Θεοδωρακόπουλος: Η προεκλογική περίοδος δεν δικαιολογεί την απρεπή έκφραση στον δημόσιο λόγο

Θεοδωρακόπουλος: Η προεκλογική περίοδος δεν δικαιολογεί την απρεπή έκφραση στον δημόσιο λόγο

Μάρτιος 19, 2019 - 07:25
5 σχόλια

Στην σημερινή (χθες) μου συνέντευξη, λόγο πίεσης του χρόνου (μιας και ήταν στην λήξη της) και προσπαθώντας να προλάβω να θίξω όσο το δυνατό περισσότερα θέματα, ανέφερα λάθος το ποσό της μελέτης που είχε συντάξει η προηγούμενη Δημοτική Αρχή και ζητώ συγνώμη για το λάθος μου αυτό.

Θέλοντας να αναφέρω ότι η νέα μελέτη αφορά 14.000 φωτιστικά (έναντι 4.000 της προηγούμενης) είπα ότι το κόστος ήταν 14.000.000€ ενώ το κόστος ήταν 4.000.000 (το 1.850εκ ήταν το ποσό χρηματοδότησης από το Jessica).

Υ.Γ: Μπορεί να βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί την απρεπή έκφραση στον δημόσιο λόγο! Μόνο πανικό δείχνει! (Σε μια συνέντευξη 53 λεπτών το μόνο μεμπτό ήταν τα 30 δευτερόλεπτα ενός εκ παραδρομής λάθους και όχι ότι αφορά την μελέτη)

 


5 Σχόλια

Για τη σφαλιάρα που θα φάτε στις εκλογές όμως δεν θα φταίνε τα 30 δευτερόλεπτά σου στη συνέντευξη, αλλά η πλήρης απραξία και ανικανότητά σας. Φιλάκια...

ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΕΣΕ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΜΑΤΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΣΤΑ ΧΩΝΕΙ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ 30 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΕΝΝΟΩ.ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΕ 60 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ .(ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΑ ΗΤΑΝ )

Πανικός υπάρχει γιατί Γιωργακι θα χρειαστεί να ανοίξεις πάλι το μαγαζάκι σου! Αν θυμάσαι είναι στην 28η Οκτωβρίου! Σε δυο μηνακια Γιωργακι ,γι’αυτο άρχισε να το χωνευεις! Δεν θα ξαναδείς το δημαρχείο ούτε από έξω !!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.