«Τρίπολη Αλλάζουμε τα δεδομένα»: Πέντε νέοι υποψήφιοι με τον Νίκο Τσιαμούλο (pics)

«Τρίπολη Αλλάζουμε τα δεδομένα»: Πέντε νέοι υποψήφιοι με τον Νίκο Τσιαμούλο (pics)

Μάρτιος 06, 2019 - 10:51
38 σχόλια

H πορεία ενός τόπου εξαρτάται από τις αποφάσεις και τις επιλογές των ανθρώπων του. Είμαστε εμείς οι ίδιοι που κρατούμε στα χέρια, στο μυαλό και στην καρδιά μας, τη θέληση να προχωρήσουμε και να αλλάξουμε αυτά που μας κρατούν πίσω.

Να δώσουμε δύναμη στην ελπίδα, στην αναγέννηση και στη δημιουργία.

Ο ανεξάρτητος συνδυασμός “Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα”, με επικεφαλής τον Νίκο Τσιαμούλο, συστρατεύει και φέρνει κοντά του συμπολίτες μας που θα δώσουν δυναμικά και με πάθος, από την πρώτη γραμμή, τη μάχη για έναν καλύτερο Δήμο. Νέοι σε ηλικία και νέοι σε ιδέες κάθε ηλικίας, ενώνουμε τις δυνάμεις μας, για να έχουμε τις πόλεις και τα χωριά που μας αξίζουν.

Ονομάζομαι  Μαργαρίτα Κουτσογιάννη, γεννήθηκα το 1986, έχω καταγωγή από τις Ρίζες Τεγέας και κατοικώ μόνιμα στην Τρίπολη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Μηχανικών Γεωτεχνολογίας και Περιβάλλοντος, του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη. Αυτή τη στιγμή απασχολούμαι σε ιδιωτική επιχείρηση της πόλης ως υπεύθυνη καταστήματος.

Θέτω για δεύτερη φορά υποψηφιότητα, αλλά πρώτη φορά με το Νίκο Τσιαμούλο και την ανεξάρτητη παράταξη «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα» γιατί πιστεύω ότι ο καθένας μας μπορεί να βάλει το δικό του λιθαράκι για να καλυτερεύσει η κατάσταση που επικρατεί στην πόλη, στην πόλη που μεγαλώσαμε και συνεχίζουμε να ζούμε. Ο Δήμος μας δυστυχώς πάει από το κακό στο χειρότερο, έχουμε την ευκαιρία να αλλάξουμε τα δεδομένα, με νέες προτάσεις, νέες ιδέες και να συνομιλήσουμε με  νέους ανθρώπους με μια άλλη γλώσσα, μια «φρέσκια» γλώσσα.

 

Ονομάζομαι Λεωνίδας Αρβανιτόπουλος, του Νίκου και της Ευγενίας  και ζω στην Τρίπολη 30 χρόνια. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Ηπείρου Άρτας και εργάζομαι ως Ιδιωτικός Υπάλληλος.

Ο Νίκος Τσιαμούλος είναι ένας άνθρωπος με ήθος, ιδανικά και αγάπη για την πόλη μας. Τον γνωρίζω από παλιά και τον παρακολουθώ όλα αυτά τα χρόνια που ασχολείται με την Αυτοδιοίκηση. Η φράση: «Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε το Δήμο μας, με συμμετοχή, διαφάνεια και ρεαλιστικές προτάσεις» με αγγίζει και με εκφράζει. Επειδή είμαι κ εγώ ρεαλιστής, θέλω από τη μεριά μου να τον βοηθήσω να αλλάξουμε τα Δεδομένα για την πόλη μας και τους νέους που την πλαισιώνουν.

 

Ονομάζομαι  Ευαγγελία Σπυροπούλου (Λίτσα), του Γεωργίου και της Αναστασίας, γεννήθηκα στην Τρίπολη το 1997 και έχω δύο αδέρφια. Έχω καταγωγή από το χωριό Αρτεμίσιο (Κακούρι), όπου και διαμένω. Έχω σπουδάσει Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας στο ΙΕΚ Καλαμάτας και έχω κατά καιρούς εργαστεί σε διάφορα ξενοδοχεία όπως το Elite City Resort στην Καλαμάτα και το Costa Navarino στην Πύλο.

