Η πορεία πρωταθλητισμού της Δημητσάνας στον δεύτερο γύρο της Β' Αρκαδίας

Η πορεία πρωταθλητισμού της Δημητσάνας στον δεύτερο γύρο της Β' Αρκαδίας

Φεβρουάριος 19, 2019 - 11:14
5 σχόλια

Η Δημητσάνα βάλθηκε με την πορεία της να βάλει μπουρλότο στο πρωτάθλημα της Β' Αρκαδίας έχοντας καταφέρει να κάνει σπουδαία πράγματα, να πάρει πολύ σημαντικά αποτελέσματα και να κάνει μεγάλες υπερβάσεις στα παιχνίδια του δεύτερου γύρου.

Η ομάδα της Δημητσάνας είναι σαφώς η πιο φορμαρισμένη από την έναρξη του δεύτερου γύρου και μετά έχοντας μπορέσει να μπει σφήνα στις πρώτες θέσεις έχοντας δείχνοντας τις υψηλές βλέψεις και τις φιλοδοξίες που έχει για την εφετινή χρονιά.

Για να γίνουμε λοιπόν πιο συγκεκριμένοι αναλύοντας τα πράγματα βάση των αριθμών η ομάδα της Γορτυνίας ολοκλήρωσε το πρώτο γύρο της Β' Αρκαδίας στην 5η θέση πίσω από Κορύθιο, ΠΑΟΚ Τρίπολης, Πανιώνιο Μεγαλόπολης και Κανδήλα όντας στο -8 από την πρώτη θέση και στο -5 από την δεύτερη θέση.

Η έναρξη του δεύτερου γύρου θα έβρισκε την Δημητσάνα να έχει συνεχόμενα ντέρμπι με τις ομάδες που ουσιαστικά ήταν πάνω από αυτήν στον βαθμολογικό πίνακα (πλην Κανδήλας) γεγονός που θα καθόριζε την πορεία της ομάδας σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Αφού με την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου η Δημητσάνα κέρδισε άνετα τον Αχιλλέα η συνέχεια έγινε ακόμα καλύτερη μιας και πήρε το απόλυτο από όλα τα ντέρμπι κορυφής κερδίζοντας τον ΠΑΟΚ Τρίπολης (τον υποχρέωσε στην πρώτη του ήττα), τον Πανιώνιο Μεγαλόπολης αλλά και ο θρίαμβος της περασμένης αγωνιστικής με το Κορύθιο έχοντας φέρει βαθμολογικά την ομάδα σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη δυάδα.

Η Δημητσάνα πλέον έχει αντιστρέψει εντελώς τα πράγματα και μετά το τέλος της 13ης αγωνιστικής και έχοντας βγάλει με επιτυχία όλα τα ντέρμπι η Δημητσάνα είναι στην τρίτη θέση έχοντας έναν βαθμό λιγότερο από το δεύτερο Κορύθιο και τρεις από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ Τρίπολης.

Μάλιστα η Δημητσάνα έχει εκτοξεύσει και τους αριθμούς της που σίγουρα αποτυπώνουν ένα μέρος της εικόνας της αγωνιστικής αλλαγής της ομάδας αφού με 32 γκολ είναι πια δεύτερη καλύτερη και πιο παραγωγική επίθεση πίσω από τον Πανιώνιο Μεγαλόπολης ενώ σε 4 παιχνίδια στον δεύτερο γύρο έχει δεχθεί μόλις δύο τέρματα ως παθητικό.

Αξίζει να σημειωθεί ρόλο στην μέχρι τώρα πορεία της Δημητσάνας στο πρωτάθλημα και ιδιαίτερα στον δεύτερο γύρο με το αήττητο σερί των 5 αγωνιστικών έχει παίξει και η διάθεση της διοίκησης να βοηθήσει αγωνιστικά την ομάδα προσθέτοντας ποδοσφαιριστές με πλούσια εμπειρία μπορούν και κάνουν όπως φαίνεται την διαφορά στην Β' Αρκαδίας ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο το επίπεδο της ομάδας.

Το πρωτάθλημα της Β' Αρκαδίας είναι συναρπαστικό και όλα να αναμένεται να κριθούν στις λεπτομέρειες καθώς κάθε παιχνίδι έχει την δική του ειδική αξία από εδώ και στο εξής με την μάχη για το ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα και ποιος θα πάρει την δεύτερη θέση ανόδου θα κορυφωθεί.

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Όταν ομάδα Β τοπικού πληρώνει γυρολόγους παίχτες για να κατεβαίνουν να παίζουν υπάρχει μεγάλη κατάντια. Δώστε τόπο στα νιάτα και μαζέψτε νέα παιδιά από την ευρύτερη περιοχή δίνοντάς τους άλλα κίνητρα και όχι χρηματικά!

Ανέβασε ρε Portal τα σχόλια που γράφουμε. Ποια είναι η αντικειμενοτητα της. Και αν δεν ανεβάζετε σχολια για τον αθλητισμό φαντάζομαι τι κάνετε στην πολιτική. Δεν αλλάξατε μυστικό ότι όλοι όσοι παίζουν στην Δημητσάνα πληρώνονται. Εκτός και αν δεν θέλετε να δυσαρεστήσετε τους ανθρώπους που σας έδωσαν το θέμα που προβάλετε

Του χρονου που θα εχει η ομαδα την τυχη των Δολιανων τι θα κανουμε?Καλυτερα πρωτος στο χωριο παρα διαλιμενος στην πολη.Θα τρομαξουμε να ξαναφτιαξουμε ομαδα ....

Φιλε με το ψευδώνυμο "Δημητσάνα" μονο απο την Δημητσάνα δεν εισαι...γιατι αν ήσουν απο τη Δημητσάνα θα ήξερες το κλίμα που επικρατεί και τι άνθρωποι εχουν αναλάβει την διοίκηση της ομάδας. Φιλικά πάντα

Μισθοφόροι!!!! Δεν παίζουν για το ποδοσφαιρο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.