Το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Παναρκαδικό (vid)

Το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Παναρκαδικό (vid)

Μάρτιος 24, 2019 - 18:49
2 σχόλια

Ο Παναρκαδικός αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 με τον Αμβρυσσέα Διστόμου στην Τρίπολης στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 8ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας έχοντας τα παράπονα τους για το μη καταλογισμό πέναλτι στον Καρβάλιο.

Στο 38ο λεπτό με το σκορ στο 1-0 υπέρ του τριφυλλιού ο Καρβάλιο μπήκε στην περιοχή του Αμβρυσσέα Διστόμου με τον αντίπαλο αμυντικό με προβολή στην προσπάθεια του να ανακόψει τον Βραζιλιάνο τον ανατρέπει με τον διαιτητή Καλογερόπουλο του συνδέσμου Αθηνών να δείχνει να συνεχιστεί ο αγώνας.

Η φάση αυτή σήκωσε διαμαρτυρίες από τους ποδοσφαιριστές, τους ανθρώπους του πράσινου πάγκου και τους φιλάθλους του Παναρκαδικού με τον ρέφερι Καλογερόπουλο να μην αλλάζει την απόφαση του.

Πρόκειται λοιπόν για μια κομβική στιγμή της αναμέτρησης σε ένα παιχνίδι λεπτών ισορροπιών  με την κάθε λεπτομέρεια να μετράει και να έχει την δική της ξεχωριστή σημασία.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Παναρκαδικό


2 Σχόλια

Γίνεται το πεναλτι και δεν πάει ένας πάνω στον διαιτητή το 10 ποιος είναι ???βαριόταν ο σκυλασι !!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.