Τι είδαμε και τι δεν είδαμε στην επίσκεψη Νίκα στο Άστρος

Τι είδαμε και τι δεν είδαμε στην επίσκεψη Νίκα στο Άστρος

Φεβρουάριος 23, 2019 - 19:43
6 σχόλια

Τα απόγευμα της Παρασκευής ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας βρέθηκε στο Άστρος για μία πρώτη επαφή με τον κόσμο της Κυνουρίας. Ίσως από όλες τις επισκέψεις του κ. Νίκα στην Αρκαδία αυτή είχε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον... Γιατί, όμως;

Αρχικά βρέθηκε στον τόπο καταγωγής του Πέτρου Τατούλη, όπου υπάρχουν εδώ και δεκαετίες φανατικοί υποστηρικτές του.Ο μεγαλύτερος πολιτικά «εχθρός» του στην Αρκαδία πέρα από τον «γαλάζιο» βουλευτή είναι πρώην Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας και νυν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Μανώλης Σκατζός.

·         Όταν λοιπόν υποδέχεσαι τον αρχηγό της παράταξης παρουσία του βουλευτή και του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Αρκαδίας στον «καυτό» πυρήνα, αναμένεις μια σημαντική συμμετοχή από κόσμο…

·         Αντιθέτως , οι συνοδοί, οι αυτοδιοικητικοί και οι υποψήφιοι ήταν περισσότεροι από τους εν δυνάμει ψηφοφόρους

·         Σε δύσκολη θέση βρέθηκε ο Κώστας Βλάσης καθώς  από την μια πλευρά βρισκόταν ο Παναγιώτης  Μαντάς με τους συμβούλους του και από την άλλη ο Γιώργος Καμπύλης μαζί με τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους.,Ευχαρίστησε και τους δύο μεν, αλλά το δίλημμα παραμένει.

·         Στην αίθουσα βρέθηκε και ο πρώην Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Δαλιάνης ο οποίος έριξε τη «βόμβα» και  απαίτησε από τον Κώστα Βλάση η γαλάζια παράταξη να μην στηρίξει δήμαρχο που έχει σχέσεις και στήριξη από τον ΣΥΡΙΖΑ, με αποδέκτη βέβαια τον Παναγιώτη Μαντά, αφήνοντας το ακροατήριο άφωνο και φέρνοντας τον Παναγιώτη Νίκα στη δύσκολη θέση να προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα…

·         Πολλές αναφορές για τις  Αναπτυξιακές έγιναν από τον Παναγιώτη Νίκα, με τον Γιώργο Καμπύλη να «τρίβει τα χέρια του», καθώς επιτέθηκε ολομέτωπα τις προηγούμενες ημέρες στον Παναγιώτη Μαντά. Βέβαια, εργασιακές σχέσεις με τις Αναπτυξιακές έχουν και συγγενικά πρόσωπα εκτός Αρκαδίας.

·         Ερωτηματικό ήταν η απουσία Τσιγκούνη

 

 

Θάνος Μπόγρης, astrosnews.gr


6 Σχόλια

Ο Κούλης ο Μητσότακας στηρίζει Πάνο Νίκα, τη μία πόρτα άνοιξα κι από την άλλη βγήκα...

Έτσι θα πάμε για τις Εθνικές εκλογές κύριοι της ΝΔ; Μάλλον δεν θα σας ξαναψηφίσουμε.... θα βρούμε κάτι άλλο καλλίτερο, κρίμα! Καληνύχτα!

Ο Προεδρος της ΟΝΝΕΔ Αρκαδιας ειναι υποψηφιος δημοτικος συμβουλος με δημοτικη παραταξη που στηριζεται απο τον Συριζα.Για τον συγκεκριμενο δεν μας εκπλησσει καθως μαζι με τον Βλαση ειναι οι πρωτοι που εχουν αναπτυξει πελατειακες σχεσεις με τον φοροεισπρακτικο μηχανισμο του ΣΥΡΙΖΑ στην Τριπολη πρωτα για να πληξουν αντιπαλους απο την Νδ **

ΒΛΑΣΗ μάθε και μόνος σου να κατέβεις στην ΑΡΚΑΔΙΑ θα έλθεις δεύτερος διοτι οι ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ θα ψηφίσουν αστάβρωτο ψηφοδέλτιο ΝΔ και οχι εσένα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.