«Αντί απάντησης…»

«Αντί απάντησης…»

Μάρτιος 19, 2019 - 12:00
6 σχόλια

Θεωρώ ανάξιο απάντησης το περιεχόμενο δημοσιεύματος του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου σε βάρος μου ως πολίτη και ως δικηγόρου λόγω  διαφωνίας με τις απόψεις και τις αποφάσεις του.

Δε θα συντελέσω  με τη σειρά μου στην επιπλέον υποβάθμιση του Περιφερειακού Συμβουλίου και του δημόσιου λόγου.

Δεν απαντώ σε ακατάληπτες ύβρεις, ούτε καν τις επιστρέφω. Δεν αρμόζει στις αρχές μου τέτοιος διάλογος.

 Καταγγέλλω όμως τη χωρίς προηγούμενο θεσμική αυτή εκτροπή του Προέδρου του Πε.Συ.Π. που κατέφυγε σε τυφλή σπασμωδική κατά πάντων επίθεση ως καλύτερη προσωπική άμυνα για τα πεπραγμένα του..

ΙΙ. Απαντώ εδώ μόνο σε αυτόν και πάλι «επί της ουσίας» για τη μη νόμιμη όπως θεωρώ σύγκληση της συνεδρίασης του Πε.Συ.Π. της 13ης Μαρτίου που αποφάσισε απαλλοτριώσεις υπέρ της ΤΕΡΝΑ.

Στη συνεδρίαση της 12ης Μαρτίου, όπως προκύπτει από το συνημμένο αρχείο διάρκειας 2' 42'', (δείτε ΕΔΩ) αποφασίσθηκε από το σώμα του Πε.Συ.Π., το μόνο δικαιούμενο, η διακοπή της συνεδρίασης για τις 18 Μαρτίου, με δύο μάλιστα ρητές αναφορές του Προέδρου της ημερομηνίας αυτής (18 Μαρτίου) και αμέσως μετά κηρύχθηκε από εκείνον η λήξη της.                                     

Ώρες αργότερα στάλθηκε σε όλους τους περιφερειακούς συμβούλους σημείωμα-πρόσκληση για συνέχιση της συνεδρίασης την επομένη.. 13 Μαρτίου, από τον αναρμόδιο όμως να αποφασίσει σχετικά Πρόεδρο του Πε.Συ.Π., που υποστήριξε μάλιστα εκ των υστέρων ότι αυτή ήταν και η απόφαση του σώματος!!!

 Ακούει όμως κανείς διακοπή για 13 Μαρτίου στο παραπάνω οπτικοακουστικό αρχείο της επίσημης κάλυψης της συνεδρίασης;

Πως θα υπάρξουν τέτοια πρακτικά συνεδρίασης για την απόπειρα νομιμοποίησης της απόφασης των απαλλοτριώσεων;

ΙΙΙ. Πράξεις και παραλείψεις θα ελεγχθούν αρμοδίως..

 Τάκης Γατσόπουλος     

Δελτίο Τύπου                                       

 


6 Σχόλια

Από κάπου θα αρχίσει να ξηλώνεται το πουλόβερ. Δεν υπάρχει περίπτωση.

Εμένα πάντως με ενοχλούν οι παρεμβάσεις του κ. Γατσόπουλου γιατί οι τυχόν παραλείψεις στο Περιφερειακό συμβούλιο δεν είναι επί της ουσίας. Είμαστε στην τελική ευθεία για την υλοποίηση του έργου , και τέτοιες τακτικές το πάνε πίσω .

Η ανικανότητα διεύθυνσης και τήρησης της διαδικασίας οδηγεί σε καθυστερήσεις για τυπικούς λόγους. Αλλο που δεν θέλουν όσοι έχουν βάσιμα επιχειρήματα μόνο για το τυπικό.

17:48 , ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ . ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΑΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ .......

Τόσα προσδοκάει η ΤΕΡΝΑ. Εναν δικηγόρο που να ξέρει που πάνε τα τέσσερα δεν μπορεί να διαθέσει στην παράταξη των κάθε μορφής μπουλούκων που δενείναι χτεσινή, 9 χρόνια είναι πολλά, να κάνουν κάτι που να είναι τουλάχιστον τυπικά σωστό και νομιμοφανές;

15.47 έχεις δίκιο, αυτές οι παραλήψεις του Π.Σ. δεν είναι επί της ουσίας. Το γεγονός όμως ότι αυτό το έργο θα το στήσουν σε μία έκταση που πούλησε στην ΤΕΡΝΑ κάποιος που δεν του ανήκε κάνοντας σορεία από απάτες, εις γνώση και με την κάλυψη του Περιφερειακού Συμβουλίου, και αυτό τυπική παράλειψη είναι και πρέπει να την ξεπεράσουν με την αναγκαστική απαλλοτρίωση; Αλλά ποιος ασχολείται με την ουσία, ποιόν ενδιαφέρει η ουσία, αφήστε τους να κάνουν τη δουλειά τους με όποιο τρόπο και όποια διαδικασία.....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.