Ο δήμαρχος της λακκούβας, οι αγανακτισμένοι πολίτες και το χάλι στους δρόμους της Τρίπολης (pics,vid)

Ο δήμαρχος της λακκούβας, οι αγανακτισμένοι πολίτες και το χάλι στους δρόμους της Τρίπολης (pics,vid)

Φεβρουάριος 20, 2019 - 14:13
23 σχόλια

 «Χάλια» είναι η λέξη με την οποία χαρακτηρίζουν οι οδηγοί της Τρίπολης το οδικό δίκτυο της πόλης και ζητούν από τον δήμο να τους κάνει δώρο …ερπύστριες για να κυκλοφορούν.

 «Έχουμε σπάσει τα αυτοκίνητά μας, ας κάνει κάτι ο δήμαρχος της λακκούβας», είναι μόνο μερικά από τα λόγια αγανάκτησης που εκφράζουν οι οδηγοί της Τρίπολης, αλλά και οι επισκέπτες της όταν μιλούν για το οδόστρωμα της πόλης.

Όλοι οι δρόμοι έχουν καταστραφεί και άμεσα πρέπει να γίνουν παρεμβάσεις, προκειμένου να αλλάξει η εικόνα της πόλης και να είναι φιλική τόσο για τους πολίτες που καθημερινά βιώνουν την ίδια κατάσταση, αλλά και για τους επισκέπτες που βρίσκονται είτε για εργασία είτε για ψυχαγωγία στην Τρίπολη.

Η οδός Ναυπλίου, Ελ. Βενιζέλου, η 28ης Οκτωβρίου, ο δρόμος προς το Πανεπιστήμιο, η κεντρική οδός Δαρειώτου, είναι μερικοί απροσπέλαστοι δρόμοι που υπάρχουν μεγάλες σε έκταση και βάθος λακκούβες, τις οποίες οι οδηγοί προσπαθούν να «αντιμετωπίσουν» καθημερινά.

Έφη Καστραντά

 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Aγανακτισμένοι οιπολίτες για το χάλι στους δρόμους της Τρίπολης


23 Σχόλια

Ο Πιο ανίκανος Δήμαρχος που εχει περάσει ποτέ απο την πόλη μας. Φύγε ρεεεεεεεεεε άχρηστε

Σας βάζω όσο στοίχημα θέλετε πως ο Παυλής μέχρι της εκλογές δεν πρόκειται να κουνήσει ούτε λιθαράκι Θα του φταίει η τεχνική υπηρεσία και άλλοι.

Ο Μήτσιος και μερικοί αντιδήμαρχοι του μας λένε συνέχεια πως για ολα φταίει ο 4412 Τι θέλουν να μας πούν δεν ξέρω. Εχει να πεσει μεγάλη σφαλιάρα στις εκλογές περιμένετε και θα δείτε άχρηστοι.

Στις 15 Μαΐου θα ξεκινήσει ο Παυλής ολα τα έργα μην βιάζεστε ρε παιδιά. Εχει να πεσει πολύ γέλιο σε αυτές τις εκλογές.

Ειδικα αυτος ο δρομος στο Χ2 εχει γινει τραγελαφικος οσο και οι δημαρχοι ολα αυτα τα 10 χρονια που ειναι χωραφι. Αληθεια δεν υπαρχει νομος που να προστατευει τους πολιτες για τετοιες ζημιες οπου ευθυνεται αποκλειστικα το δημοσιο για να αρχισουν να πεφτουν αποζημιωσεις ?

Οι δρόμοι είναι απαράδεκτοι. Ίσως αν καταφεύγαμε σε αγωγές για να μας αποζημιώσουν για τις φθορές στα αυτοκίνητά μας, ίσως τότε να μας έπαιρναν στα σοβαρά.

Ερώτηση κρίσεως: "Πιστεύετε ότι πρέπει να γίνει προσωρινή μερική επούλωση των λακούβων ή ένα μεγάλο έργο έστω κι αν καθυστερήσει;". Μιλάμε για ΕΡΩΤΗΣΑΡΑ τώρα, όχι αστεία. Και δεν μου λες ρε κοπελιά, μέχρι τώρα πώς ακριβώς τις έκλειναν τις λακούβες δηλαδή; Μπαλώματα δεν έκαναν; Προσωρινή μερική επούλωση λέγεται αυτό, σε περίπτωση που δεν το πήρες είδηση. Να σε χαίρεται πάντως το μέσο που σε έχει, γιατί κάνεις πολύ κρίσιμες ερωτήσεις...

Μόνο 2 οδηγοί από τόσους που πήρατε συνέντευξη φορούσαν ζώνη. Καλά πάμε (σαρκασμός).

