Μικροί και μεγάλοι μασκαράδες στο αποκριάτικο πάρτι του δήμου Τρίπολης (pics,vid)

Μικροί και μεγάλοι μασκαράδες στο αποκριάτικο πάρτι του δήμου Τρίπολης (pics,vid)

Μάρτιος 12, 2019 - 14:51
3 σχόλια

Το Σάββατο 09/03 ξεκίνησαν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Τρίπολης με ένα αποκριάτικο παιδικό πάρτι στο Πνευματικό κέντρο της Τρίπολης.

Σε μία κατάμεστη αίθουσα στο Πνευματικό κέντρο της Τρίπολης έγινε ένα ξέφρενο πάρτι με μικρούς αλλά και μεγάλους μασκαράδες, να διασκεδάζουν με την ψυχή τους παίζοντας με τα μαγικά κόλπα, τους αστείους κλόουν, μαλλί της γριάς, σοκολάτες κι άλλες λιχουδιές, ήταν μερικές μόνο από τις πολλές εκπλήξεις μιας υπεροχής βραδιάς.

Όσο περνούσε η ώρα η προσέλευση ήταν όλο και μεγαλύτερη και το κέφι φούντωνε με τα παιδιά να ξεφαντώνουν και να διασκεδάζουν όλο και περισσότερο. Ξυλοπόδαροι, ταχυδακτυλουργοί και κλόουν έδιναν το ρυθμό, ενώ σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης τα παιδιά είχαν την ευκαιρία εκτός από το να χορέψουν και να τραγουδήσουν, να παίξουν διάφορα πρωτότυπα παιχνίδια.

Κατά γενική ομολογία το πάρτι είχε μεγάλη επιτυχία με όλους όσους βρέθηκαν εκεί να το απολαμβάνουν.

Δελτίο Τύπου

Video: 

Ξυλοπόδαροι κλόουν και πολύς χορός στο παιδικό αποκριάτικο πάρτι του Δήμου Τρίπολης


3 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.