Κύπελλο Αρκαδίας: Ολυμπιακός Λεωνιδίου - ΑΕΚ Τρίπολης 3-3 (pics,vid)

Κύπελλο Αρκαδίας: Ολυμπιακός Λεωνιδίου - ΑΕΚ Τρίπολης 3-3 (pics,vid)

Μάρτιος 10, 2019 - 11:20
1 σχόλια
Ο Ολυμπιακός Λεωνιδίου άγγιξε το όνειρο της πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου Αρκαδίας, αφού αναδείχτηκε ισόπαλος με την ΑΕΚ Τρίπολης μετά από έναν αγώνα θρίλερ σήμερα το απόγευμα στο Λεωνίδιο.
 
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 35' με τον Κολιόπουλο όμως ο Ολυμπιακός έκανε την μεγάλη ανατροπή με δύο τέρματα του Αβίντογλου στο 45'(πεν.) και το 65'  και ένα του Πυργή στο 70'. 
 
Λίγο αργότερα ο Πυργής φεύγοντας από κανονική θέση έχασε ανεπανάληπτο τετ α τετ για να κάνει το 4-1 και να τελειώσει ουσιαστικά το παιχνίδι αλλά οι κιτρινόμαυροι στο 84' μείωσαν και πάλι με τον Κολιόπουλο σε 3-2 στέλνοντας τον αγώνα στην παράταση. Στο 103'  ο Σαλαπάτας  διαμόρφωσε από κοντά το τελικό 3-3 δίνοντας τέλος στο ερυθρόλευκο όνειρο της πρόκρισης.
 
Πάντως αξίζει να σημειώσουμε ότι οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για το τρίτο γκολ της ΑΕΚ θεωρώντας ότι ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ.  
 
Φωτογραφίες: Nigel Copage

Βίντεο: Κωνσταντίνος Τρανάς

Από: leonidion.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

Lenidion.gr: Ολυμπιακός Λεωνιδίου - ΑΕΚ Τρίπολης 3-3


Υπάρχει 1 Σχόλιο

To 2o γκόλ της ΑΕΚ είναι επιθετικό φάουλ & το τρίτο οφσάιτ. Τελικό αποτέλεσμα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ Αυγερινού 3-3.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.