Αποφάσισα να συμμετέχω στη «μάχη» των Δημοτικών εκλογών ως υποψήφια Δημοτική σύμβουλος, δίπλα στον Νίκο Τσιαμούλο γιατί θεωρώ ότι ο αγώνας που κάνει για τον Δήμο μας είναι πραγματικά αξιόλογος και αποτελεσματικός. Η  πόλη μας είναι υποβαθμισμένη, ιδιαίτερα στην καθημερινότητα της και πιστεύω ότι για το Νίκο Τσιαμούλο αξίζει να αγωνιστούμε και να του δώσουμε την ευκαιρία να πάρει τις σωστές αποφάσεις και τα μέτρα εκείνα που έχει ανάγκη ο τόπος για να αναδειχτεί.

 

Ονομάζομαι Θανάσης Μπουρνάς, μέγαλωσα στην Τρίπολη και είμαι παντρεμένος με τη Ρούλα Αδάμη. Εργάσθηκα ως μηχανοδηγός στην  Τρενοσέ στον προαστιακό σιδηρόδρομο από όπου συνταξιοδοτήθηκα πρόσφατα. Ήμουν υποψήφιος και στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές με τον Νίκο Τσιαμούλο επικεφαλής της παράταξης Τρίπολη Αλλάζουμε τα Δεδομένα. Συμμετέχω ενεργά και σε αυτές τις δημοτικές εκλογές στο πλευρό του Νίκου γιατί είναι ένας άνθρωπος φρέσκος με όραμα και δυναμική, με καινούργιο ευθύ λόγο και πρακτική εργασιομανής, γνώστης της αυτοδιοικήσεως και με διάθεση πραγματικά να αλλάξει  τα δεδομένα. Αξίζει η πόλη  μας να γίνει καλύτερη για εμάς και τα παιδιά μας  και για όσους την επισκέπτονται. Της το χρωστάμε.

 

Ονομάζομαι Ζαχαρίας Τσαμούλος του Στυλιανού και γεννήθηκα στην Τρίπολη το 1970. Είμαι παντρεμένος με την Καγιάννη Άντζελα και έχουμε αποκτήσει τρία παιδιά. Είμαι έμπορος και βιοτέχνης στο επάγγελμα, με πολυετή εμπειρία στον τομέα των κατασκευών και με ενεργή παρουσία στο χώρο των αλουμινίων και την παραγωγή πλαστικών. Την τελευταία 5ετία αποτελώ μέλος της εκκλησιαστικής επιτροπής στο εξωκκλήσι του Αγίου Χαραλάμπους Τρίπολης. 
Συμμετέχω στην ανεξάρτητη παράταξη «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα» γιατί θέλω να ενισχύσω την προσπάθεια του ξάδερφου μου, λογιστή μου αλλά και ενός δικού μου ανθρώπου που αγωνίζεται  για την αναβάθμιση της  Τρίπολης ανατρέποντας τα μέχρι τώρα δεδομένα της κακοδιαχείρισης και της αναποτελεσματικότητας στο Δήμο που τον έχουν καταντήσει ουραγό των εξελίξεων.

Δελτίο Τύπου


38 Σχόλια

Τι είναι αυτοί ρε Νικολά... που τους βρήκες? Αν νομίζεις οτι με αυτούς θα βγεις Δημαρχος... γελιεσαι χαχαχαχα

Μαγειρας μηχανοδηγος και επιτροπος. Α και ενας υπευθυνος καταστηματος οι τωρινοι. Για να μην ανατρεξω σε κατι συνταξιουχους προηγουμενους. Αυτη η πολη ποτε θα παει μπροστα?

Τον Διευθηντή των αγροτών και τον αδελφό του Φώτη τον Βαγγέλη ποτέ θα τους ανακοινώσεις Νικολάκη;

Γιατί βγάζετε χολή με τα νέα παιδιά της πόλης που παλεύουν όπως μπορούν?Εσείς δηλ που κράζετε είστε καθηγητές Παν/μίου? Και αν είστε γιατί δεν έχετε το θάρρος να βγείτε στη σέντρα αλλά κράζετε από το πληκτρολόγιο. .Μικροψυχία αυτή η πόλη και μετά φταίει ο κάθε Παυλής..

