Νίκας προς Τατούλη: Η κρίση του λαού έρχεται

Νίκας προς Τατούλη: Η κρίση του λαού έρχεται

Μάρτιος 14, 2019 - 18:35
17 σχόλια

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις τελευταίες εξελίξεις (Περιφερειακό Συμβούλιο κτλπ.) ο Δήμαρχος Καλαμάτας και υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Ε. Νίκας, σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων, απάντησε τα εξής:

Αυτονόητη είναι η απόρριψη και η καταγγελία της ρητορικής και των πρακτικών του απερχόμενου Περιφερειάρχη για τη διαχείριση των απορριμμάτων:

Αμετροέπεια, συκοφαντία και λάσπη, αλαζονεία, επιδίωξη διχασμού και φανατισμού, επιθέσεις χωρίς όριο και μέτρο κατά πάντων, αποτελούν τα μόνιμα στοιχεία μιας τακτικής, που στόχο έχει να αποκρύψει την προφανή ανικανότητά του σε όλους τους τομείς (διαχείριση απορριμμάτων, απορρόφηση πόρων ΕΣΠΑ, οργάνωση διοίκησης, παραγωγή έργων κτλπ.).

Οι μοναδικοί τομείς που αναδεικνύεται «πρωταθλητής» είναι η ρουσφετολογία και η πελατειακή σχέση, με μικροέργα, διορισμούς, εξυπηρετήσεις και κατασπατάληση των πόρων, ακόμα και των επόμενων ετών. Αξεπέραστος «πρωταθλητής» επίσης είναι στο θέμα της οικογενειοκρατίας.

Τελικά, ο αυτοπροβαλλόμενος ως πρωτοπόρος και στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, αποδεικνύεται ως ο ανίκανος έσχατος, με την Πελοπόννησο γεμάτη χωματερές και τους Έλληνες να πληρώνουν εκατομμύρια ευρώ ως ετήσιο πρόστιμο στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Εννέα χρόνια προσπαθεί να «λύσει» το θέμα των σκουπιδιών και στον ένατο χρόνο αποκαλύπτεται δικαστικά πως υπάρχει πρόβλημα στα συμβόλαια απόκτησης της γης και τότε επιλέγεται η λύση της επίταξης (!) για να διασωθεί η κατάσταση. Αν διασωθεί.

Είμαστε στο τελευταίο δίμηνο πριν από τις εκλογές. Αν του μένει κάποιο ίχνος λογικής, συνεννόησης και αντίληψης δημοσίου συμφέροντος, ας αφήσει το μεγάλο αυτό θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων για την επόμενη Περιφερειακή Αρχή, όπως όλοι του ζητούν, ας σταματήσει άμεσα τα ρουσφέτια και την κατασπατάληση των πόρων και ας συμβάλλει (ως έχει θεσμική υποχρέωση) σε μια προεκλογική διαπάλη με στοιχειωδώς έντιμους όρους.

Δυστυχώς, όμως, δε θα το κάνει και θα συνεχίσει να συμπεριφέρεται ως καρικατούρα «πατερούλη» συκοφαντώντας και υβρίζοντας μαζί με τους παρατρεχάμενους του. Η κρίση, όμως, του λαού έρχεται. Δεν μπορεί και πάλι να τον κοροϊδέψει.


17 Σχόλια

ΑΝ κ. ΝΙΚΑ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΑΣ , ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΥΒΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ; ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ .......

Καλά το κατάλαβες, Νίκα. Μόνο που η κρίση του λαού θα συνοδεύεται και από δυνατή σφαλιάρα..Ετοίμαζε το σβέρκο σου για να μην βρεθείς προ εκπλήξεως..

Ολοι εσεις εδω μεσα νομιζεται οτι περιφερειαρχη θα εκλεξει η Τριπολη.Εχετε ιδεα οτι η Αρκαδια ειναι ο 4 νομος σε πληθυσμο.Εχετε καταλαβει οτι η Μεσσηνια ,η Κορινθια ,ειναι οι 2 πρωτοι νομοι σε πληθυσμο,εχετε καταλαβει οτι ο Νικας θα σαρωσει στην Μεσσηνια ,και ο Δεδες στην Κορινθια.

Κατσε να δεις τι σφαλιαρα θα φαει ο νικας και η νδ σε ολους τους νομούς...και να βγεις εδω να τα πεις μεταβτη σφαλιαρα...

