Έκτη παρουσίαση υποψηφίων για τον Νίκο Τσιαμούλο (pics)

Έκτη παρουσίαση υποψηφίων για τον Νίκο Τσιαμούλο (pics)

Μάρτιος 20, 2019 - 13:38
25 σχόλια

« Έλα και εσύ με το ρεύμα... και δες πως αλλάζουν τα δεδομένα!»

H πορεία ενός τόπου εξαρτάται από τις αποφάσεις και τις επιλογές των ανθρώπων του. Είμαστε εμείς οι ίδιοι που κρατούμε στα χέρια, στο μυαλό και στην καρδιά μας, τη θέληση να προχωρήσουμε και να αλλάξουμε αυτά που μας κρατούν πίσω. Να δώσουμε δύναμη στην ελπίδα, στην αναγέννηση και στη δημιουργία.

Ο ανεξάρτητος συνδυασμός “Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα”, με επικεφαλής τον Νίκο Τσιαμούλο, συστρατεύει και φέρνει κοντά του συμπολίτες μας που θα δώσουν δυναμικά και με πάθος, από την πρώτη γραμμή, τη μάχη για έναν καλύτερο Δήμο. Νέοι σε ηλικία και νέοι σε ιδέες κάθε ηλικίας, ενώνουμε τις δυνάμεις μας, για να έχουμε τις πόλεις και τα χωριά που μας αξίζουν.

 

Ονομάζομαι Αγγελόπουλος Γιώργος του Δημητρίου και  έχω γεννηθεί  στο Παλλάντιο το 1960. Διαμένω στην Τρίπολη και είμαι παντρεμένος  με την Ιωάννα Ζαφείρη. Είμαι τελειόφοιτος της Μέσης Τεχνικής Σχολής Εργοδηγών – Μηχανολόγων και εργάζομαι ως τεχνικός  ΑΔΜΗΕ στη ΔΕΗ Τρίπολης.
Αποφάσισα να συμπορευτώ μαζί με τον Νίκο Τσιαμούλο στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές στηρίζοντας τον συνδυασμό της παράταξης « Τρίπολη-Αλλάζουμε τα Δεδομένα. Η επιλογή μου να είμαι στο πλευρό του, βασίζεται στο γεγονός ότι ο Νίκος είναι ένας νέος άνθρωπος με όραμα και δυναμική. Είμαι βέβαιος ότι μπορεί να δώσει μια καινούργια πνοή στην πόλη μας στηρίζοντας  την ουσιαστικά. Προτείνει αποτελεσματικές  και κερδοφόρες λύσεις , που αποτελούν το πράσινο φως στην εξομάλυνση και αντιμετώπιση των προβλημάτων που μέχρι πρότινος  δημιούργησαν έναν αλλεπάλληλο φαύλο κύκλο αδιεξόδων τόσο  στην πόλη όσο και στα γύρω χωριά μας. Η πόλη και οι συμπολίτες μας χρειάζονται έναν τέτοιο Δήμο. Το αξίζουν!

 


Ονομάζομαι Γιαννουσοπούλου Κατερίνα (Κάτια) του Νικολάου και έχω γεννηθεί το 1985. Μεγάλωσα στην Τρίπολη και μένω στο χωριό Πέλαγος. Αποφοίτησα από το Τμήμα Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας, της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΑΤΕΙ Καλαμάτας και έκανα την πρακτική μου άσκηση στις Διοικητικές υπηρεσίες του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης. Έκτοτε έχω εργαστεί σε διάφορες Ιδιωτικές επιχειρήσεις της πόλης μας, με τελευταία το ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας.
Αποφάσισα να θέσω για πρώτη φορά υποψηφιότητα ως Δημοτική Σύμβουλος στο πλευρό  του Νίκου Τσιαμούλου, γιατί γνωρίζοντάς τον και συζητώντας μαζί του κατάλαβα ότι πρόκειται  για έναν άνθρωπο με ιδανικά, όραμα και αγάπη για τον τόπο του. Μεγαλώνοντας και εγώ σ αυτό τον τόπο και ζώντας σε χωριό του Δήμου μας μπορώ να πω ότι  γνωρίζω εκ των έσω τα προβλήματα που καλούμαστε καθημερινά να αντιμετωπίσουμε. Θα είμαι δίπλα του και θα τον στηρίξω στην προσπάθειά του αυτή να αναγεννήσει τα χωριά μας και να επαεκκινήσει το Δήμο μας ώστε να κατακτήσει τη θέση που του αξίζει. 


Ονομάζομαι Χρήστος Καρνέζης, είμαι 42 ετών, παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού. Αποφοίτησα από το Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθήνας και υπηρετώ ως Υποδιευθυντής στο 1ο ΕΠΑ.Λ. Τρίπολης. Είμαι Τακτικό Αιρετό Μέλος στο Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Αρκαδίας και μέλος της ΕΛΜΕ Αρκαδίας.

