Υποψήφιος δήμαρχος Γορτυνίας χωρίς κομματική στήριξη ο Γ. Παπαηλίου (vid)

Υποψήφιος δήμαρχος Γορτυνίας χωρίς κομματική στήριξη ο Γ. Παπαηλίου (vid)

Μάρτιος 13, 2019 - 11:36
15 σχόλια

Την πρόθεσή του να κατεβεί στον στίβο των δημοτικών εκλογών εξέφρασε Γιώργος Παπαηλίου, πολιτικός μηχανικός, πρώην υπεύθυνος Δημοσίων Έργων στη ΔΕΚΕ και ιδιοκτήτης της Αρκαδικής Τηλεόρασης. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε το πρωί της Τετάρτης 13 Μαρτίου, ο κ. Παπαηλίου εξήγησε τους λόγους που θέλει να κατεβεί υποψήφιος δήμαρχος στη Γορτυνία που υπεραγαπάει, όπως μας είπε, και εμφανίστηκε πολύ ενωτικός και διόλου... αντιπολιτευτικός σε σχέση με τους πολιτικούς του «ανταγωνιστές», τους οποίους καλεί σε συνεργασία.

Δεν θα κάνω αντιπολίτευση, με ενδιαφέρει η συνεργασία και όχι οι συναλλαγές κάτω από το τραπέζι.

Ο κ. Παπαηλίου, με καταγωγή από το Σταυροδρόμι Γορτυνίας, έκανε μια αναφορά στα πολλά προβλήματα της Γορτυνίας και μας είπε ότι πρώτα απ' όλα πρέπει να μπει μια τάξη στα προβλήματα της καθημερινότητας των ερημωμένων, κακά τα ψέματα, χωριών της.

Όπως ανέφερε, προτεραιότητα έχουν οι αγροτικοί δρόμοι, οι οποίοι σε πολλά σημεία είναι απροσπέλαστοι, τα Κέντρα Υγείας, τα οποία υπολειτουργούν, ο φωτισμός, ο οποίος είναι ανεπαρκής. Στη συνέχεια, υπογράμμισε ότι πρέπει όλοι να φροντίσουν για την ανάπτυξη της Κάτω Γορτυνίας. Όπως είπε χαρακτηριστικά, η Δημητσάνα, η Στεμνίτσα, η Βυτίνα και τα Λαγκάδια έχουν μπει στον τουριστικό χάρτη και αποτελούν ονομαστούς προορισμούς, κάτι, όμως, πρέπει να γίνει με τα χωριά που είναι παραμελημένα και δεν γνωρίζουν ανάπτυξη είτε τουριστική είτε άλλη.

Δεν θα μπλέξουμε τα κόμματα, κατεβαίνουμε υποψήφιοι για τη Γορτυνία.

Ο κ. Παπαηλίου ξεκαθάρισε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ότι κατεβαίνει ανεξάρτητος χωρίς καμία κομματική ταυτότητα, αλλά ανοικτός στους ψηφοφόρους όλων των κομμάτων και όλων των παρατάξεων, δηλώνοντας μάλιστα ότι δεν ανταγωνίζεται κανέναν από τους συνυποψηφίους του, αλλά ότι καλεί τόσο τον κ. Γιαννόπουλο, νυν δήμαρχο Γορτυνίας, όσο και τους υποψηφίους κκ. Κούλη και Ζούνη να συνεργαστούν από σήμερα κιόλας.

Κάποιος θα βγει πρώτος, κάποιος δεύτερος. Σημασία έχει να συνεργαστούμε. Δεν θέλω να κάνω αντιπολίτευση και να πω ότι ο Γιαννόπουλος δεν τα έκανε έργο. Έκανε ό,τι μπορούσε. Μαζί θα μπορέσουμε περισσότερα.

