Νικολάκου: Προεκλογικές φούσκες οι υποσχέσεις Δέδε

Νικολάκου: Προεκλογικές φούσκες οι υποσχέσεις Δέδε

Φεβρουάριος 27, 2019 - 19:01
5 σχόλια

Η πολιτική «γύρα» του κ. Δέδε σε όλους τους δήμους, για να μοιράσει λεφτά της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ στους πληγέντες  από την κακοκαιρία πολίτες της Πελοποννήσου, δεν συνιστά μόνο λαϊκισμό, αλλά απόλυτο ευτελισμό της πολιτικής.

Τα ψίχουλα που ‘’μοιράζει‘’ ο κ. Δέδες, δεν ανταποκρίνονται και δεν καλύπτουν τις πραγματικές ανάγκες των πολιτών, των επιχειρηματιών και των αγροτών της Πελοποννήσου.

Ο κ. Δέδες έχει υποχρέωση ως στέλεχος του Υπουργείου Υποδομών να απολογηθεί στους πολίτες της Πελοποννήσου  για την ανυπαρξία έργου σε ότι αφορά τους οδικούς άξονες και τις προεκλογικές «φούσκες» που ακούγονται από τον ίδιο και τον Υπουργό κ. Σπίρτζη. Αποκορύφωμα του εμπαιγμού τους προς τους Πελοποννήσιους πολίτες είναι ο δρόμος Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος - Μεθώνη, όπου με καινοφανή πολιτικά ήθη «τάζει» τη δημοπράτησή του χωρίς να έχει ούτε τις μελέτες έτοιμες, ούτε εξασφαλισμένο προϋπολογισμό, αγνοώντας παράλληλα εντελώς τις τοπικές κοινωνίες. 

Οι Πελοποννήσιοι  δεν έχουν ανάγκη από όψιμους προστάτες ή ευεργέτες. Ό,τι  και να κάνει ο κ. Δέδες δεν θα απαλλαγεί από την προσωπική του πολιτική διαδρομή:

  • ανύπαρκτο  έργο ως Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας,
  • πολιτική αναξιοπιστία  στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι τον εμπιστεύθηκαν στις περιφερειακές εκλογές του 2014,
  • άρνηση της σημερινής πολιτικής του ταυτότητας ως διορισμένο στέλεχος της κυβέρνησης Σύριζα,
  •  «μασκάρεμα» της κομματικής του υποψηφιότητας ως «ανεξάρτητης».  

Δελτίο Τύπου


5 Σχόλια

Δεν θα συγκρινω τη Νικολακου με κανενα Δεδε ! Δεν υπηρξε στα 8 χρονια περιφερειακης θητειας πιο συνεπης και πιο εργατικος παραγοντας στην Περιφερεια . Ο Δεδες πουλησε τους παντες , επιασε δουλεια στο ΣΥΡΙΖΑ με πολυ καλο μισθο , αλλα τωρα ''εργαζεται '' ,προεκλογικα μοιραζει αποζημιωσεις στους πληγεντες Δημους της Πελοποννησου ! Στην Κρητη ομως , που δεν τον αφορα , αυτη τη δουλεια την κανει ο Σπιρτζης !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.