Εκδήλωση του Υποψήφιου Δημάρχου Δάφνης - Υμηττού Δημήτρη Γιαννακούρα

Εκδήλωση του Υποψήφιου Δημάρχου Δάφνης - Υμηττού Δημήτρη Γιαννακούρα

Μάρτιος 15, 2019 - 09:11
2 σχόλια

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δάφνης Υμηττού Δημήτρης Γιαννακούρας και η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση "Δάφνη Υμηττός Μαζί " σας προσκαλούν σε εκδήλωση με θέμα : ΔΑΦΝΗ ΥΜΗΤΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΕΝΑΣ ΣΤΟΧΟΣ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Μαρτίου και ώρα 18:30 σε αίθουσα του πρώην Δημαρχείου Υμηττού ( Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου 1 Υμηττός). Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα και θα μας δώσει δύναμη στην επίτευξη των στόχων μας. Με εκτίμηση Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δάφνης Υμηττού Δημήτρης Γιαννακούρας

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Πραγματικά καλή επιτυχία, γιατί νομίζω , ότι θα προσφέρει πολλά, με τις γνώσεις , την ανθρώπινη ευαισθησία του και τη στιβαρότητά του. Η Δάφνη, ειδικά, έχει ανάγκη από ανανέωση σε πολλά θέματα π.χ. απορριμμάτων, γενικής καθαριότητας σε κεντρικά σημεία του Δήμου κ.λπ.

Η οποία Δάφνη είχε την τύχη να την κηρύξει αποπυρηνικοποιημένη ζώνη ένα νούμερο που έπαιζε τον Δήμαρχο τη δεκαετία του 80 συσσωρεύοντας πυρηνικές κεφαλές στο Μπραχάμι και την Ηλιούπολη

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.