Γυναικεία υπόθεση η πρώτη εκδήλωση του Χρήστου Λαμπρόπουλου στην Αρκαδία (pics,vid)

Γυναικεία υπόθεση η πρώτη εκδήλωση του Χρήστου Λαμπρόπουλου στην Αρκαδία (pics,vid)

Μάρτιος 17, 2019 - 14:35
10 σχόλια

Χρήστος Λαμπρόπουλος υποψήφιος με την παράταξη  «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» του Παναγιώτη Νίκα

Την έναρξη του προεκλογικού του αγώνα,  έκανε ο Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αρκαδίας, κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος με τις γυναίκες της Αρκαδίας.

Πάρα πολλές ήταν οι γυναίκες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και γέμισαν την αίθουσα του κέντρου Πεινακοθήκη στην Τρίπολη, την Κυριακή 17 Μαρτίου, δίνοντας μια δυναμική παρουσία στα πολιτικά πράγματα της περιφέρειας και εκφράζοντας την στήριξή τους στον οικοδεσπότη της εκδήλωσης τον κ. Χρήστο Λαμπρόπουλο.

Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος, Λίνα Κλείτου, ενώ χαιρετισμό έκαναν, ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου και δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας και η Υπεύθυνη Γυναικείων Θεμάτων ΝΟΔΕ κυρία Σαββίνα-Μυρτώ Κούνα.

Η υποψήφια ευρωβουλευτής του ψηφοδελτίου Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου ήταν η βασική ομιλήτρια της εκδήλωσης, η οποία και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον κ. Λαμπρόπουλο, χαρακτηρίζοντάς τον ως ένα λαμπρό μυαλό.

Χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι σαν και εσένα στην αυτοδιοίκηση και σου εύχομαι, όπως  μπήκες πρώτος στο Πολυτεχνείο, έτσι τώρα η πρωτιά να είναι ένα κύκλος που κάνεις.

Ο κ. Νίκας στην ομιλία του χαρακτήρισε την Αρκαδία, ως τον νομό που έχει ίσως τα σοβαρότερα προβλήματα στην περιφέρεια Πελοποννήσου, τονίζοντας ότι χρειάζεται η κινητοποίηση και η συνδρομή όλων για την επίλυσή τους.

Ό,τι πούμε μαζί με τον Χρήστο θα είναι πάντοτε η αλήθεια, δεν θα σας πούμε τίποτα το οποίο δεν θα κάνουμε, θα είμαστε δίπλα σας σε έναν αγώνα για να πάει η Πελοπόννησος μπροστά

Ο κ. Βλάσης κατά τον χαιρετισμό του, μίλησε για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από την Νέα Δημοκρατία στην περιφέρεια Πελοποννήσου, καλώντας τις γυναίκες να στηρίξουν στις επικείμενες εκλογές τον κ. Λαμπρόπουλο, τον κ. Νίκα και την κυρία Ασημακοπούλου.

Ο Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αρκαδίας, κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος στην ομιλία αφού ευχαρίστησε τις γυναίκες της Αρκαδίας για την παρουσία τους, ανέφερε ότι είναι μεγάλη του χαρά να ξεκινά τον προεκλογικό του αγώνα με τις γυναίκες.

Η παρουσία σας εδώ μου δίνει δύναμη για έναν αγώνα καθαρό και έντιμο όπως πάντα μάθαμε να πορευόμαστε

Μεταξύ άλλων ο κ. Λαμπρόπουλος δεσμεύτηκε ότι αν εκλεγεί στις επικείμενες εκλογές  θα μεριμνήσει ώστε τα χρήματα των πολιτών να μην κατασπαταλούνται, σημειώνοντας ότι η περιφέρεια Πελοποννήσου θα είναι ανοιχτή για όλους.

Όπως και στην συνέντευξή του στο ArcadiaPortal.gr είχε αναφέρει ο  πρωτογενής τομέας και ο τουρισμός θα είναι από τους τομείς για τους οποίους θα παλέψει πρωτίστως ο κ. Λαμπρόπουλος. (δείτε ΕΔΩ)

Τέλος επέλεξε να κλείσει την ομιλία του απαγγέλλοντας λίγους στίχους του αγαπημένου του, όπως τόνισε, ποιητή  Οδυσσέα Ελύτη,  «Από ‘μας θα εξαρτηθεί το τελικό αποτέλεσμα, από μας θα εξαρτηθεί ο παράδεισος ή η κόλαση που θα χτίσουμε. Η μοίρα μας βρίσκεται στα χέρια μας, στα δικά σας χέρια»

Έφη Καστραντά

Video: 

ArcadiaPortal.gr Πρώτη εκδήλωση του Χρήστου Λαμπρόπουλου στην Αρκαδία


10 Σχόλια

Οσα ποιηματα και αν απαγγειλεις δεν μπορεις να κρυψεις την υψιστη προσβολη να παρισταται στην εκδηλωση σου η γνωστη υπερασπιστρια του Νικου Γεωργιαδη.Κυρια Αννα Μισελ εχετε ερθει 10 φορες στην Πελοποννησο και μπορειτε να διαβεβεαιωσετε τον ερωτα της ζωης σας οτι ο δρομος στην Τσακωνα ειναι στη θεση του.Οπως και στην θεση τους ειναι τα 70εκ ευρω.

Α, λαμπρά, ήταν καλεσμένη και η κυρία που πήγε μάρτυρας υπεράσπισης στο γ@μ#ά ανηλίκων. Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά είμαστε μια ωραία ατμόσφιαρα είμαστε...

Ποτέ αυτός ο άνθρωπος δεν μπήκε μπροστάρης. Πάντοτε πίσω, στα σίγουρα και στα εύκολα ...

ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ........ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ!

Αυτοί οι καφέδες ρε παιδιά έχουν ξεπεραστεί, γίνονταν πριν 20 χρόνια, Χρηστάκη πρέπει να εκσυγχρονιστείς λιγάκι ...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.