Βόρεια Κυνουρία: Η πρώτη ομάδα υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων με τον Παναγιώτη Μαντά (pics)

Βόρεια Κυνουρία: Η πρώτη ομάδα υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων με τον Παναγιώτη Μαντά (pics)

Μάρτιος 22, 2019 - 08:54
6 σχόλια

Η δημοτική μας παράταξη, όπως απέδειξε, συνεχίζει να ανανεώνεται ριζικά, έχοντας ανοικτά τα μάτια και τις πόρτες στην τοπική μας κοινωνία.

Παρουσιάζουμε σήμερα την πρώτη ομάδα των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού μας Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πολιτών, για τις δημοτικές εκλογές. Πρόκειται για ανθρώπους της διπλανής μας πόρτας, ενεργά μέλη της κοινωνίας μας που έχουν διακριθεί στο δικό τους κοινωνικό, επαγγελματικό, επιστημονικό και προσωπικό έργο και χώρο.

Ανθρώπους με διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες.

Που αντιπροσωπεύουν όλα τις κοινότητες του Δήμου μας και τους ενώνουν οι σταθερές και αδιαπραγμάτευτες αρχές της δημοτικής μας παράταξης.

Αυτό που έχει τη μεγαλύτερησημασία είναι ότι με την δήλωση της υποψηφιότητάς τους, μπαίνουν στην περιπέτεια της προσφοράς στα κοινά, με αφετηρία το ενδιαφέρον και την αγωνία για την πρόοδο  του  τόπου μας.

Και σε αυτό το νέο μας ξεκίνημα τους καλωσορίζω όλους, παλιούς και νέους υποψήφιους και τους εύχομαι καλή επιτυχία και καλή προσφορά στο Δήμο μας από όποια θέση τους τοποθετήσουν οι Δημότες.

Παναγιώτης Κ. Μαντάς

Δήμαρχος  - Υποψήφιος Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας

 


6 Σχόλια

Καλά εκει κάτω έχει τελειώσει το παιχνίδι πριν καν αρχίσει. Το βλέπω το Μαντά να χτυπάει 60%

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΒΛΑΣΗ ΘΑ ΗΤΤΗΘΟΥΝ. ΤΕΛΟΣ ΜΑΝΤΑΣ ΤΖΙΟΥΜΗΣ ΚΟΥΛΗΣ .ΣΤΙΣ 27 ΜΑΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ

Απο τους σημερινους 16 δημοτικούς συμβουλους του ο Μαντάς δεν ανακοινωσε τους 9 . τι τρεχει;

Τι να τρέχει? Ο άνθρωπος έτρεχε το δήμο σχεδόν μόνος του. Και πέτυχε. Άρα, τους αλλάζει για να βάλει καλύτερους..

70%

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.