Πάντως από του Τζούμη τους υποψηφίους , αυτοί είναι καλύτεροι και με διαφορά.

ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΑΜΟΥΛΟ ΣΤΙΣ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ

22:50 Ότι και καλά τώρα θα περάσει ο Τσιαμούλος στο β' γύρο και θα πάρουμε το "μήνυμα" στις 2 Ιουνίου. Μπουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχα! Ρε τί σας δίνει και πίνετε τα βράδια στο εκλογικό του κέντρο ο Νικολάκης και λέτε τέτοιες μακακίες; Ξανα-μπουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

anonymos 02:58 Πώς το κατάλαβες ρε αστροπελέκι ότι ζηλεύουμε; Φαίνεται τόσο πολύ; Πω πω! Τί πάθαμε! Κάτι λείπει πάντως απ' αυτό που έγραψες. Σου το ξαναγράφω, σωστά αυτή τη φορά: "ζηλευουν νικολα,προχωρα σπιτι σου"..

@18:53 Μην αγχώνεσαι, ο Παυλής και μόνος του να κατέβει δεν πρόκειται να βγει. Ξύπνησαν οι είλωτες και τα πρόβατα

Δεν ψήφισα, ούτε θα ψηφίσω Τσιαμούλο, οι ειρωνείες όμως προς τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους ούτε βοηθούν τους άλλους υποψηφίους δημάρχους, ούτε δείχνουν εξυπνάδα...το αντίθετο θα έλεγα.

@20:11 Στις εκλογές θα εισπράξει πολλές πεντάδες. Κι από τα δύο χέρια

Νικόλα (Αλλάζουμε τα δεδομένα) για τεταρτοπέμπτος είσαι σίγουρος!!!

Μην ακους τα παπαγαλάκια φίλε. Προσπαθούν να κελαηδήσουν αλλά μάταιος κόπος. Λίγες ημέρες έμειναν και ο βήχας θα κοπεί.

Θέλετε Δήμαρχο ή γιατρό ;Αν θέλετε δήμαρχο ο Τσιαμούλος το επάγγελμά του έχει σχέση με τα οικονομικά μπορεί να ασχοληθεί με τα κοινά..!!Αν πάλι θέλετε Γιατρό το νοσοκομείο έχει πολλούς έτοιμοι για τα κοινά.

Επειδή έχω παρακολουθήσει κάποια Δημοτικά Συμβούλια ο Τζιούμης δεν μιλάει καθόλου θα μιλήσει αν βγει Δήμαρχος ;Θα μας αναλύσει την αρτηριακή πίεση σε σχέση με την παχυσαρκία; Για Δημοτικές εκλογές πάμε όχι για τσεκ απ ..Παυλή -Σμυρνιώτη τους είδαμε χορτάσαμε φτάνει με τα κόμματα δεν είναι Βουλευτικές ,Δημοτικές εκλογές είναι.Μην έχετε αμνησία..

Ενω ο Σμυρνιωτης με τους πρωτους 5 που εχει βγάλει ειναι ολοι συμπαθητικοί ...Βολεμένοι δν θελετε να δειτε αλλαγή κοιμηθείτε

Επιδη παω στο ΔΣ ο μόνος που μιλάει είναι ο Τζιούμης και μάλιστα χωρίς να του τα έχουν γράψει οπως του Τσιαμούλου.

Αν πάρει 10% θα ειναι μεγάλη επιτυχία για Τσαμούλο. Πάντως το 5% φαίνεται να το εχει, στην καλύτερη περίπτωση τέταρτος θα έρθει ο Νικόλας.

Φίλε σε παρακολουθώ χρόνια και μου αρέσεις. Συνέχισε έτσι όπως πας και θα πας καλά. Η πόλη μας χρειάζεται νέους ανθρώπους με καινούργιες ιδέες που θα αλλάξουν τα τωρινά δεδομένα.

18:22 Αφού σου αρέσει τόσο πολύ, και τον παρακολουθείς χρόνια γιατί δεν τα φτιάχνετε; Α, ρε τυχερέ, Τσιαμούλο, τί πέραση που έχεις ρε άτιμο!