Πράγματι, οι περισσότεροι Τριπολιτσιώτες και Αρκάδες ζουν στην φούσκα τους. Νομίζουν ότι η Τρίπολη είναι το κέντρο του κόσμου. Ο 4ος νομός σε πληθυσμό είμαστε, σε οικονομικό και πληθυσμιακό μαρασμό. Ο Τατούλης έχει τεράστιο πρόβλημα και το ξέρει. Στον πρώτο γύρο ο Νίκας θα τον περάσει κατά πολύ. Ακόμα και να βγει ο Τατούλης στον δεύτερο γύρο, πράγμα πολύ δύσκολο, με ποιους Περιφερειακούς σύμβουλους θα διοικήσει; Με το 20-25% που θα πάρει στον πρώτο γύρο; Με τον Δέδε απέναντί του; 9 χρόνια και ακόμα με τα σκουπίδια ασχολούμαστε. Πάμε παρακάτω, κούρασε...

21:00 Εσύ έχεις καταλάβει ότι εκτός από τη Μεσσηνία στους άλλους νομούς το Νίκα δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του;

@08:09 - Σιγά την προσωπικότητα τον Τατούλη που τον ξέρουν σε όλους τους νομούς. Απουσία δεύτερου βγήκε και τις δύο φορές.

Ο πητερ παν(αρκας) κ οι πειρατές του θα ηττηθούν κ το καράβι θα βουλιάξει ....το πρόβλημα είναι πως τα ποντίκια θα το εγκαταλείψουν πρώτα κ θα ψάξουν στο καράβι του Νίκα ώστε να συνεχίσουν το φαγοπότι τους.

@Παύλος 8:40 Γιατί, αμφιβάλλεις ότι τον Τατούλη τον ξέρουν και οι πέτρες στην Πελοπόννησο; Αυτό έλειπε να έχει ο Νίκας το ίδιο ρεύμα με τον Τατούλη. Πάλι θα ψάχνει τον δεύτερο, άστα, θα στεναχωρηθείς..

@10:21 - Ότι γνωρίζω κάποιον δεν σημαίνει ότι θα τον ψηφίσω. Όταν βγήκε πρώτη φορά ο Τατούλης ποιος τον ήξερε; Ελάχιστοι. Τις συγκυρίες εκμεταλλεύτηκε. Δεν σου κάθεται η παρτίδα πάντα όπως την θέλεις, έρχεται και η ήττα κάποτε. Ρεύμα ο Τατούλης τώρα δεν έχει. Κάποτε είχε, όταν είχε απέναντι του ρυάκια. Τον Δράκο και τον Βουδούρη έχει κερδίσει, μην τρελαθούμε κιόλας.

ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΧΡΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΝΙΚΑ , ΟΥΤΕ ΤΗ ΛΑΜ@ΓΙΟΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΔΕΔΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ......

@ 15:20 Θα με ενδιέφερε η γνώμη σας για την υποψηφιότητα Μπουντρούκα κύριε φυσιογνωμιστά

12:12 Αυτό λέμε και μεις. Μην τρελλαθούμε κιόλας. Και τώρα το Νίκα θα κερδίσει, πολύ απλά γιατί αποτελεί επιλογή αποτυχίας και ήττας. Ξεκάθαρα πράγματα..

@17:10 - Καλά εντάξει, περιμένετε εσείς περίπατο. Δεν έχετε καταλάβει ότι ακόμα και αν κερδίσει με τα 1000 ζόρια ο Τατούλης, απίθανο αλλά λέμε, με το ποσοστό που θα έχει στον πρώτο γύρο και τους σύμβουλους που θα βγάλει να ξεχάσετε το πάρτι που έγινε μέχρι τώρα. Αλλάξουν οι καιροί και εσείς κοιμάστε με τα τσαρούχια.

Την πρωτη θητεια του ο Πετεος ειχε την στηριξη του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑΟΣ ξεχνοντας που πεταγε η ΠΑΣΠ σκουπιδια στην κορη του.Αυτο αυτοματως σημαινε οτι και στους 5 νομους οι τοπικες οργσνωσεις κσι οι βουλευτες εδιναν εντολη για ψηφο στον Πετρο.Στην δευτερη του θητεια οι κάτοικοι της Μαντινειας εχοντας ξεχασει που τα ειχαν κανει γυαλια καρφια σε ενα περιφερειακο συμβουλιο τον ξαναψηφισαν,βεβαια επαιξε ρολο που ειχε απεναντι του και τον γυρολογο και ασχετο Βουδουρη ,που μετα απο καποιους μηνες παραιτηθηκε απο την περιφερεια και τρεχει με τις ΜΚΟ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.