Επεισόδια στα δικαστήρια της Κορίνθου με ομάδα εξαγριωμένων Ρομά (vid)

Επεισόδια στα δικαστήρια της Κορίνθου με ομάδα εξαγριωμένων Ρομά (vid)

Μάρτιος 26, 2019 - 11:45
9 σχόλια

Βίαιη επίθεση έξω από το δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου δέχτηκε πριν από λίγο ο φίλος του 35χρονου άντρα που πυροβόλησε και σκότωσε τον επίδοξο διαρρήκτη Ρομά στον Σολομό Κορινθίας.

Αυτή την ώρα επικρατεί ένταση και συμπλοκές έξω από το δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου, ενώ δεν υπάρχει αστυνομική δύναμη στην περιοχή, σύμφωνα με πληροφορίες του Hlektra.gr.

Ο 35χρονος που σκότωσε και επιχείρησε να πετάξει τη σορό του θύματος σε λατομείο στον Σολομό Κορινθίας μεταφέρεται αυτή τη στιγμή στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κορίνθου.

 

Πηγή: hlektra.gr

Ειδήσεις: 

9 Σχόλια

Και λίγα μας κάνουν οι κ@λόγυφτοι. Εφόσον δεν υπάρχει προστασία απ το κράτος, τα φαινόμενα που ο κοσμος παιρνει το νόμο στα χέρια του, συνεχώς θα πληθαίνουν. Το μόνο λυπηρό είναι ότι θα έπρεπε να έχουν διοργανωθεί κινήσεις συμπαράστασης, από τον κόσμο, υπέρ του 35χρονου και όχι να αφήσουμε τους κλέφτες-εγκληματίες-γύφτους να κάνουν επεισόδια και να προπηλακίζουν τον κόσμο έξω απ το δικαστήριο.

Ετοιμαστείτε σε λίγους μήνες να τους υποδεχθείτε στην Πλατεία Αρεως. Ας οπλίζονται με ορθοφροσύνη και κουράγιο και οι δημόσιοι υπάλληλοι - ένορκοι που θα σηκώσουν το βάρος

Ιδανική περίπτωση υποψηφίου βουλευτή ΧΑ που μέχρι τις εκλογές θα είναι απλώς κατηγορούμενος

Ειναι ο ποιο θρασυδειλος λαος ,αν τους ειχε χορτασει φαπα ο λαος δεν θα γινονταν αυτα .Τωρα δυστυχως αποκτησαν δυναμη μεσω της μαφιας τους με συνεργασια με αλβανους και ρωσοποντιους μαφιοζους.

Αν δεν εκανε την γκαφα να τον πεταξει στο λατομειο ,θα εβγαινε λαδι με εναν καλο δικηγορο .

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!! (από ρέματα και γκρεμούς έχουμε μπόλικα, δόξα τω θεώ, εκεί μέσα ζουν κουνάβια, αλεπούδες, τσακάλια, σκύλοι που εγκαταλείφθηκαν από τα αφεντικά τους και άλλα δεινοπαθούντα ζωακια που οι ελληνάρες, πολύ μεγαλύτερα και ανώτερα ΖΩΑ, τρέφουν, ο καθένας με τον τρόπο του). Ρεζουμέ της υπόθεσης: ο 35χρονος ιδιοκτήτης κοτετσιού είναι απλά ζωόφιλος.

Δε μου λες ρε ανώνυμε 17:29, αφού δεν πέφτουν φάπες, ξέρεις που έχουν τους καταυλισμούς τους, έχεις τα ούμπαλα να πας να τους ρίξεις ποντικοφάρμακο μια και τους θεωρείς ποντίκια; Ε; Άντε, τα φασιστικά σκυλιά θα σε ανακηρύξουν ΗΡΩΑ και θα σου συμπαρασταθούν στα δικαστήρια, η Αστυνομία θα σε προστατεύσει από το λιντσάρισμα, ο μέγας Κούγιας θα αναλάβει την υπεράσπισή σου, τι άλλο θέλεις;

Καλώς τους δικαιωματιστές του σύριζα, προστάτες των παρασιτικών επιδοματούχων. Υ.Γ.για της Μυρσίνης την κλεψιά, μια βολεψιά!

Έλα ανώνυμε 17:29, αποφάσισέ το, σε στηρίζει και η συμμορία των πέντε που είναι περισσότεροι

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.