Κατά του Φιλοζωικού Τρίπολης ο Παυλής - Μηνύσεις και αποζημιώσεις για τα αδέσποτα (vid)

Κατά του Φιλοζωικού Τρίπολης ο Παυλής - Μηνύσεις και αποζημιώσεις για τα αδέσποτα (vid)

Φεβρουάριος 22, 2019 - 14:40
18 σχόλια

Για σκοπιμότητες και συμφέροντα που υπάρχουν από μερικούς στο θέμα της διαχείρισης των αδέσποτων ζώων στην Τρίπολη μίλησε ο κ. Παυλής απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με τις θανατώσεις ζώων.

Ο δήμαρχος Τρίπολης αναγνωρίζοντας την σοβαρότητα του προβλήματος άφησε υπονοούμενα, τόσο για τα μέλη της αντιπολίτευσης, όσο και για τον Φιλοζωικό Τρίπολης τονίζοντας ότι  η συντήρηση του ζητήματος στην επικαιρότητα γίνεται στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας των μελών της αντιπολίτευσης

Είμαστε κατηγορηματικοί ενάντια στις θανατώσεις ζώων και λυπάμαι που γίνονται όλα αυτά τα πράγματα, είπε ο δήμαρχος Τρίπολης απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με τις μαζικές θανατώσεις ζώων στην πόλη της Τρίπολης.

Τα ζώα δεν φταίνε τίποτα, αλλά ευθύνη έχουν οι ασυνείδητοι που εγκαταλείπουν τα κατοικίδιά τους στους δρόμους

Τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε μεγάλη ποσότητα αδέσποτων ζώων να κυκλοφορούν στην πόλη και ο δήμος το 2018 διαχειρίστηκε 200 ζώα, αλλά κάθε φορά έρχονται καινούργια,  είπε ο κ. Παυλής καλώντας τους πολίτες να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

 «Καταδικάζω απερίφραστα την συμπεριφορά του Φιλοζωικού και επειδή έχουν ειπωθεί πολλά , το θέμα θα αναλάβει η δικαιοσύνη», μιας και το επόμενο χρονικό διάστημα ο δήμαρχος Τρίπολης θα καταθέσει μήνυση.

Μετά την μήνυση θα ζητήσω αποζημίωση από τον Φιλοζωικό για την καταγγελία που έχει γίνει για τις τηλεφωνικές μας συνομιλίες και τα χρήματα αυτά θα πάνε για την διαχείριση των ζώων, ας τελειώνουμε με τους αριβίστες, που πιστεύουν ότι διαχειρίζονται το θέμα των αδέσποτων

Τέλος ο δήμαρχος αναφέρθηκε και στο ενδιαίτημα στην Νεστάνη σημειώνοντας ότι άμεσα θα αναδειχθεί ανάδοχος και σύντομα το έργο θα ολοκληρωθεί.

Ειδήσεις: 
Video: 

Παυλής: Καταδικάζω απερίφραστα την συμπεριφορά του Φιλοζωικού


18 Σχόλια

Μπράβο δήμαρχε! Καλά τους τα πες! Ο συλλογος πλεον εχει καταντήσει πολιτικό φορέφωνο που ενοψει εκλογων

Δυόμισι χρόνια γιατί δεν το έφτιαχνες το ενδιαιτήμα; Νομίζεις ότι ιστού Ούμα τίποτα από ότι λες ; Άχρηστε

Τα τελευταία 2 χρόνια λέει υπάρχει πρόβλημα...τρύπησε η τσέπη και χάθηκε η λύση;

Αχρηστοι ειναι οι προηγουμενοι!! Τι ειχαν κανει αυτοι?

Τώρα ξυπνήσατε κύριε δήμαρχε ; Πριν τις εκλογές αποφασίσατε να κάνετε έργα; Δεν πιστεύουμε λέξη απο όσα λέτε και αυτο ισχύει για όλα τα θέματα . Όσο για την μήνυση θα έπρεπε να ντρέπεστε γιατί όλοι ξέρουμε.

