Κανδήλα σημαίνει μια ψυχωμένη ποδοσφαιρική παρέα (pics)

Κανδήλα σημαίνει μια ψυχωμένη ποδοσφαιρική παρέα (pics)

Μάρτιος 23, 2019 - 20:51
9 σχόλια

Η Κανδήλα έβαλε στοπ στην ξέφρενη και αήττητη στον δεύτερο γύρω πορεία της Δημητσάνας υποχρεώνοντας την στην πρώτη της ήττα στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος της Β' Αρκαδίας έπειτα από τις 23 Δεκεμβρίου όπου και πάλι η Κανδήλα την είχε κερδίσει.

Η ομάδα της Κανδήλας αποδείχθηκε ο κακός εφετινός δαίμονας της Δημητσάνας κερδίζοντας την και πάλι έναν γύρο μετά για την 17η και προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' Αρκαδίας με 1-0 με την τελευταία αγωνιστική πια στο να έχει τεράστιο ενδιαφέρον αναφορικά με την άνοδο μιας και ο Πανιώνιος Μεγαλόπολης μπήκε και πάλι για τα καλά στο κόλπο εκμεταλλευόμενος της γκέλα της Δημητσάνας.

Οι πράσινοι της Κανδήλας για μία ακόμα φορά απέδειξαν το γιατί (και δίκαια) θεωρούνται ως ένα από τα πιο δυνατά και ανταγωνιστικά σύνολα της Β' Αρκαδίας τα τελευταία χρόνια παίζοντας για την υστεροφημία τους, για την ομάδα του χωριού τους διασκεδάζοντας και απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή του παιχνιδιού.

Ο προπονητής της Κανδήλας Γιώργος Προκόπος με post του στο facebook αφού έδωσε τα συγχαρητήρια του στους ποδοσφαιριστές του έκανε ειδική αναφορά στο μεγαλύτερο κέρδος του συνόλου αυτού που είναι η δημιουργία μιας πολύ καλής παρέας γεγονός που αποτελεί κατάκτηση όλων στην "οικογένεια" της Κανδήλας. 

Η νίκη αυτή έχει την δική της ξεχωριστή σημασία για την Κανδήλα καθώς έρχεται κόντρα σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική ομάδα με τους φιλάθλους της Κανδήλας με τα βεγγαλικά τους να φτιάχνουν μια άκρως ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν και η πέμπτη συνεχόμενη νίκη της Κανδήλας που την ανεβάζει ακόμα ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα κάνοντας ουσιαστικά ιδανικό φίνις στην σεζόν.

Αναλυτικά το post του προπονητή της Κανδήλας Γιώργου Προκόπου

 

Ειδήσεις: 

9 Σχόλια

Μπραβο στην Κανδηλα που επαιξε για την φανελα, ετσι πρεπει να κανουν ολες οι ομαδες.Οσω για τους αντηπαλους αυτοι ελαγαν οτι θα εκαναν περιπατο και θα εβαζαν πεντε μπαλακια

Όταν υπάρχουν εν έτη 2019 τέτοια γήπεδα νταμάρια σταματάει κάθε συζήτηση για ποδόσφαιρο. Καλό θα είναι οι υπεύθυνοι να απαγορεψουν να διεξάγονται αγώνες σε αυτό το νταμάρι

Που ειναι η ομαδα που καθε χρονο θα ανεβενει κατηγορια?που θα γινει ο νεος Αστερας? που ειναι η καλυτερη με διαφορα απο ολες τις ομαδες της κατηγοριας? ΠΟΥ ΚΑΝΕΙς δεν μπορει να την σταματισει και παει τρενο?του χρονου παλι στη Β' τοπικη.

Της στραβης ψ@λ@σ τα μαλια της φταινε λεει μια παροιμια.Το γηπεδο ηταν καλυτερο απο της γκαρτσοβας

Γήπεδο αντάξιο της νοοτροπίας χωριού και σπηλαίων που έχουν 1-2 παίχτες που μόνο ουρλιάζουν,βαρανε κ του Ζοσέ Μουρίνιο τουλάχιστον άντε πεπ που κάθεται και βγάζει φωτό

Τα λεφτά δεν φέρνουν πάντα την ευτυχία. Εγώ είδα παίχτες της Κανδηλας να κερδίζουν πλάγιο και να πανηγυρίζουν και να κάνουν τάκλιν χωρίς δεύτερη σκέψη. Μόνο και μόνο για να κερδίσει η ομάδα του χωριού τους αδιάφορο παιχνίδι. Μήπως τελικά εκεί είναι η ομορφιά; Όσο για τα σχόλια περί σπηλαίων απλά κάποιοι θα ήθελαν να έχουν και τα δικά τους χωριά έστω ομάδα. Μην πάμε στο 200 άτομα κερκίδα.

Την εξέδρα να την κάνεις τι.. τραβα στην Ασέα και πάρε κ αυτή π είναι άχρηστη εκεί να την γεμίζουν οι τιφοζι σου. Απλά να ξέρεις ότι μπάλα δεν θα βλέπεις γιατί στο χαρμπιλι εν έτη 2019 δεν θα παίξει κανείς. Μόνο τα αυτιά σου θα πονάνε και τα γόνατα των αντιπάλων από το ντελικάτο παιχνίδι που εφαρμόζει ο πεπ.

Καλά ρε, ποιος ασχολείται ακόμα με τέτοια υποβαθμισμένα πρωταθλήματα; Μαζεύονται όλα τα καφενεία των χωριών και φτιάχνουν ομάδες που οι παίκτες κουτουλάνε μεταξύ τους, πατάνε τα πόδια τους και πέφτουν. Σιγά ρε τις...Μπαρτσελόνες! Ο άλλος λέει για γήπεδο με "χαρμπίλι". Ούτε να το πει σωστά δεν ξέρει. Ήμαρτον πια πόση κατάντια σ' αυτή τη χώρα;

Αν δεν σου αρεσει το υποβαθμισμενο πρωταθλημα και το γηπεδο παγαινε στην Ισπανια να βλεπεις αγωνες παιχταρα του εικοσαευρου.Κραζεις - θαυμαζεις λεει το ρητο....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.