Anonymous 18:22 Αδερφέ αυτό που του λες δεν είναι καλό. Τί θα πει "συνέχισε όπως πας"; Δηλαδή στο 7-8%; Άλλαξε ο Νικολιός κι έβαλε τα δεδομένα αλλιώς. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα τί πλάκα έχετε ρε Τσιαμούλο που κάθεστε και γράφετε μόνοι σας τα σχόλια κι ευλογάτε τα γένια σας!

Ε ρε κάτι ''εξυπνοπουλια'' που υπάρχουν...Τρελένομαι..Φίλε εσύ ο 19.27 που ξέρεις αν αυτός που είπε τη γνώμη του για τον Τσιαμούλο είναι άντρας η γυναίκα. Χάσατε τον ύπνο σας μερικοί και παραληρείτε

@19:45 Δεν είπε κανείς ότι ο 18:22 είναι γυναίκα ρε βλήτο, ειρωνικό είναι το σχόλιο, αλλά πού να το καταλάβεις με τη βλακεία που σε διακατέχει. Άλλωστε το έγραψες και μόνος σου: "τρελένεσαι". Και επίσης είσαι και αγράμματος. Σχετικά τώρα με το ότι έχουμε χάσει τον ύπνο μας (και παραληρούμε κιόλας!) εξαιτίας αυτού του μεγάλου βεληνεκούς πολιτικού άνδρα που λέγεται Τσιαμούλος και τον τρέμει το σύμπαν, δεν το σχολιάζω καν. Το μόνο που έχω να πω είναι...χαχαχαχαχαχαχεχεχεχεχεχχοχοχοχοχοχοχοχοχχιχιχιχιχιχιχιχιχιχαχαχαχαχαχαχα

Δεν πάτε καλά ...κάθομαι και διαβάζω μιλάτε για τον Τζιούμη ο οποίος στο δεύτερο γύρο το 2014 πήγε με τον Παυλή ...Και μας έφερε στα αυτά τα χάλια ..Δεν ντρέπεστε ;Κιαι ειδικά με αυτά που ακούγονται τώρα και για τους δύο ..Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος..

Ειλικρινά υπάρχουν κάτι μυαλά που ξεχνάνε ...Τώρα που χάνει ο Παυλής και δεν έχει ανακοινώσει κανέναν ο Τζιουμης ελπίζει την βοήθεια του και την στήριξη επειδή τον είχε βοηθήσει στις προηγούμενες εκλογές ...Θα σας φάνε τα σκυλιά και θα πεθάνουμε από τα σκουπίδια αυτό θέλετε..Μας τα έφερε στην Σιλίμνα μέσα στο Δάσος χωρίς καμία προστασία με κίνδυνο φωτιάς δεν ντρέπεστε...Θα ψηφίσουμε τους προδότες Τζιούμη -Παυλή ...

@Τάκης 09:20 Δεν σε έφερε μανούλα ο Τζιούμης σ' αυτά τα χάλια αλλά αφενός ο ίδιος ο Σμυρνιώτης που με την αλαζονεία του πίστεψε ότι θα τις έπαιρνε περίπατο τις εκλογές και αφετέρου οι επίσης καβαλημένοι πρώτοι σε ψήφους σύμβουλοι του Σμυρνιώτη, που τη δεύτερη Κυριακή δεν ασχολήθηκαν καθόλου με το πώς θα έρθουν ψήφοι στο συνδυασμό τους. Ο Τζιούμης σε τί ακριβώς έφταιξε; Έστειλε τα "εκατομμύρια" ψηφοφόρους του στον Παυλή; Εξάλλου η διαφορά κρίθηκε σε μερικές ψήφους. Αν είναι να κατηγορήσεις κάποιον, κατηγόρησε το Σμυρνιώτη και την εκ γενετής βλακεία του...

Μάλλον δεν στα είπε καλά ο Τζιουμης ...Ρώτησε τον ξανά και μπες και γράψε ξανά ...Γελοιοποιείστε τις πούλησες τις εκλογές αλλά και ο Σμυρνιωτης να έβγαινε τα ίδια θα έκανε τον έχουμε δει.. Ξέρουμε τους τα πρώτα ονόματα του Σμυρνιώτη αυτούς και τα σκυλιά στην πετρινού βλέπουμε να ζητάνε ψήφους στις καφατέρειες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.