Η παροιμία λέει οτι οι γύφτοι τα μαλώματα τα έχουν πανηγύρια. Δήθεν τώρα σε έπιασε η προκοπή να κάνεις έργα, μας θεωρείς και χαζούς.

Επιτελους να τελειωνει αυτο το παραμυθι του δηθεν φιλοζωικου συλλογου που μαλλον επιτεινει το ζητημα παρα συνδραμει ουσιαστικα στην επιλυση του.Ορθη τοποθετηση του Δημαρχου.

Τρεις μήνες πριν τις εκλογές ξύπνησε το παιδί και απειλεί Θεούς και δαίμονες, νομίζοντας ότι θα τον φοβηθούμε. Μέχρι να βγει η δημοσκόπηση του Super που τον έδειχνε τρίτο και καταϊδρωμένο και με τα αδέσποτα Νο1 πρόβλημα της Τρίπολης, δεν είχε ανοίξει ρουθούνι και δεν είχε ασχοληθεί κανένας τους με τα αδέσποτα. Τώρα όμως που πλησιάζουν οι εκλογές και κάνει "κρα" ο τέτοιος μας για τα ψηφαλάκια, να οι συνεντεύξεις, να οι ανακοινώσεις, να το αμέριστο ενδιαφέρον. Ό,τι και να κάνεις όμως, την ξεφτίλα και τη σφαλιάρα δεν τη γλιτώνεις στις εκλογές. Να το θυμάσαι αυτό, βλαχοδήμαρχε...

θα κάνει αγωγές λέει.... αχαχαχαχα τόσα χρόνια δεν έκανες τίποτα για σωστό ενδιαίτημα και λες για αγωγές

@14:47 Εντύπωση μου προκαλεί το γεγονός ότι υπάρχουν ακόμα ανεγκέφαλοι που επικροτούν αυτόν τον σαλτιμπάγκο. Θα έπρεπε όλοι εσείς που του δίνετε "μπράβο", να κοιτάζεστε στον καθρέφτη του σπιτιού σας και να φτύνετε τα μούτρα σας

Τα σκυλάκια είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Πότε στην ιστορία της η πόλη δεν έφτασε σε αυτόν τον ξεπεσμό. Ούτε τον δικό σου δεν θα βρεις. Και το ξέρεις καλά, και εσύ και τα λιγοστά θλιβερά ανθρωπάκια που σου έχουν απομείνει. Θέλω να τους δω όμως μεθαύριο στην πίτα σου. Είμαι περίεργος πόσοι και ποιοι θα είσαστε. Θα σας δείχνουμε με το δάχτυλο όλους, και για μια ζωή δαχτυλοδειχτούμενοι θα είσαστε. Θα τρέχετε να κρυφτείτε για να γλιτώσετε από την κατακραυγή.

ετσι μπραβο δημαρσε,χωστους τα χοντρα,και πλακωσε τους στις μυνησεις,εμεις μαζι σου ειμαστε

Η πόλη έχει καταντήσει τριτοκοσμική και έχεις το θράσος να βγαίνεις και να μιλάς. Κάτσε να δεις τι θα πάθεις το Μάιο

Τα αδέσποτα κυκλοφορούν παντού δεκαδες πολίτες έχουν πάει στο νοσοκομείο και αντί να ζητήσεις συγνώμη τολμάς και μιλάς !!!!

Τώρα που κατηγορήθηκες εσύ για τις φόλες, θυμήθηκες το ρόλο που βαράει ο Φιλοσκυλικός. Ήρθε η ώρα να σε φάνε τα σκυλιά Μήτσο.

2 φορές έπεσαν φόλες μαζικά και τις 2 φορές είχε προηγηθεί δημόσιο ξεμπρόστιασμα του φιλοζωικού συλλόγου για τις τακτικες του. Μια εδώ στο Λεβίδι και τώρα με τις συνεντεύξεις. Περίεργες συμπτώσεις

αντι να ψάχνεις για αποζημιώσεις ,δεν διαθέτεις τα 1500 που μηνιαίως πληρώνουμε για το χωράφι ; την ξέρεις την παροιμία ; γάτος γ...εί και γάτος σκούζει

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.