Σμυρνιώτης: Ο πανικός σε συνδυασμό με την άγνοια οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην αυτογελοιοποίηση

Σμυρνιώτης: Ο πανικός σε συνδυασμό με την άγνοια οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην αυτογελοιοποίηση

Μάρτιος 18, 2019 - 22:13
16 σχόλια

Το πρωί της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας του Δήμου Τρίπολης μίλησε στην Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης λέγοντας μεταξύ άλλων πως το 2014 η παράταξή του παρέλαβε έναν χρεωμένο Δήμο με οφειλές σε προμηθευτές ενώ τώρα  έχουν απόθεμα 6 εκ.ευρώ και πως ο Γιάννης Σμυρνιώτης γενικά λέει οτι θέλει

Όλη η συνέντευξη του Γ,Θεοδωρακόπουλου (ΕΔΩ).

Η απάντηση του Γιάννη Σμυρνιώτη στα όσα είπε ο Γιώργος Θεοδωρακόπουλος ήρθε λίγο αργότερα μέσα από τα social media αναφέροντας τα εξής:

Καλό είναι όταν κάποιοι επιχειρούν να αρθρώσουν δημόσιο λόγο να αποφεύγουν τις ανοησίες. Και για να εξηγούμαστε:

1. Η πρόταση για ένταξη στον μηχανισμό Jessica του έργου "Αναβάθμιση του συστήματος οδοφωτισμού της πόλης της Τρίπολης" (αρ. πρωτ. υποβολής 71699/20.11.13) είχε προϋπολογισμό 1.843.571,19 € και όχι 14.000.000 €.

2. Τα ταμειακά διαθέσιμα του Δήμου την 01.09.14 ήταν 3.450.000 € και σήμερα 4,5 χρόνια μετά έφθασαν τα 6.500.000 € περίπου γιατί απλά υπήρξαν ανίκανοι να απορροφήσουν περισσότερα από 1.000.000 € από τις 4.000.000 € των πιστώσεων ΣΑΤΑ αυτού του διαστήματος με αποτέλεσμα τη σημερινή κατάντια όλων των υποδομών του Δήμου (δρόμοι, φωτισμός, σχολεία, παιδικές χαρές, αθλητ. εγκαταστάσεις κ.λ.π.)

3. Οφειλές προς προμηθευτές από τη δική μας Δημοτική Αρχή πλην αυτών που αφορούσαν την τρέχουσα διαχείριση του οικονομικού έτους 2014 δεν υπήρξαν, σε αντίθεση με τις περίφημες μισθώσεις χώρων στάθμευσης του 2015 που πληρώθηκαν - απουσία πιστώσεων και μετά και από δικαστικές αποφάσεις - από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Υ.Γ. Μπορεί να βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο αλλά δεν πρέπει να ξεχνάνε ότι ο πανικός σε συνδυασμό με την άγνοια οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην αυτογελοιοποίηση.

 

Η απάντηση Θεοδωρακόπουλου


16 Σχόλια

ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΝΤΑΛΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟ ΓΑΛΑ. ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΠΑΥΛΗ........

Αυτογελιοποιείται ο Θεοδωρακόπουλος σχεδόν κάθε μέρα

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΡΟΠΗ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΦΤΕΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΑ ΤΑ ΕΒΑΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑ ΛΑΘΟΣ 30 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ . ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΒΑΖΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΟΥΡΟΥ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ 30 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΕΥΧΗ

Θυμόμαστε και τον Σμυρνιώτη τα έργα που έκανε ...Το απόλυτο μηδέν ...τον έχουμε δοκιμάσει έλεος με αυτούς ...

Σαν άντρας κάτι λέει αλλά σαν μυαλό δεν πιάνετε αστροπελέκι ...Ρε Γιαννάκο είδαμε και εσένα κάτσε με τον Κούλη και ηρέμησε ...!!

Ο κ. Θεοδωρακόπουλος τα έκανε... μούσκεμα σε ακόμα μια τοποθέτηση του. "Εκ παραδρομής" είπε και καθάρισε! Δε βαριέσαι;

Άλλωστε μιλάμε για μόλις 10 εκατομμύρια ευρώ διαφορά ανάμεσα στην αλήθεια και την κοτσάνα. Να ήταν η πρώτη του Θεοδωρακόπουλου...................

Δεν εχει ακαταλόγιστο ο Θεοδωρακόπουλος ειναι πάνω απο 45 ετών δεν ειναι παιδάκι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.