ΝΔ: Έχουν ονοματεπώνυμο οι ωφελούμενοι από τις αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα

ΝΔ: Έχουν ονοματεπώνυμο οι ωφελούμενοι από τις αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα

Μάρτιος 13, 2019 - 18:43
6 σχόλια

Ο αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Μαστρογεωργίου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι απαράδεκτες αλλαγές που προτείνει η Κυβέρνηση στον Ποινικό Κώδικα έχουν ονοματεπώνυμο. Ευνοούν σκανδαλωδώς τη Χρυσή Αυγή στην εν εξελίξει δίκη της. Φροντίζουν να πέσουν στα μαλακά οι υπεύθυνοι για την τραγωδία στο Μάτι και τη Μάνδρα. Αποθρασύνουν τους κουκουλοφόρους να πετούν ατιμώρητοι μολότοφ. Οι ιδεοληψίες και οι μεθοδεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα περάσουν. Ας το συνειδητοποιήσει η κυβέρνηση αποσύροντας μόνη της τις προκλητικές προτάσεις της».


6 Σχόλια

Επειδή η και νομικός Εύη Τατούλη αποκλείεται να απέφυγε να τοποθετηθεί για τόσο κραυγαλέο ζήτημα, σας εκλιπαρούμε. Παρουσιάστε μας τη θέση της.

Αφηνουμε τον εν μια νυχτι αναπληρωτη καθηγητη ιατρικης ελεω νομοθετικης ρυθμισης της ομογαλακτης του Διαμαντοπουλου με τα 32 5αρια

Να υποθέσω οτι ο @ 20΄. 34 αναφέρεται στην δυσκολη κατάκτηση του καθηγητικού θώκου .......απο τον κ. Κωστα Βλάση .

Ναι μωρέ, αντί να πάρουν ποινή 20ετών, θα πάρουν ποινή 15 ετών. Σιγά την διαφορά. Μείνει και εσύ φυλακισμένος για 15 έτη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.