 

Γαλανιάδη Εύα

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ανακοίνωση υποψηφιότητας Γ. Παπαηλίου


15 Σχόλια

Ρε Γιάννη, τόσο γερή ** έκανες 9 χρόνια στη Γορτυνία που κατεβάζεις 3 συνδυασμούς;

Δεν ξέρω για κόμματα αλλά ο Αντώνης ο Βγόντζας ατομικά στηρίζει αποτελεσματικότερα.

τόσα χρόνια ο Κύριος που ήταν; Τώρα τι γυρεύει; τι αποσκοπεί; τι συμφέροντα υπάρχουν. Το διακύβευμα των εκλογών είναι ένα, Να πάει ο Γιαννόπουλος σπίτι του. ΤΕΛΟΣ

Οταν σε στηρίζει ο υπεράνω κομμάτων πανταχού παρών και τα πάντα πληρών Μέγας Πέτρος τι να την κάνεις την κομματική στήριξη;

Χωρίς κομματική στήριξη, λέει. Ναι, γιατί διαφορετικά, θα σφάζονταν τα κόμματα ποιο θα τον πρωτοστηρίξει. Ρε ουστ!

"Η ερημοποίηση της Γορτυνίας είναι κάτι το φανταστικό...". Όντως η αλήθεια είναι ότι η ερημοποίηση της Γορτυνίας είναι απλά...γουάου! Εκτός βέβαια κι αν ο ποιητής ήθελα να πει ότι η ερημοποίηση της Γορτυνίας ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας..Κανείς δεν ξέρει..Ποιητής είνα αυτός ό,τι θέλει λέει..Υπάρχει και η ποιητική α(η)δεία..

Alloi ξερουν τα """"γουαου"""""" και τπτ αλλο... ουτε ποσο κανει 1 και 1 (μηπως 11??? Γουαου!!! Η fantastic 4??) Kαι αλλοι ειναι επιστημονες και εχουν φαει τα νιατα τους στο διαβασμα...οχι στη φιλισοφια ! Γουαου....!

Αλλοι ξερουν ΜΟΝΟ ΤΑ "Γ_ΟΥΑΟΥ" ΚΑΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ... ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΓΟΥΑΟΥ ΚΑΙ ΑΗΔΕΙΕΣ...! ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ "ΓΟΥΑΟΥ " ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ... ΡΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΣΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ... ΑΚΟΥ 'ΓΟΥΑΟΥ' ! ΧΑΧΑΧΑ!!!

Ο αρα ο Γιαννοπουλος εκανε οτι εργο μπορουσε. Οκ σε καταλαβαμε μπαρμπα Γιωργο. Ενας λογος παραπανω να ψηφισουμε ολοι Λυτρα.

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! ΕΧΕΤΕ ΣΚΑΣΕΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΑΣ!!!!! ΔΩΣΕ ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ!!!! ΠΡΟΧΩΡΑ !!!!! ΓΛΕΝΤΑ ΤΟΥΣ!!!

@21:39 & 21:45 Συναγωνίζεστε σε βλακεία ο ένας τον άλλο (αν φυσικά δεν είσαι το ίδιο άτομο). Βρε στόκοι, τί θα πει η ερημοποίηση της Γορτυνίας είναι "φανταστική;" . Ότι είναι υπέροχη; Καταπληκτική; Αξιολάτρευτη; Καλά σας λέει ο πιο πάνω. Φανταστική, δηλαδή "γουάου"; Άλλο να λέει ότι η ερημοποίηση είναι τραγική, ανησυχητική, έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις. Αλλά "φανταστική";;; Έλεος! Αν δεν μπορεί λοιπόν ο "επιστήμονας" να εκφραστεί με σωστά ελληνικά, ας μιλήσει ιταλικά που τα γνωρίζει κιόλας κι ας του βάλουν από κάτω υπότιτλους...

Δωσε Πονο Παπαηλιου!!! Εχουν τρελαθει και ψαχνουν και ψαχνουν και Γραμματικες!!! GORTYNIA _ITALIA 1-1 ! ΠΡΟΧΩΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.