ΣΥΡΙΖΑ Γορτυνίας: Καμία στήριξη σε υποψήφιο δήμαρχο

ΣΥΡΙΖΑ Γορτυνίας: Καμία στήριξη σε υποψήφιο δήμαρχο

Φεβρουάριος 19, 2019 - 11:36
8 σχόλια

Με μία ανακοίνωση η ομάδα μελών του ΣΥΡΙΖΑ Γορτυνίας κάνει γνωστό ότι δεν θα στηρίξει κανέναν για δήμαρχο Γορτυνίας στις εκλογές του Μαΐου.

Η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ γορτυνίας κατεγγέλει τον υποψήφιο δήμαρχο Γορτυνίας Πέτρο Ζούνη για αντιδημοκρατικό τρόπο στην ομιλία του, ενώ καλεί τα μέλη της οργάνωσης να στρατευθούν όλοι στην μάχη για τις Εθνικές εκλογές, καθώς και για τις Ευρωεκλογές και τις Περιφερειακές.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ

Συνήλθε στα Τρόπαια την 16η Φεβρουαρίου 2019, η ομάδα μελών του ΣΥΡΙΖΑ Γορτυνίας, με θέμα τις Δημοτικές εκλογές Μαΐου 2019. Η ομάδα μελών της Γορτυνίας ανασυγκροτήθηκε τον Νοέμβριο του 2018 με την συμπαράσταση της Νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, λόγω ανάγκης διεύρυνσης της, διότι ήταν στην αφάνεια και στην συρρίκνωση.

Ανταλλάχθηκαν και τοποθετήθηκαν πολλές πολιτικές απόψεις και επιχειρήματα, μίλησαν αρκετοί ομιλητές. Ένας εξ αυτών και ο κ. Πέτρος Ζούνης, ο οποίος μίλησε με τραχύ και αντιδημοκρατικό τρόπο, αποκαλώντας την Συντονιστική Επιτροπή και τα μέλη της “ Πασαρέλα”. Εξήλθε της αιθούσης, λίγο πριν την ψηφοφορία και δεν συμμετείχε σε αυτήν, όπως αρμόζει στο Δημοκρατικό ήθος και πολιτισμό που πρεσβεύει το κόμμα μας. Η συζήτηση συνεχίστηκε και η ψηφοφορία έγινε.

Αποτέλεσμα αυτής ήταν :

Ομόφωνα η ομάδα μελών του ΣΥΡΙΖΑ Γορτυνίας αποφασίζει να μην κατέβει η παράταξη  και να αποδεσμεύσει τα μέλη και τους φίλους της οργάνωσης ως προς τις Δημοτικές εκλογές, πράττοντας ο καθένας κατά συνείδηση. Τους καλεί να στρατευθούν όλοι στην μάχη για τις Εθνικές εκλογές, καθώς και για τις Ευρωεκλογές και τις Περιφερειακές. Η απόφαση εκδόθηκε με γνώμονα την ομόνοια, την ενότητα, την συσπείρωση και την διεύρυνση της οργάνωσης και του κόμματος μας.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ  ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ.


8 Σχόλια

Κακώς σας είπε πασαρέλα μιας και αυτό θέλει κότσια και προσόντα. Την ανικανότητα και την ανυπαρξία του καθενός ας μην την κάνουμε ιδεολογία ΑΡΙΣΤΕ΄ΡΟ ΨΗΦΟΔΈΛΤΙΟ ΣΤΗΝ ΓΟΡΤΥΝΊΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ και όποιος δεν του αρέσει ας πάει να κανει παλαμάκια σε καναν υποψήφιο της ΝΔ. Αλήθεια τι πάει να πει ο καθένας να κάνει Ότι θέλει;;;; Αριστερά και τυφλοπόντικες είναι πράγματα αντίθετα. αλήθεια πόσοι ήταν οι ομόφωνοι ρε παλικάρια γιατί δεν μας λέτε;;;; Τι προσβάσεις εκτός από τον εαυτό τους έχουν στην τοπική κοινωνία;;;;

Τελικά ο Τασούλης κάνει τα πάντα για να διαλύσει τον Σύριζα στην Αρκαδία. Εδώ δεν έμεινε κανείς να τον σταματήσει, στα κεντρικά τι κάνουν; Γιατί τον αφήνουν; Φοβάμαι ότι στις εθνικές και ευρωεκλογές, μόνο το δικό μου ψηφοδέλτιο θα βρεθεί στην κάλπη.

Θίχτηκε ο υποστρατηγος του Γιαννόπουλου και επαγγελματιας ειδικός σύμβουλος, μετακλητος κτλ. Κτλ

Γιαννοπουλε σβήσε (αν έβαλες εμπρός) θα βγεις χαλαρά. Καλές διακοπές για άλλη μια πενταετία.

7:06 πιο επαγγελματίας απο τον δικό σου τον στάθη δεν υπάρχει. για πές μας τι δουλειά κάνει;

Στην Αρκαδία ο Τασούλης παίζει παιχνίδι μόνος του, επειδή δεν περνάει το δικό του αποφασίζει να μην προτείνει τίποτα, οι πολλοί τοπικοί τον άφησαν και τώρα, από άλλα κομματικά σχήματα, απολαμβάνουν το θέαμα του εξευτελισμού του Σύριζα που αφήνει ασυγκίνητη την Αθήνα και οι ψηφοφόροι για ακόμα μια φορά νιώθουν κορόιδα. Τελικά θα καταφέρετε να κάνετε πρωθυπουργό τον Κούλη.

Η φυγομαχία είναι πιό εξευτελιστική από την σκληρότερη ήττα γιατί αποκαλύπτει την έλλειψη ανδρισμού. Βρείτε εναν πασόκο τουλάχιστον για καμουφλάζ όπως στην Τρίπολη

Ο Τασούλης δίνει την ευκαιρία στη συμμορία των πέντε να χλευάζει τον Σύριζα. Αλλά είναι τόσο χοντρόπετσος που δεν τρέχει μία.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.