Υπεγράφη η σύμβαση για την αποκατάσταση του Μαντζούνειου στην Τρίπολη (vid)

Υπεγράφη η σύμβαση για την αποκατάσταση του Μαντζούνειου στην Τρίπολη (vid)

Μάρτιος 18, 2019 - 15:43
6 σχόλια

Υπεγράφη την Δευτέρα 18/03/2019 η σύμβαση μεταξύ του Δήμου Τρίπολης με τον ανάδοχο για την αποκατάσταση του Μαντζούνειου στην Τρίπολη.

Την ανάδοχο εταιρία “ΧΙΛΩΝ ΑΤΕ” εκπροσώπησε ο κ. Τριανταφύλλου Μιχάλης Νόμιμος Εκπρόσωπος και Πρόεδρος της εταιρίας και η κα. Βασιλική Βράκα Διευθύνουσα Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος.

Ο Δήμος Τρίπολης προχώρησε στον ελέγχο των δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου, σύμφωνα με το πρακτικό και στην κατακύρωση της σύμβασης κατασκευής του έργου στην εταιρεία «ΧΙΛΩΝ ΑΤΕ», συνολικής προσφερόμενης δαπάνης 1.002.237,76 ευρώ συμπεριλαμβανομένου φπα, καταθέτοντας όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά κατακύρωσης έχοντας την χαμηλότερη τιμή.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής δήλωσε πως μετά την ανακατασκευή του το κτίριο αυτό θα αποτελεί κόσμημα για Τρίπολη.

Ο κ. Παυλής αναφέρθηκε αναλυτικά στους λόγους που καθυστέρησε το συγκεκριμένο έργο, τονίζοντας ότι ο εργολάβος θα εγκατασταθεί από την επόμενη εβδομάδα ξεκινώντας σιγά σιγά τα έργα. Το έργο θα εκτελεστεί στο προβλεπόμενο χρόνο.

“Ο Δήμος Τρίπολης θα είναι δίπλα σε ότι χρειαστεί η ανάδοχος εταιρία για να γίνει η υλοποίηση του έργου και ευελπιστώντας ότι θα υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα”.

Ακόμα και σήμερα που υπογράψαμε θα βρεθούν άτομα που θα πουν ότι δεν θα γίνει το έργο δυστυχώς” δήλωσε απευθυνόμενος στους εκπροσώπους της εταιρίας ο κ. Παυλής.

Οι εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρείας δήλωσαν πως είναι ευχαριστημένοι που θα πραγματοποιήσουν έργα για πρώτη φορά στην Τρίπολη και πως τελειώνουν τα έργα που αναλαμβάνουν.

Ο κ. Τριανταφύλλου ανέφερε χαρακτηριστικά “Εμείς προτιμάμε τα έργα από τα λόγια και θα το δείξει και η πορεία”.

Δελτίο Τύπιυ

Ειδήσεις: 
Video: 

Υπεγραφή η σύμβασης για την αποκατάσταση του Ματζούνειου κτιρίου


6 Σχόλια

Αφού δεν θα γίνει το έργο ρε αρχιψεύταρε Παυλή, τί θες να σου πούμε δηλαδή; Να σου χαϊδέψουμε τ' αυτιά που είναι και μεγάλα; Και πες ότι τελειώνει το έργο, μήπως θα είσαι εσύ πάλι δήμαρχος ή μήπως θέλεις να σου πούμε κι ευχαριστώ που κατάφερες να κάνεις κι ένα έργο σε 5 χρόνια που είσαι δήμαρχος; Ρε μαύροοοοοοοοοο!

Εδώ έχουμε σπάσει τα αυτοκίνητά μας στους δρόμους της Τρίπολης τόσα χρόνια, το Ματζούνειο μας έλειπε....

Το έργο αυτό έπρεπε ήδη να έχει τελειώσει και όχι να υπογράφεται τώρα η σύμβαση, αλλά ο κύριος Παυλής κωλυσιεργούσε σκόπιμα για να το δώσει στον εργολάβο που ήθελε απορρίπτοντας αυτούς με τη μεγαλύτερη έκπτωση.

Τα προηγούμενα έργα θα τα δεις στις αναρτήσεις του Portal τις τελευταίες 10 ημερες και αφορούν επισκευή οδών στην Τρίπολη και το Λεβίδι

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.