Συναυλία με τους Stardust στην Τρίπολη (pics,vid)

Συναυλία με τους Stardust στην Τρίπολη (pics,vid)

Μάρτιος 10, 2019 - 21:00
9 σχόλια

Συναυλία με το μουσικό συγκρότημα Stardust πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα στην πλατεία  Πετρινού στην Τρίπολη.

Ο δήμος Τρίπολης διοργάνωσε ένα πάρτι με πολύ μουσική, χορό, τραγούδι και εκπλήξεις για τους μικρούς και μεγαλύτερους μασκαράδες.
 

Video: 

ΑrcadiaPortal.gr Συναυλία με τους Stardust στην Τρίπολη


9 Σχόλια

Μακράν η χειρότερη πόλη από άποψη διοργάνωσης καρναβαλικων εκδηλώσεων. Κρίμα για αυτό το χάλι.

Χιλιάδες άνθρωποι στο Ναύπλιο εχθές. Χιλιάδες και στο Άργος. Πήγα και στα 2 και ηταν υπέροχα. Συγχαρητήρια στην Τρίπολη για τα χάλια μας..

Στους γύρω νομούς γινόταν ο κακός χαμός από καρναβάλια, εκδηλώσεις, συναυλίες και πάμπολλα χάπενινγκς και στην Τρίπολη υπήρχε ένα βλαχοπανήγυρο στο χωριό του Παυλή που το ονόμασαν καρναβάλι (προς τιμήν της δημοτικής αρχής μάλλον) και κάποιοι STARDUST λέει στην πλατεία Πετρινού την Κυριακή το βράδυ, που δεν τους ξέρει η μάνα τους. Στην Τρίπολη STARDUST, στο Άργος Ρουβάς, στο Ναύπλιο Γερμανού, Χαραλαμπίδου, Κουλιανού, Φραγκολιάς, Γεωργαντάς. Τί να λέμε τώρα...Η πιο αποτυχημένη, άχρηστη κι ανίκανη δημοτική αρχή που έχει υπάρξει ποτέ στην Τρίπολη. Να χαθούν Παναγία μου και να μην ξαναεμφανιστούν..

30 χρονια πισω μας πηγε ο Μητσος με το ασκερι του. Δεν ξεραμε τι να πουμε στους λιγοστους επισκεπτες που κανανε το λαθος και ηρθαν τριημερο στην Τριπολη. Η ντροπη για την καταντια της πολης μας, ξεχειλιζε! Και ενω οι πολιτες τουτης της πολης ντρεπομαστε, ο Μητσαρας καμαρωνει για το πως ξοδεψε 26000 ευρω! ΑΙΣΧΟΣ με ολη την σημασια της λεξης. ΑΙΣΧΟΣ!!!

το οτι δε τους ξερει η μανα τους δε σημαινει οτι δεν ηταν καλοι..και αν δεν ηταν και αυτοι θα μασταν στα κρεβατια μας απ τις 10 το βραδυ....Τα παιδια ηταν ΑΠΙΘΑΝΑ, εδωσαν τη ψυχη τους εκει πανω 2 ωρες και ας ειχε το κρυο της αρκουδας και ΣΙΓΟΥΡΑ εκαναν και πιο πολυ κεφι απ την καθε Γερμανου η Χαραλαμπιδου που χοροπηδαει μπροστα σε ενα λαπτοπ παιζοντας ενα προηχογραφημενο προγραμα που και για αυτο ακομα θελει βοηθο ...και να πληρωνονται και κατι χιλιαρικα για αυτο..ουτε οι βιζιτες ετσι...ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΕΚΑΤΣΑΝ λοιπον εστω και οι STARDUST και να ναι καλα τα παιδια να μας ξαναρθουν !!

@15:28 Βλέπω ότι τσιτώθηκες γιατί σου θίξαμε το απόλυτο τίποτα, τους πουθενάδες της δημοτικής αρχής της σφαλιάρας. Αν δεν ήσουν λιώμα στο ποτό όταν έγραφες αυτό το σχόλιο, τότε είσαι σίγουρα μ@λ@κας. Δεν εξηγείται αλλιώς, να συγκρίνεις Ρουβά, Γερμανού, Χαραλαμπίδου, Kουλιανού, Γεωργαντά και Φραγκολιά με τους διάσημους...STARDUST! Είμαι σίγουρος ότι αν έμενα στην Τρίπολη, θα έκανα πιο πολύ κέφι απ' ό,τι έκανα π.χ. στο Ναύπλιο μ' αυτές που αποκάλεσες βίζιτες (προσωπικά δεν με νοιάζει, δεν πήγα για να γαμ### αλλά να περάσω καλά) ή στο Άργος με το Ρουβά. Πιο στόκος πεθαίνεις, μεγάλε, κοίταξέ το..

τεχνικά η μπάντα έπαιξε μια χαρά, το όλο κλίμα ήταν τραγικό συν το γεγονός η πόλη γεμάτη σκουπίδια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.