Ανταποκρίνομαι ξανά στην πρόταση-πρόκληση, του συμμαθητή και παιδικού μου φίλου Νίκου Τσιαμούλου να Αλλάξουμε τα Δεδομένα στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές και να κάνουμε όλοι μαζί την Τρίπολη μια καλύτερη πόλη για εμάς και τα παιδιά μας.


Ονομάζομαι Φωτεινή Μπερσή (Φαίη)του Δημητρίου( Γραμματέα της Ε.Π.Σ. Αρκαδίας, πρώην Βοηθό Διαιτητή  Super League – FIFA και νυν παρατηρητή της  Super League) και της Ελένης  το γένος  Γεωργοπούλου. Γεννήθηκα στην Τρίπολη το 1994 και αποφοίτησα από το Μουσικό Σχολείο Τρίπολης. Είμαι μουσικός με ειδικότητα στο ακορντεόν πτυχιούχος  του Τμήματος Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής και διαμένω στην Τρίπολη.
Αποφάσισα να συμμετάσχω στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές στηρίζοντας τον Νίκο Τσιαμούλο, επικεφαλή της παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα».  Επέλεξα να είμαι στο πλευρό του Νίκου, γιατί  είναι ένας νέος άνθρωπος με όραμα,  δυναμική και με πρωτότυπη δράση. Είναι αξιόπιστος  και είμαι βέβαιη ότι μπορεί να συντελέσει στην αναβάθμιση και αναζωογόνηση της πόλης μας, στηρίζοντας την εποικοδομητικά. Το πρόγραμμα και οι ιδέες  του πληρούν τις προδιαγραφές για την εξομάλυνση και αντιμετώπιση των προβλημάτων που ταλανίζουν τόσο την πόλη μας,  όσο και τα γύρω χωριά που σήμερα έχουν οδηγηθεί σ’ ένα αλλεπάλληλο κλίμα αδιεξόδου. Ο Δήμος  και οι συμπολίτες μας αξίζουν τα καλύτερα. Ήρθε η ώρα να κάνουμε τη διαφορά και να τολμήσουμε. Με συνέπεια και μεθοδικότητα θα δώσουμε στο Δήμο μας το μέλλον που του αξίζει. 


Ονομάζομαι  Χριστίνα Θεοδωροπούλου – Ρέβελου, είμαι δημότης Τρίπολης, έγγαμη και μητέρα δύο παιδιών. Είμαι συνταξιούχος Δασκάλα, αποφοιτήσασα από την Παιδαγωγική Ακαδημία Τρίπολης. Εκλεγμένη Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμφιθέας «Η ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ» από το 2006 όπου επιτελούμε Πολιτιστικό και φιλανθρωπικό έργο. Από το έτος 2015 τοποθετήθηκα στο Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγ. Αικατερίνης, αγωνιζόμενη για την αποπεράτωση του Ιερού Ναού μας.
Αποφάσισα να συμπορευτώ ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος για δεύτερη φορά, με την ανεξάρτητη παράταξη «ΤΡΙΠΟΛΗ – ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ» του Νίκου Τσιαμούλου, διότι πιστεύω ακράδαντα ότι ο άνθρωπος αυτός, γεννημένος στην Τρίπολη είναι «η ελπίδα της πόλης μας». Έχει μεγάλο ζήλο, φλόγα και όραμα για την πόλη μας. Είναι νέος, δραστήριος, άφθαρτος και ικανός να ανεβάσει την πόλη μας ψηλά, εκεί που της αξίζει, μαζί με όλους μας… γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ! 

 


25 Σχόλια

Ο τύπος πάει για να σαρώσει με τέτοιο συνδυασμό που έως τώρα έχει εμφανίσει.Μακραν οι καλύτεροι και πιο ποιοτικοί υποψήφιοι απο όλους τους άλλους είναι του Τσιαμούλου

Μπραβο Νικο αξιολογα ατομα,ειδικα η κατια ενα πανεξυπνο κοριτσι με τεραστια ορεξη για προσφορα στα κοινα!!!!!!!!!

Άλλη μια ποιοτική και αξιόλογη ομάδα Νίκο! Είναι όλοι ένας κι ένας! Έχεις ανεβάσει πολύ τον πήχη και πας για σάρωμα!

Η Τριπολη οποιος κ να βγει θα ειναι μια πολη που ο ενας θα βγαζει το ματι του αλλου. Παρτε το χαμπαρι. Προτεινω σε ολους τους νεους με ανοιχτο μυαλο να την κοπανησουν με ελαφρα απο αυτο τον καταραμενο τοπο κ ν αφησουν αυτους που τα φαγανε τοσα χρονια να τους φαει το σκοταδι.

