Επικίνδυνα τα ανοιχτά φρεάτια στην πλατεία Άρεως - Καταγγελία αναγνώστη (pics)

Επικίνδυνα τα ανοιχτά φρεάτια στην πλατεία Άρεως - Καταγγελία αναγνώστη (pics)

Μάρτιος 26, 2019 - 12:46
8 σχόλια

Δυστυχώς για ακόμα μία φορά, η αδιαφορία που επιδεικνύει η δημοτική αρχή σε σχέση με τον δημόσιο χώρο έρχεται στο προσκήνιο, με αφορμή καταγγελία αναγνώστη του Arcadia Portal.

Όπως αναφέρει ο αναγνώστης Χ.Α., χθες 25 Μαρτίου, ημέρα της εθνικής μας εορτής, κατά την οποία η πόλη μας γέμισε από κόσμο, οι αρμόδιοι του Δήμου δεν φρόντισαν τα καλύψουν τα ανοικτά φρεάτια που υπάρχουν στην πλατεία Άρεως, αν και, όπως επισημαίνει στην επιστολή του ο αναγνώστης, φρόντισαν να καθαρίσουν τον χώρο και να τοποθετήσουν τα σκοινιά για την παρέλαση. Αγνοώντας τους κινδύνους που εγκυμονούν για τους διαβάτες οι «τρύπες» που υπάρχουν στο έδαφος, τις οποίες ουδείς φρόντισε να καλύψει ακόμα και χθες, που χιλιάδες κόσμου περιδιάβαζε στην πλατεία. Μάλιστα, όπως ο ίδιος αναφέρει, το παιδί του έπεσε μέσα σε ανοικτό φρεάτιο αλλά ευτυχώς δεν χτύπησε σοβαρά.

Ο Χ.Α. γράφει:

Χθες την ώρα που λάμβαναν χώρα οι χοροί στα πλαίσια των εορτασμών και ενώ περπατούσαμε ανάμεσα σε κόσμο δίπλα από το συγκεκριμένο σημείο, το παιδί μου έπεσε μέσα σε ανοιχτό φρεάτιο με αποτέλεσμα χτυπήσει ευτυχώς όχι σοβαρά το πόδι του. Συνημμένα θα βρείτε και φωτογραφίες από το σημείο που πήρα σήμερα το πρωί. Η διάλυση και η ανευθυνότητα στο Δήμο έχει πιάσει ταβάνι. Αυτό το λέω γιατί ενώ ετοιμάζονται να φιλοξενήσουν μια γιορτή με προσέλευση αρκετού κόσμου, δεν μερίμνησαν για τα αυτονόητα. Ο κύριος εργάτης που περάσετε από το σημείο τοποθέτησε τους ορθοστάτες και εγκαταστήσετε το σχοινί και σήμερα πάλι αφαίρεσε το σχοινί δεν πρόσεξε ένα ανοιχτό φρεάτιο; Δεν ενημέρωσε το αρμόδιο τμήμα του Δήμου; Ο καθαριστής ή η σκούπα που πέρασε δεν είδε τίποτα;

Ελπίζω τώρα πριν είναι αργά και έχουμε σοβαρότερο περιστατικό οι αρμόδιοι να κινηθούν.

 


8 Σχόλια

Δημαρχε & Σια, καλο το *** αλλα καποια αυτονοητα δε μπορειτε να τα εκτελεσετε!! Τι περιμενετε αραγε να παρετε στις εκλογες?

Πραγματικά είναι πολύ επικίνδυνο το συγκεκριμένο φρεάτιο. Και το δικό μου παιδάκι χθες καθώς έτρεχε πάτησε μόλις μερικά χιλιοστά δίπλα από το άνοιγμα.... Και είναι έτσι ανοιχτό εδώ και πολλούς μήνες!!

Αυτα να τα βλέπει ο Παυλής και Ο Τζιουμης που βοηθησε να βγει ο Παυλης αλλλα και ο Γιαννάκης τα ίδια έχει κανει ...Μαυρο σε αυτόυς φτάνει πια...!!

Γιατί πάντα να φταίνε οι αιρετοί? Αυτός ο ασυνείδητος που έσπασε το καπάκι και το έριξε μέσα στην τρύπα δεν τον κατηγόρησε κάνεις μήπως πρέπει να πέσουν τιμωρίες στους πολίτες ώστε να σταματήσουν και οι ζημιές?

Ο αναγνωστης αυτος αντι να παρει τηλεφωνο τη ΔΕΥΑΤ να ερθει να αλλαξει το καπακι κοιταγε να καταγγειλει. Και κατι αλλο προς τον αναγνωστη καξ το portal. Για τον εργατη που τοποθετησε τους ορθοστατες και δεν εφτιαξε το φρεατιο φταιει η δημοτικη αρχη οπως γραφετε; Φταιει ο δημαρχος; Δηλαδη αν ηταν ο Σμυρνιωτης δημαρχος θα το αλλαζε το καπακι ο εργατης;

ναι αφήστε τα μηχανάκια να περνάνε στην πλατεία, αφήστε τα φορτηγά. Συνεχίστε να δίνετε ΔΩΡΕΑΝ άδεια για να γίνεται κάθε χρόνο λούνα παρκ η πλατεία Άρεως και μετά σας φταίνε οι πολίτες..

Σε παραπέμπω εδώ ... μήνες πρίν http://www.arcadiaportal.gr/news/pagida-piso-apo-pagodromio-stin-plateia-areos http://www.arcadiaportal.gr/news/poios-mpalonei-ta-spasmena-stin-plateia-areos-pics http://www.arcadiaportal.gr/news/i-kolona-tis-pizas-stin-tripoli Εκτός και αν αυτή η δημοτική αρχή δεν μένει στην Τρίπολη. Τότε όλα δικαιολογούνται.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.