Δωρεά παιδικών τροφών από την ΑΕΚ Τρίπολης στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Μεγαλόπολης

Δωρεά παιδικών τροφών από την ΑΕΚ Τρίπολης στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Μεγαλόπολης

Μάρτιος 16, 2019 - 12:00
3 σχόλια

Η ΑΕΚ Τρίπολης συνεχίζοντας τις κοινωνικές τις προσφορές,  προμήθευσε σήμερα τον Βρεφονηπιακό Σταθμό Μεγαλόπολης με  παιδικές τροφές.

Μετά από πρωτοβουλία του Προέδρου της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Παναγιώτη Βαλασόπουλου και παρουσία  της Γεωργίας Χατζηγιάννη, μέλους του προπονητικής ομάδας της ΑΕΚ Τρίπολης και του Γεωργίου Σπηλιόπουλου , υπεύθυνου των κοινωνικών δράσεων της ΑΕΚ Τρίπολης και του Ιωάννη Μπάζιου, προέδρου του νομικού προσώπου, παραδόθηκε μια σημαντική ποσότητα με βιολογικές παιδικές τροφές Hipp, υλοποιώντας το πρόγραμμα «ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ».

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Μεγαλόπολης Ιωάννης Μπάζιος έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες από πλευράς του Βρεφονηπιακού Σταθμού και φρόντισε ο ίδιος προσωπικά να μεταφέρει τις τροφές.

Συνολικά δόθηκαν 2000 γεύματα τα οποία θα συμπεριληφθούν στα γεύματα των παιδιών και θα μοιραστούν και στους γονείς.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους για την αυτή την σημαντική προσφορά και αξίζει αν θυμίσουμε ότι η ΑΕΚ Τρίπολης πριν λίγες ημέρες έκανε ακόμα μια μεγάλη προσφορά στο  Κοινωνικό Παντοπωλείο της Μητρόπολης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως.

Πηγή: kafeneio-megalopolis.gr

Δείτε την σχετική δημοσίευση του Ιωάννη Μπάζιου:

 

 


3 Σχόλια

Οπότε αφού έχει τέτοιες δυνατότητες για δωρεές οφείλει ο Δήμος να κόψει επιχορηγήσεις και ατέλειες

@14:21 Εν πρώτοις άσε κάποιον που ξέρει γράμματα να απαντήσει. Στο προκείμενο τώρα αποκαλύπτεις πως κάνουν μνημόσυνο με ξένα κόλυβα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.