Τατούλης
symvolo

Τρίπολη: Αδέσποτο δάγκωσε παιδί - Περαστικοί το μετέφεραν στο νοσοκομείο

Τρίπολη: Αδέσποτο δάγκωσε παιδί - Περαστικοί το μετέφεραν στο νοσοκομείο

Μάρτιος 13, 2019 - 18:52
54 σχόλια

Ακόμη ένα περιστατικό με αδέσποτο σκυλί να δαγκώνει παιδί στην Τρίπολη.

Όπως αναφέρει ο γιατρός Κωνσταντίνος Μπεντεβής, ένα σκυλί δάγκωσε παιδί Γυμνασίου και μαζί με άλλες δύο κυρίες το μετέφεραν στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Αναλυτικά αναφέρει:

"Μόλις έζησα κι εγώ όπως αρκετοί άλλοι συμπολίτες μου ένα γεγονός που με συγκλόνισε και με θύμωσε ως πολίτη και κάτοικο αυτής της πόλης.
Μπροστά μου ένα σκυλί από αυτά που γυρίζουν αδέσποτα στη γωνία της γειτονιάς μου, δάγκωσε ένα παιδί συμμαθητή του δικού μου παιδιού ( α γυμνασίου).

Ευτυχώς ακόμα υπάρχουν ανθρώπινα χαρακτηριστικά στη πόλη μας και μαζί με αλλες δύο κυρίες μεταφέραμε το παιδί στο νοσοκομείο, καλέσαμε τον πατέρα του και ενημερώσαμε την αστυνομία για το συμβάν.
Εγώ είμαι στη διάθεση του γονιού για κάθε νόμιμο μέσο που θα χρησιμοποιήσει για να υπερασπιστεί την βία που υπέστει το παιδί του. Θα μπορούσε να είναι το δικό μας παιδί. Μη το αφήσουμε έτσι.
Μιά κοινωνία αδιάφορη είναι μία ζούγκλα....
Ντροπή μας να κινδυνεύουν τα παιδιά μας στις γειτονιές.
Περιμένω ένα σχόλιο και όχι μόνο like από τους υπεύθυνους του Δήμου μας.
Εγώ πάντως δε θα το αφήσω να περάσει έτσι αυτό το θέμα."

 

Ειδήσεις: 

54 Σχόλια

Οι αρμόδιες αρχές τόσο δύσκολο είναι να ερευνήσουν ποιοι αμολάνε επιθετικά σκυλιά στην πόλη.

Διαβαίνοντας τους δρόμους της πόλης παντού βλέπεις σκυλιά σε ομάδες αλλά και πολλά μόνα τους. Δεν μπορεί δημότες που τα βαρέθηκαν ή δυσκολεύονται να τα φροντίσουν να τα αφήνουν ελεύθερα ενώ γνωρίζουν ότι μπορεί να επιτεθούν σε άνθρωπο. Κάτι άλλο συμβαίνει και οι αρμόδιοι οφείλουν να το διερευνήσουν. Εδώ έχουν διερευνήσει και διελευκάνει πολύ δύσκολες υποθέσεις.

Σελίδες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.