Φίλε kostiko πιστεύω ότι κάθε τόπος χρειάζεται ανθρώπους να τον ανανεώσουν. Αν οι τοπικοί άνθρωποι δεν αγωνιστούν γι' αυτό ποιος θα το κάνει. Πόσο μάλλον οι νέοι που γνωρίζουν σε βάθος τα προβλήματα του τόπου τους. Φρέσκοι σε όραμα και ιδέες μόνο αυτοί μπορούν τα αλλάξουν τα πράγματα. Πάντα προς το καλύτερο.

AYTOS Ο ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΛΑΝΤΙΟ,ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΤΖΙΟΥΜΗ , ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ.ΞΕΦΤΥΛΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ

Ντάξει φίλε πας για σάρωμα με τις επιλογές που έχεις κάνει ως τώρα...Συνέχισε έτσι δυναμικά!

Ποιος Τζιούμης; Που να παει αυτός. Είναι συνυπεύθυνος με τον Παυλή. Πήγαν περίπατο αυτοί άστους

Νικολα, χρειαζεσαι επειγοντως στυλιστα. Μην υποτιμας την εμφανιση. Με πουκαμισα 2 νουμερα μεγαλυτερα, τζην και αθλητικα παπουτσια δεν δειχνεις οτι παιρνεις την υποψηφιοτητα σου και μαζι τους πολιτες στα σοβαρα.

Γελάω ότι γράφουν για τον Τζιουμη που φοράει το ίδιο κουστούμι μπαίνουν και γράφουν εδώ...!!!!Ο κωστάκης που έχει το χαμόγελο του ηλίθιου ...!!!Νομίζει οτι ξεχνάμε τι έκανε με παυλη και θέλει να πάει δευτερο γύρο ... Κωστάκη αγόρι μου μίλα σε κανέναν στο δρόμο σου έφυγα 3 υποψήφιοι ....θα μείνεις μόνος σου εσυ και ο υπέρηχος

ο τσιμούλος αβαλε δασκάλα ο κωστακης γιατι έβαλε γυμναστή ?Κωστακη μαζι θα τρεχετε στο σταδιο Τριπολης με το χαμόγελο στα χείλη

Αντι να καθεστε και να αναρωτιεστε τι πραγματικα πρεπει να κανουμε για να παει μπροστα αυτος ο τοποσ.... καθεστε και τσακωνεστε αν ο ενας γελαει πολυ στις φωτογραφιες και αν ο αλλος φωραει αθλητικα... ξυπνατε ρεεεε....δειτε αν καποιος απο τους δυο ενδιαφερετε πραγματικα για τουτο τον τοπο!!

Φίλε kolokotronis 10:13 συμφωνώ απολύτως μαζί σου. Έχουμε χάσει την ουσία του πράγματος. Ήρθε η ώρα να αναλάβουμε τις ευθύνες μας επιτέλους...και πρέπει να συνειδητοποιήσουν μερικοί ότι δεν πρέπει να κρίνουν με βάση το κόμμα. Αυτά τα κολληματα πρεπει να τελειώσουν. Έτσι δεν πάμε μπροστά. Αυτές οι νοοτροπίες οδήγησαν στην κατάσταση που έχουμε φτάσει ως τώρα. Στην υποανάπτυξη

Άλλη μια αξιόλογη ομάδα. Ο καλύτερος συνδυασμός είναι του Τσιαμούλου και με διαφορά σε σχεση με τους υπόλοιπους. Γεια σου Νικόλα αρχηγέ! Παμε γερά!

Προσπαθούν να καλύψουν τις ανευθυνότητες τους Σμυρνιώτης και Τζιούμης αλλά πλέον είναι αργά. Θυμήθηκαν ξαφνικά να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Πολύ νωρίς το θυμήθηκαν. Πάει πέταξε το πουλάκι. Λες και ο κόσμος δεν ξέρει τι του γίνεται και τι έχει συμβεί όλα αυτά τα χρόνια.

Ποιος Τζιούμης και φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Τώρα που θυμήθηκε να αναλάβει τις ευθύνες του είναι πλέον αργά. Μην υποτιμάμε την νοημοσύνη του κόσμου.Ο κόσμος έχει δει τις προηγούμενες διοικήσεις και έχει απογοητευτεί στο έπακρον. Υποσχέσεις και θα και θα και θα και να μην υλοποιείται τίποτα. Θέλουν ένα νέο άνθρωπο και άφθαρτο με προοπτική. Από λόγια χόρτασαν όλα αυτά τα χρόνια. Φτάνει πια.

Γεια σου Νίκο με τον συνδυασμό σου! Πάμε γερά!! Όλα θα πάνε καλά!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.