Γειά σου ρε Παυλή, δημαρχάρα της λακούβας! Εκτός από τη λύση για τα σκουπίδια, μπας και σου περισσεύει και καμια πίσα στο τσεπάκι σου;

Ρε Κοτσιρίλο, τί προσωρινά να κλείσουν και π@π@ρες μας λες; Γιατί, μέχρι τώρα προσωρινά δεν τις κλείνουν και μέσα σε μια εβδομάδα ξανασκάνε; Τί αρλούμπες αμολάς; Ο σκοπός είναι να αρχίσουν να κλείνουν οι δρόμοι σταδιακά και ο κάθε δρόμος να επισκευάζεται χωριστά και κάθε ένας που ολοκληρώνεται να δίνεται και πάλι στην κυκλοφορία. Κάτι τέτοιες βλακείς κάθεστε και λέτε γι' αυτό δεν σας παίρνει στα σοβαρά καμάι δημοτική αρχή. Ακούς εκεί να κλείσουν προσωρινά! Τελευταία φορά που έπεσε άσφαλτος στους δρόμους της Τρίπολης ήταν το 2002. Έχουμε διαλύσει τα αυτοκίνητά μας! ΕΛΕΟΣ!!!

κα. συντάκτρια, το άρθρο είναι πολύ μικρό για να καλύψει το μέγεθος του προβλήματος. Σε απαράδεκτη κατάσταση είναι κεντρικοί για τα οχήματα οδοί όπως η Λαγοπάτη (που οδηγεί στο δημαρχείο!) και η Αταλάντης αλλά και πολλά στενά όπως η Ηπείρου και η Αγ. Παντελεήμονος. Επίσης, στη λεωφόρος ΟΗΕ αλλά και η Σπάρτης (μετά τις γραμμές του τραίνου μέχρι και το ΙΚΑ) είναι σε τέτοια κατάσταση που έχουν ουσιαστικά μετατραπεί σε δρόμους μιας λωρίδας.

Να ψηφίσουν πάλι Παυλή και Τζιούμη να κλείσουμε 9 χρόνια χωρίς να πέσει άσφαλτος στην πόλη μας. Δεν τους άρεσε η Δημαρχία Σμυρνιώτη, δεν τους άρεσαν οι πεζόδρομοι που κάνουν βόλτα σαν άνθρωποι οι ίδιοι και τα παιδιά τους, ήθελαν Μήτσιο. 5 χρόνια στην κατάψυξη η Τρίπολη λόγω αχαριστίας. Πηγαίνετε πάλι να ψηφίσετε και να βγάλετε όποιον σας παρακαλάει για την ψήφο και όχι όποιον είναι άξιος. Τέτοιοι είστε, τέτοιοι σας αξίζουν.

Έφτιαξαν το δρόμο μπροστά στο Τζαμπο πριν δύο χρόνια θεόστραβο και τώρα κρατάει νερό, το ίδιο και πριν το Στενό, τα πιο άθλια έργα. Για αυτά θα λογοδοτήσει κανεις;

Δεν υπάρχει περίπτωση να κλείσει ούτε μια Γούβα απο τον συγκεκριμένο Δήμαρχο. Ο άνθρωπος ειναι ανίκανος για την δουλειά του Δημάρχου.

λετε για 9 τοσα χρονια που εχει να στρωθει σωστα δρομος στη τριπολη,και λετε υπερ σμυρνιωτη καποιοι,ο σμυρνιωτης δεν ηταν δημαρχος μεσα στα 9 αυτα χρονια? ελεος ρε σεις, ΟΛΟΙ για τα πανηγυρια ειναι ΟΛΟΙ

Ο Παυλής έβαλε την Τρίπολη στην κατάψυξη ολα αυτά τα χρόνια. Επιτέλους ήρθε η ώρα να τον στείλουμε σπίτι του.

Ο Δήμαρχος δεν ψηφίστηκε μόνος του. Τον ψήφισε ο κόσμος του Δήμου Τρίπολης. Την ευθύνη την έχουν και όσοι τον ψήφισαν που αυτό φανερώνει πως πάνω κάτω και αυτοί της ίδιας νοοτροπίας είναι. Να τα λέμε και αυτά και ας μην κοροιδευόμαστε. Ο κόσμος της Τρίπολης δεν διακρίνεται ιδιαίτερα για την παιδεία του, την αγάπη στην πόλη του και στον συνάνθρωπο του, την ενεργήτικοτητα του. Η μήπως κάνω λάθος ; Δεν θα αλλάξει κάτι αν πρώτα δεν αλλάξουμε εμείς.

Μαγκάκια ενα θα σας πω. Είχαμε μια πολυ καλή πορεία μεχρη σημερα. Τα προβληματάκια μας τα ξεπεράσαμε και ξέρουμε τι πρέπει να κανουμε την επόμενη μέρα της επανεκλογής μας Παυλής και Τσίπρας για μια νέα Τρίπολη ρε ***α. Γούβες δεν θα φτιάξουμε για να δουλέψη η τοπική οικονομία

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.