Σκοπευτικοί και κυνηγετικοί αγώνες: 1η θέση για τον Γιώργο Ρουμελιώτη (pics,vid)

Σκοπευτικοί και κυνηγετικοί αγώνες: 1η θέση για τον Γιώργο Ρουμελιώτη (pics,vid)

Μάρτιος 18, 2019 - 10:16
7 σχόλια

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν χθες οι σκοπευτικοί και κυνηγετικοί αγώνες στο λόφο των Αγίων Θεοδώρων, με κορυφαίο σκορερ τον Γιώργο Ρουμελιώτη.

Οι συμμετοχές σκοπευτών και κυνηγών ξεπέρασαν τις 50, ενώ για μια ακόμη φορά πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί προκειμένου να απολαύσει τους αγώνες και να γιορτάσει μαζί με τους κυνηγούς και τους σκοπευτές τους προστάτες Αγίους τους. Την πρωτιά κέρδισε επάξια ο κυνηγός σκοπευτής και αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Γιώργος Ρουμελιώτης με σκορ 47 στα 50, ενώ εξαιρετικές επιδόσεις σημειώθηκαν και από τους άλλους διαγωνιζόμενου.

Κατά την απονομή των κυπέλλων ο αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Γιώργος Ρουμελιώτης αφού συνεχάρη την διοίκηση του ΣΚΟΤ και τους φίλους σκοπευτές δεσμεύτηκε πως του χρόνου η σκοπευτικοί - κυνηγετικοί αγώνες θα γίνουν με νέα μηχανή που θα αντικαταστήσει την υπάρχουσα καθώς όπως είναι γνωστό ο κύριος Ρουμελιώτης μέσα από την θεσμική του θέση έχει κάνει έργα ανάπλασης του περιβάλλοντα χώρου των Αγίων Θεοδώρων, ενώ σειρά έχουν η αντικατάσταση της μηχανής ρίψεων αλλά και έργα στην εκκλησία.

Ο ίδιος έγραψε:

"47 στα 50... 1η Θέση ...Μεγαλύτερο σκορ των αγώνων , σε μια υπέροχη γιορτή, με περισσότερες απο 50 συμμετοχές, με φίλους σκοπευτές και κυνηγούς ενωμένοι και δυνατοί.
Τιμήσαμε την μνήμη των Αγίων Θεοδώρων και πάνω απ’ όλα τιμήσαμε τον τίτλο μας ως σκοπευτές και κυνηγοί, τίτλος τιμής για όλους εμάς που ξέρουμε να αντέχουμε να παλεύουμε και να ξεχωρίζουμε γιατί δεν κιοτέψαμε.


Η δέσμευση μου ως Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου σε συνεννόηση με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη για τους σκοπευτές και τους κυνηγούς που είμαστε μαζί μια ζωή, ότι του χρόνου θα ρίχνουμε με καινούργια μηχανή είναι ένα σχέδιο που άμεσα θα υλοποιηθεί, συνέχεια όλων των μεγάλων έργων και παρεμβάσεων που επι 20 χρόνια μας έκαναν μια μεγάλη κυνηγετική οικογένεια που ξεχωρίζουμε.


Χρόνια Πολλά με υγεία και δύναμη!!!!"

 

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal - Ρουμελίωτης


7 Σχόλια

Χέστηκε ο Πολύδωρος που είναι στα πόδια γρήγορος. Δώστε του το βραβείο της ανοιχτής παλάμης

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.