νέων ο κάθε δήμαρχος που έχουν προχωρημένες ιδέες , όχι σαν τους παλιούς...

Νέοι, δεν λέμε όχι, αλλά να εχουν δουλεψει και λίγο και να έχουν και κάποια αποψη για τα προβλήματα της πόλης. Όχι φοιτητές, που είναι αλλού για αλλού. Και να προσέξει ο Γιάννης σε περίπτωση εκλογής τους να μην πάρει πάλι ως συνεργάτες και συμβούλους τα αδέλφια τους.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.